کابینت اماده و پیش ساخته نمایشگاهی روشویی اشپزخانه
 
نویسندگان
پیوندهای روزانه
لینکی ثبت نشده است
پنل کاربری
نام کاربری :
پسورد :
عضویت
نام کاربری :
پسورد :
تکرار پسورد:
ایمیل :
نام اصلی :

دستور العمل چانا پالاک - نخود در سس گوجه فرنگی ادویه دار. این بدون پیاز ، گوجه فرنگی و سیر ، چای چای پالاک طعم خوشمزه و خامه ای است. این دستور خیلی راحت متناسب با سلیقه شما سازگار است.

اسفناج هندی در هندی به صورت پالاک ، در تلوگو به نام پالاکورا ، به زبان تامیل به نام پاسالای کیرای و در کانادا به نام پالاک سوپو گفته می شود. سرشار از آهن و همچنین ویتامین های a ، c و k ، از این رو به عنوان یک گیاه با برگ بسیار مغذی برچسب گذاری می شود. این یکی از بهترین ها برای افرادی است که قصد دارند یک رژیم غذایی با شاخص گلیسمی پایین (GI) از جمله بیماران دیابتی استفاده کنند.

حتی نخود نیز بخاطر GI پایین خود به خوبی شناخته شده است ، بنابراین این کول پلاک نه تنها برای بیماران دیابتی برای همه ما مناسب است.

این کاری کم چربی طعم سبک ، خوشمزه و کاملا خامه ای دارد. هیچ گارام ماسالا برای حفظ عطر و طعم اصلی پالاک استفاده نمی شود. گشنیز و پودر زیره برای نشانه ای از ادویه های سبک استفاده می شود.

طرز تهیه چانا پالاک

1. شانا / شول را یک شب در آب زیادی بشویید و خیس کنید.

2. آنها را تا نرم و لطیف بپزید ، می توانید روی قابلمه را فشار دهید یا بپزید. پالاک را در آب زیادی بشویید. آنها را در آبکش خالی کنید.

3. 1/3 تا ½ فنجان کلم پخته شده ، پالاک و مایع موجود را که پس از پختن چله باقی مانده به یک مخلوط کن اضافه کنید. یک پوره صاف درست کنید. کنار بگذار

4. یک تابه را با روغن گرم کنید ، زیره ، ذرت فلفل و زنجبیل اضافه کنید. تفت دهید تا رایحه ای از زنجبیل سرخ شده بدست آورید ، هینگ را اضافه کنید.

5. نخود مرغ پخته شده را همراه با مواد باقیمانده ، زردچوبه ، پودر گشنیز ، پودر ماسالای گارام ، آمچور یا گل مروارید اضافه کنید. حدود 2 تا 3 دقیقه همه چیز را خوب بپوشانید و بپزید.

6. چلوپالاک پوره شده را ریخته ، مخلوط کرده و بپزید تا مخلوط شروع به ترک کناره های ظرف کند.

 

مواد لازم (فنجان ایالات متحده = 240 میلی لیتر)
  • ▢2 فنجان کابل شانا خیس خورده ، / کول / سناگالو / نخود
  • ▢3 فنجان پالاک یا 2 فنجان ریز خرد شده ، / پالاکورا / اسفناج
  • ▢¾ قاشق چایخوری پودر گشنیز / پودر دانیا
  • ▢1/8 قاشق چایخوری زیره / زیره
  • ▢2 تا 4 گل فلفل سبز
  • ▢½ قاشق چایخوری ذرت فلفل (اختیاری)
  • ▢g زنجبیل اینچ زنجبیل نازک یا رنده شده
  • ▢2 ثانیه چراغ روغن
  • ▢1 خرج کردن HING
  • ▢1/8 قاشق چایخوری زردچوبه
  • ▢نارگیل برای تزیین (اختیاری)
  • ▢1 تا 2 قاشق چایخوری آب لیمو برای سرو کردن

 

دستورالعمل ها

  • نخود را حداقل 6 تا 8 ساعت در آب زیادی بشویید و خیس کنید

  • آنها را به قابلمه اضافه کنید و آنها را بپزید تا کاملا تمام شوند. می توان آنها را نیز تحت فشار پخت.

  • به یک ظرف مخلوط کن ، 1/3 تا ½ فنجان نخود پخته شده ، اسفناج و مایع موجود را پس از پخت نخود اضافه کنید. آنها را خرد کنید تا صاف شوند و کنار بگذارید.

  • روغن را به یک تابه اضافه کنید و گرم کنید. زیره ، ذرت فلفل ، زنجبیل بریزید. سرخ کنید تا زنجبیل معطر شود ، هانگ اضافه کنید

  • نخود مرغ و هر ماده باقی مانده ، آمچور ، زردچوبه ، پودر گشنیز ، پودر ماسالای گارم را اضافه کنید. روی آن را بپوشانید و به مدت 2 دقیقه بپزید

  • مخلوط خالص را اضافه کنید و بپزید تا آب گوشت از لبه های ظرف خارج شود. اگر ترجیح می دهید طعم آن را افزایش دهید می توانید کره یا خامه اضافه کنید

  • با نارگیل یا خامه رنده شده تزئین کنید.

  • چانا پالاک داغ را با برنج یا چاپاتی سرو کنید

یادداشت

اگر می خواهید از پیاز استفاده کنید ، آنها را در 1 قاشق چایخوری سرخ کنید. روغن آنها کمی طلایی شود و آنها را با Palak و Chole خرد کنید. اگر می خواهید از سیر استفاده کنید ، فقط زنجبیل را کنار بگذارید و 1.5 قاشق چایخوری استفاده کنید. رب سیر زنجبیل. سرخ کنید تا رایحه خوبی به دست بیاورید اگر می خواهید آن را به یک نوع گوشت نارگیل درست کنید ، می توانید چند قاشق چایخوری اضافه کنید. از نارگیل تازه و مخلوط با پالاک.

مقادیر جایگزین ارائه شده در کارت دستورالعمل فقط برای 1x ، دستور اصلی است.

برای کسب بهترین نتیجه ، دستورالعمل ها و نکات گام به گام عکس دقیق من را در بالای کارت دستورالعمل دنبال کنید


امتیاز:
 
بازدید:
[ ۱۰ تیر ۱۴۰۰ ] [ ۰۶:۲۲:۵۱ ] [ احد احدی ]
[ ]
.: Weblog Themes By 123blog :.

درباره وبلاگ

موضوعات وب
موضوعی ثبت نشده است
لینک های تبادلی
فاقد لینک
تبادل لینک اتوماتیک
لینک :
خبرنامه
عضویت   لغو عضویت
امکانات وب