کابینت اماده و پیش ساخته نمایشگاهی روشویی اشپزخانه
 
نویسندگان
پیوندهای روزانه
لینکی ثبت نشده است
پنل کاربری
نام کاربری :
پسورد :
عضویت
نام کاربری :
پسورد :
تکرار پسورد:
ایمیل :
نام اصلی :

دستورالعمل Puran poli برای مبتدیان با نکات و ترفندهای دقیق برای بهترین استفاده. پوران پولی یک نان شیرین محبوب مهاراشتری است که با آرد ، عدس ، جاگی و هل درست می شود. این یک غذای ظریف جشن است و در بیشتر جشنواره هایی مانند Diwali ، Ganesh Chaturthi و Holi ساخته می شود.

 

puran poli چیست؟

پوران پولی نان های تخت سنتی هند است که با عدس طعم دار و شیرین پر می شود. پوشش خارجی آن با آرد گندم یا آرد همه منظوره ساخته می شود.

قیمه را با چانا دال پخته شده (گرم بنگال) تهیه می کنند که با نان شیرین شیرین شده و با هل و پودر جوز هندی طعم دار می شود.

به طور سنتی آن را با کاتاچی آمتی که با معتدل کردن موجودی عدس صاف شده تهیه می شود ، می خورند. همچنین می توان آن را با غلیک ذوب شده یا شیر سرو کرد.

این پست به شما کمک می کند تا پوره پوستی کاملا نازک و نرم با بافت مذاب در دهان ایجاد کنید.

تفاوت ها - puran poli ، bobbatlu ، obbattu

بوبتلو به سبک آندرا بدون زردچوبه ساخته می شود. پوشش بیشتر با آرد گندم کامل ساخته می شود اما به منطقه نیز بستگی دارد. بعضی از مردم آنها را فقط با آرد همه منظوره درست می کنند و شبیه به غذای سبک کارناتاکا است.

Karnataka obbattu بیشتر با آرد همه منظوره و مقدار زیادی روغن برای تهیه خمیر درست می شود. که به نام holige نیز شناخته می شود ، این دست ها کشیده می شوند و رول نمی شوند. اینها از کاغذ نازک و با انواع مختلف پر کردن ساخته می شوند.

باز هم این تنها یافته های من است و از یک خانوار به خانوار دیگر بسیار متفاوت است.

 

طرز تهیه puran poli (عکس های گام به گام)

1. 1 فنجان چانا دال را به اجاق گاز اضافه کنید و خوب بشویید. 2 ½ فنجان آب بریزید و نصف قاشق چای خوری گیوه را اضافه کنید. فشار را برای 5 تا 6 سوت نرم کنید تا نرم شود. در صورت آشپزی در قابلمه فوری ، دکمه پخت فشار را فشار دهید (بالا) و تایمر را روی 10 دقیقه تنظیم کنید.

2. در حالی که دال می پزد ، خمیر را برای پوشاندن درست کنید. 2½ فنجان آرد اضافه کنید. در اینجا من از 2 فنجان آرد گندم و ½ فنجان آرد همه منظوره استفاده کرده ام. اگر نمی خواهید از آرد همه منظوره استفاده کنید ، از 2½ فنجان آرد گندم استفاده کنید. (جزئیات بیشتر در نکات زیر)

3. کمی نمک و ¼ قاشق چای خوری زردچوبه اضافه کنید (اختیاری). با افزودن آب گرم در صورت لزوم شروع به تهیه یک خمیر نرم کنید. من از ¾ فنجان بعلاوه 3 tbsps استفاده کردم. اگر فقط از آرد گندم کامل استفاده کنید به موارد بیشتری نیاز خواهید داشت.

4. 3 قاشق غذاخوری روغن بریزید و خوب ورز دهید تا خمیر همه روغن را جذب کرده و نرم و نرم شود. اگر با انگشت خود را فشار دهید ، باید به راحتی فرورفت.

5. روی آن را بپوشانید و کنار بگذارید تا وقتی که پوران / پرکن آماده شود. حداقل به 1 ساعت استراحت نیاز دارد. هرچه بیشتر استراحت کند ، نتایج بهتر خواهد بود ، خصوصاً اینکه ما از آرد گندم استفاده می کنیم. همچنین می توانید آن را شب قبل درست کنید و حداکثر 2 روز در یخچال قرار دهید.

چاشنی درست کنید

6. وقتی فشار به طور طبیعی آزاد شد ، درب ظرف را باز کنید. با له کردن بین انگشت شست و انگشت خود بررسی کنید که آیا دال نرم پخته شده است. باید خوب پخته شود و به راحتی له شود. آب کمتری در گلدان برای شما باقی خواهد ماند.

تبلیغات

 

7. این را به صافی منتقل کرده ، خنک کرده و دال را به یک مخلوط کن مخلوط کن اضافه کنید. یک خمیر صاف درست کنید. شما قادر خواهید بود که همه dal را در یک دسته ترکیب کنید. متناوباً ممکن است مثل من از صافی عبور دهید. برای انجام این کار ، با یک قاشق محکم یا فنجان استیل ، آب را روی صافی بمالید. دال صاف را در پایین جمع کنید. توجه داشته باشید که این کمی کار بازویی است بنابراین ممکن است ترکیب را ترجیح دهید.

8. بعد دوباره dal را در همان گلدان قرار دهید. من با مقدار کمی دال آب / انبار روبرو شدم که فقط اجازه دادم در همان ظرف بماند.

9. جاگی را به تابه اضافه کنید. هم بزنید و روی شعله متوسط ​​بپزید تا از پاشیده شدن جلوگیری شود. جگری ذوب می شود و کل مخلوط آب و هوا می شود.

تبلیغات

 

10. کافیست بپزید تا مخلوط کمی غلیظ شود. یک قاشق غذاخوری گیوه را به سمت کناره ها اضافه کنید و بپزید تا زمانی که کل مخلوط شروع به ترک قالب کند.

11. پودر هل را اضافه کنید. می توانید پودر جوز هندی را نیز اضافه کنید (اختیاری). به خوبی مخلوط کنید و هنگامی که قوام ضخیم است اجاق را خاموش کنید ، همانطور که در تصویر زیر دیده می شود. همانطور که خنک می شود غلیظ می شود. در این مرحله باید یک پوران صاف داشته باشید. این را کاملاً خنک کنید.

نورد پولان پولی

12. خمیر را به 12 قسمت مساوی و پوران / قیمه را به 12 قسمت مساوی تقسیم کنید.

13. یک توپ خمیر برداشته و کمی صاف کنید. آن را به آرد آغشته کرده و مقدار زیادی آن را گرد و غبار کنید. من ترجیح می دهم از آرد همه منظوره در اینجا استفاده کنم زیرا آرد گندم آنها را سخت و سخت می کند.

14- با کمک انگشت شست و انگشتان روی هر دو دست ، فرم آن را مانند یک فنجان یا پوره شروع کنید. من حدود 3 تا 4 اینچ ساختم.

15- سپس یک گلوله پوران در مرکز قرار داده و آن را به سمت مرکز عمیق فشار دهید.

تبلیغات

 

16. با زدن ساده کل دست و کشیدن خمیر روی کناره ها ، کناره های فنجان را بالاتر ببرید.

17- هل دادن پوران را به داخل ادامه دهید و خمیر را از طرفین کشیده تا جایی که بتوانید تمام لبه ها را از بالا بیاورید.

18- لبه ها را به هم نزدیک کرده ، به هم متصل کرده و مهر و موم کنید. من هیچ خمیر اضافی را پاک نمی کنم ، در عوض آن را برگردانم. ویدئو را بررسی کنید تا درست شود.

تبلیغات

 

19. این را به آرامی در بین کف دست یا انگشتان صاف کنید تا یک پوره کوچک ایجاد کنید.

20. مقداری آرد را روی صفحه نورد غبارروبی کرده و قرار دهید. همچنین مقداری آرد روی آن بپاشید.

21. به آرامی آن را به اندازه ای که می توانید مواظب باشید پاره نشود ، رول کنید. من رو به 8 تا 9 اینچ می چرخانم. در حالی که از نورد مراقبت می کنید ، این کار را به طور یکنواخت انجام می دهید ، بنابراین همه ی پوست و پوشش به خوبی از طرفین توزیع می شود. اگر می بینید که پولیس خیلی نازک شده و قصد پاره شدن دارد ، مقداری آرد بپاشید و آن را به آرامی لمس کنید.

سرخ کردن / تست کردن

22-یک مشبک را روی شعله متوسط ​​گرم کنید. من همزمان 3 تا 4 پولی درست می کنم و سپس شروع به پخت آنها می کنم. وقتی تابه به اندازه کافی داغ شد ، آرد اضافی پوران پولی را غبار گرفته و آن را به مشبک داغ منتقل کنید.

