کابینت اماده و پیش ساخته نمایشگاهی روشویی اشپزخانه
 
نویسندگان
پیوندهای روزانه
لینکی ثبت نشده است
پنل کاربری
نام کاربری :
پسورد :
عضویت
نام کاربری :
پسورد :
تکرار پسورد:
ایمیل :
نام اصلی :

 

دستور پکودا پیاز - پاکودا یا پاکورا میان وعده ای است که با آرد گرم ، نمک ، ادویه جات و یک ماده اصلی مانند پیاز یا سبزی تهیه شده است. پاکودا پیاز یکی از محبوب ترین و محبوب ترین به خصوص در زمستان های موسمی و سرد است. این غذاها معمولاً در بیشتر خانه های هند برای میان وعده عصرانه تهیه می شوند 

پاکودای پیاز در غرفه های خیابانی و رستوران ها نیز به فروش می رسد. در مراکز و رستوران های tiffin در جنوب هند این غذاها را با نارگیل نارگیل سرو می کنند. با این وجود در رستوران های شمال هند مقداری چات ماسالا روی پاکودا پیاز پاشیده می شود .

 

آماده سازی پاکودا هنگامی که به طور ناگهانی در خانه مهمان یا دوست خود باشید ، دوست دارید که احساس خاصی به آنها بدهید.

در طول این سالها انواع پاکودای پیاز را از بهترین تا افتضاحی خورده ام که فاقد ترد ، عطر و طعم و کاملاً روغنی است. دستور العمل به اشتراک گذاشته شده در اینجا به شما کمک می کند تا بهترین بسته های پیاز را تهیه کنید که روغن زیادی خیس نمی کند و ترد و خوش طعم می شود 

آماده سازی برای پاکودا

1. به یک کاسه مخلوط کردن ، مواد زیر را اضافه کنید

  • 2 فنجان پیاز خرد شده (نسبتاً نازک)
  • ½ قاشق چای خوری زنجبیل خرد شده (یا خرد خرد شده)
  • 2 تا 3 گل فلفل قرمز خرد شده
  • 10 برگ نعناع خرد شده (یا 2 قاشق غذاخوری برگ گشنیز)
  • 1 شاخه برگ کاری (خرد شده)
  • ½ قاشق چای خوری نمک

نکته: از برش دادن پیاز خیلی نازک یا خیلی ضخیم خودداری کنید. آنها باید متوسط ​​نازک باشند. فیلم را بررسی کنید تا بدانید چقدر نازک است.

2. همه آنها را خوب مخلوط کنید و پیازها را چند بار فشرده کنید تا شروع به آزاد سازی رطوبت کنند. این کار را به مدت 5 تا 10 دقیقه کنار بگذارید.

3. موارد زیر را به طور مساوی بپاشید

  • ¼ قاشق چای خوری زردچوبه
  • 1¼ فنجان بسان (آرد گرم)
  • 1½ قاشق غذاخوری آرد برنج (یا نشاسته ذرت یا بلغور)
  • ½ قاشق چای خوری ajwain (دانه های کاروم ، وامو)
  • ¼ قاشق چای خوری نمک
  • hew بادام هندی فنجان (اختیاری ، به مدت 15 دقیقه خیسانده). همچنین می توانید نصف قاشق چایخوری ماسالای گارم اضافه کنید.

4. همه چیز را خوب مخلوط کنید. اکنون یک مخلوط خشک دریافت می کنید.

طرز تهیه پاکودا پیاز

5. هر بار 2 قاشق غذاخوری آب بپاشید و آرد را مخلوط کنید تا خمیر مرطوب شود. آب نریزید ، فقط بپاشید تا خمیر درست شود. در صورت لزوم آب بیشتری بپاشید.

من کمی بیش از ¼ فنجان استفاده کردم ، اما این به میزان رطوبت پیاز شما بستگی دارد. این مخلوط باید سفت باشد اما خیلی خشک نباشد. نباید مرطوب یا قطره چکان باشد در غیر این صورت روغن زیادی را خیس می کند و ترد نمی شود. این را بچشید و در صورت نیاز نمک بیشتری اضافه کنید.

1 قاشق غذاخوری روغن را در کادایی گرم کنید تا خیلی داغ شود. وقتی داغ شد آن را به خمیر بریزید. به آرامی با یک قاشق مخلوط کنید و دست ندهید زیرا بسیار گرم خواهد شد. همچنین می توانید از این مرحله صرف نظر کنید.

