عناصر
- 5 پوند قارچ تازه کوچک
- 2 عدد پیاز بزرگ ، نصف شده و خلال شده
- 2 فنجان سرکه سفید
- 1-1 / 2 فنجان روغن کانولا
- 1/4 فنجان شکر
- کنسرو نمک 2 قاشق غذاخوری
- 3 حبه سیر ، خرد شده
- 1-1 / 2 قاشق چایخوری فلفل
- 1/4 قاشق چایخوری ترخون خشک
جهت ها
همه مواد را در یک گلدان ذخیره کنید. جوش بیاورید. گرما را کاهش دهید به آرامی ، 10 دقیقه بجوشد. مخلوط داغ را با احتیاط ملاقه کنید و درون هشت شیشه داغ 1 پیمانه ای بگذارید و 1/2 در آن را بگذارید. فضای سر
حباب های هوا را بردارید و در صورت لزوم فضای اصلی را با افزودن مخلوط داغ تنظیم کنید. رینگ ها را پاک کنید. درب وسط شیشه ها ؛ نوارها را تا زمان محکم شدن انگشت پیچ کنید. شیشه ها را داخل کنسرو قرار دهید و اطمینان حاصل کنید که کاملا با آب پوشانده شده اند. جوش بیاورید. به مدت 20 دقیقه پردازش کنید. شیشه ها را برداشته و خنک کنید.
یادداشت ویراستار
زمان پردازش ذکر شده برای ارتفاعات 1000 فوت یا کمتر است. برای ارتفاعات تا 3000 فوت ، 5 دقیقه اضافه کنید. 6000 پا ، 10 دقیقه اضافه کنید 8000 پا ، 15 دقیقه اضافه کنید 10000 پا ، 20 دقیقه اضافه کنید.
ارزش غذایی
1/4 فنجان: 18 کالری ، 1 گرم چربی (0 چربی اشباع) ، 0 کلسترول ، 35 میلی گرم سدیم ، 2 گرم کربوهیدرات (1 گرم قند ، 1 گرم فیبر) ، 1 گرم پروتئین. مبادلات دیابتی: 1 غذای رایگان.
بازدید: