کابینت اماده و پیش ساخته نمایشگاهی روشویی اشپزخانه
 
نویسندگان
پیوندهای روزانه
لینکی ثبت نشده است
پنل کاربری
نام کاربری :
پسورد :
عضویت
نام کاربری :
پسورد :
تکرار پسورد:
ایمیل :
نام اصلی :
عناصر

 

  • 5 پوند قارچ تازه کوچک
  • 2 عدد پیاز بزرگ ، نصف شده و خلال شده
  • 2 فنجان سرکه سفید
  • 1-1 / 2 فنجان روغن کانولا
  • 1/4 فنجان شکر
  • کنسرو نمک 2 قاشق غذاخوری
  • 3 حبه سیر ، خرد شده
  • 1-1 / 2 قاشق چایخوری فلفل
  • 1/4 قاشق چایخوری ترخون خشک

جهت ها


همه مواد را در یک گلدان ذخیره کنید. جوش بیاورید. گرما را کاهش دهید به آرامی ، 10 دقیقه بجوشد. مخلوط داغ را با احتیاط ملاقه کنید و درون هشت شیشه داغ 1 پیمانه ای بگذارید و 1/2 در آن را بگذارید. فضای سر
حباب های هوا را بردارید و در صورت لزوم فضای اصلی را با افزودن مخلوط داغ تنظیم کنید. رینگ ها را پاک کنید. درب وسط شیشه ها ؛ نوارها را تا زمان محکم شدن انگشت پیچ کنید. شیشه ها را داخل کنسرو قرار دهید و اطمینان حاصل کنید که کاملا با آب پوشانده شده اند. جوش بیاورید. به مدت 20 دقیقه پردازش کنید. شیشه ها را برداشته و خنک کنید.


یادداشت ویراستار
زمان پردازش ذکر شده برای ارتفاعات 1000 فوت یا کمتر است. برای ارتفاعات تا 3000 فوت ، 5 دقیقه اضافه کنید. 6000 پا ، 10 دقیقه اضافه کنید 8000 پا ، 15 دقیقه اضافه کنید 10000 پا ، 20 دقیقه اضافه کنید.
ارزش غذایی
1/4 فنجان: 18 کالری ، 1 گرم چربی (0 چربی اشباع) ، 0 کلسترول ، 35 میلی گرم سدیم ، 2 گرم کربوهیدرات (1 گرم قند ، 1 گرم فیبر) ، 1 گرم پروتئین. مبادلات دیابتی: 1 غذای رایگان.


امتیاز:
 
بازدید:
[ ۱۰ تیر ۱۴۰۰ ] [ ۰۶:۲۰:۲۱ ] [ احد احدی ]
[ ]
.: Weblog Themes By 123blog :.

درباره وبلاگ

موضوعات وب
موضوعی ثبت نشده است
لینک های تبادلی
فاقد لینک
تبادل لینک اتوماتیک
لینک :
خبرنامه
عضویت   لغو عضویت
امکانات وب