23- به زودی حباب هایی را روی پولوران مشاهده خواهید کرد. آن را به آرامی به طرف دیگر بچرخانید ، و با کفگیر فشار دهید تا کاملاً پف کند. به همان اندازه که دوست دارید قیمه را بپاشید و بپزید تا زمانی که از لبه ها به طور یکنواخت انجام شود. من برای هر کدام حدود یک قاشق غذاخوری استفاده می کنم.

24. به طرف دیگر تلنگر بزنید و قارچ بیشتری را به دلخواه پخش کنید. آن را در بشقاب سرو بریزید. به اندازه کافی گیاهی را روی گیاه پوران پهن کنید و سپس آنها را روی هم قرار دهید.

با گوشت ، شیر یا کاتاچی آمتی / هالیژ سارو سرو کنید. ما شخصاً عاشق اینها هستیم 

نکات حرفه ای

دال: اگر قصد تهیه کاتاچی آمتی یا holige saaru را دارید پس از 4 فنجان آب برای جوشاندن دال و صاف کردن آن استفاده کنید. برای تهیه amti یا saaru از سهام dal جمع شده استفاده کنید.

اگر می خواهید از تور دال استفاده کنید ، فقط 2 فنجان آب برای فشار دادن پخت و کاهش زمان پخت استفاده کنید.

ژاگری: ژاگی رنگ تیره و ژاگی پودر شده باعث ایجاد رنگ تیره یا قهوه ای می شود. این باعث می شود که کل پولیس از رنگ تیره تری برخوردار باشد بنابراین ممکن است ژاگری رنگ روشن تری را انتخاب کنید.

نکاتی برای ساخت پوشش:

من اغلب انواع مختلف آرد گندم را برای جعبه مدرسه بچه هایم درست می کنم. بنابراین به اشتراک گذاشتن یافته های من در مورد پوشش.

انتخاب آرد : تنها استفاده از آرد گندم باعث می شود که اگر خوب آماده نشوید ، پوشش مغزدار و متراکم تری ایجاد کنید. بنابراین من برای هر فنجان آتا از 1¼ قاشق غذاخوری روغن استفاده می کنم. خمیر را یک شب در یخچال استراحت دهید. قبل از غلتاندن آن را به دمای اتاق برسانید. اگر می خواهید در اینجا فقط از آرد گندم استفاده کنید ، می توانید همین کار را انجام دهید.

اگر برای یک موقعیت خاص درست می کنم ، از 2 فنجان آرد همه منظوره و فنجان استفاده می کنم. این نتایج بهتر از استفاده از آرد گندم کامل است.

به دلایل بهداشتی ، از آرد همه منظوره ارگانیک یا حداقل سفید نشده استفاده کنید و از مایدا معمولی به دلیل سفید شدن خودداری کنید.

من همچنین این موارد را بارها با آرد قنادی سبوس دار یا آرد گندم سفید درست کرده ام. این نتایج بسیار نزدیکی را در استفاده از 1: 1 atta: maida می دهد. برای استفاده از پولارهای نازک تر ، می توانید از آن استفاده کنید.

روغن : استفاده از مقدار کافی روغن برای تهیه خمیر به شما کمک می کند تا با کشش خوب پولسی نازک درست کنید. آن را کاهش ندهید.

زردچوبه هیچ طعم و مزه ای به پوست پوران اضافه نمی کند اما رنگ روشن خوبی به آن می بخشد. این برای بسیاری از مردم یک سنت است و برخی از آن استفاده می کنند زیرا رنگ آن را دوست دارند. اگر دوست ندارید ممکن است از آن بگذرید.

من شخصاً آن را دوست دارم زیرا گاهی اوقات ژاژهای تیره باعث ایجاد صیقل قهوه ای می شود که به نظر جذاب نمی رسد.

 


امتیاز:
 
بازدید:
[ ۱۰ تیر ۱۴۰۰ ] [ ۰۶:۲۲:۴۸ ] [ احد احدی ]
[ ]
.: Weblog Themes By 123blog :.

درباره وبلاگ

موضوعات وب
موضوعی ثبت نشده است
لینک های تبادلی
فاقد لینک
تبادل لینک اتوماتیک
لینک :
خبرنامه
عضویت   لغو عضویت
امکانات وب