تبلیغات

6. روغن را برای سرخ شدن در همان ظرف داغ کنید تا گرم شود. بررسی کنید که آیا با انداختن مقدار کمی خمیر در روغن ، گرم آن به اندازه کافی گرم است ، باید بدون قهوه ای شدن بالا برود و فرو نرود.

این زمان مناسب برای شروع سرخ کردن است. قسمتهای کوچکی برداشته و به آرامی آنها را در روغن بیندازید. سرخ کنید روی حرارت متوسط ​​و گاه گاهی هم بزنید تا سرخ شود.

7. پاکودا پیاز را سرخ کنید تا طلایی و ترد شود. آنها را در یک صافی یا دستمال آشپزخانه بریزید. برای سرخ کردن دسته بعدی اطمینان حاصل کنید که روغن خیلی گرم نیست. شعله را کمی کم کنید و آنها را سرخ کنید.

پاکودا پیاز را داغ با یک فنجان چای یا قهوه سرو کنید. در صورت تمایل چاتا ماسالا بپاشید.

 

 

نکاتی برای تهیه بهترین بسته بندی پیاز
  • آرد گرم گرم را بچشید : استفاده از آرد گرم یا بزان با کیفیت خوب بسیار مهم است زیرا هنگام بو دادن عطر و بوی زیادی به شما می دهد. آرد گرم خریداری شده در فروشگاه خیلی زود خسته می شود که ظرف چند ماه تلخ می شود. بنابراین همیشه قبل از استفاده ، آرد گرم را امتحان کنید.
  • آماده سازی پیاز : برای بدست آوردن پاکودای پیاز ترد به طور یکنواخت ، پیازها را به صورت یکنواخت برش داده و به برش های نازک تبدیل کنید. برخی ضخیم و برخی نازک به شما پاکوراهای ترد نمی دهند. برش های ضخیم تر به خوبی سرخ نمی شوند و pakoras را نرم می کند. بنابراین آنها را به اندازه های متوسط ​​و نازک برش دهید.
  • آرد : به طور سنتی پاکودا را با آرد گرم یا بسان درست می کنند. با این وجود مواد اضافی مانند بلغور ، آرد ذرت یا آرد برنج به سبک خیابانی و سبک رستوران به آن افزوده می شود زیرا این مواد باعث می شود که سرخ کن ها برای مدت بیشتری ترد شوند. بنابراین از 1 تا 2 پیمانه بر ثانیه از این مقدار در دستورالعمل استفاده کنید.
  • جایگزین ها : اگر به آرد گرم حساسیت دارید ، پس می توانید از آرد گندم برای تهیه پاکودا استفاده کنید. توجه داشته باشید که طعم آن متفاوت است اما هنوز هم خوب خواهد بود.
  • دمای روغن : روغن باید قبل از افزودن خمیر به اندازه کافی گرم باشد. اگر روغن به اندازه کافی داغ نباشد ، پاکورا روغن را خیس می کند. اگر روغن خیلی داغ باشد ، پاکودای پیاز در بیرون قهوه ای می شود اما داخل آن پخته نمی شود.
  • سرخ کردن پاکورا : پاکودا را باید با شعله متوسط ​​بالا سرخ کرد. سرخ شدن روی شعله ملایم باعث سخت شدن آنها می شود. سرخ کردن آنها روی شعله زیاد باعث سوختگی آنها از خارج می شود بدون اینکه داخل آن را بپزند.
  • تغییرات

    پاکودا کاشو یک نوع محبوب است که به ویژه در موارد خاص در چند خانوار ساخته می شود. بادام هندی به قطعات کوچکتر تقسیم شده و حدود 15 دقیقه در آب خیس می شود و سپس به همان مخلوط پاکودا پیاز اضافه می شود.

    گیاهان : مادرم همیشه مقدار زیادی برگ تازه گیاه پودینا / نعناع و کاری را به مخلوط بسته بندی پیاز اضافه می کند. اگر عاشق عطر و طعم نعناع هستید ، واقعاً اینها را دوست خواهید داشت. همچنین می توانید اسفناج پالاک یا هندی را در اینجا اضافه کنید. آنها را تقریبا خرد کنید و اضافه کنید.

    چگونه نور پاکودا پیاز درست کنیم؟

    بسیاری از افراد کمی قبل از سرخ شدن مقداری روغن داغ به خمیر پاکورا اضافه می کنند زیرا باعث ترد شدن ، سبکتر شدن پیاز پیاز و جلوگیری از خیساندن روغن آنها می شود. برای دستورالعمل ذکر شده در زیر ، می توانید تقریباً 1 تا 2 قاشق چای خوری روغن داغ از کادای اضافه کنید زیرا روغن سرخ کردنی عمیق داغ شود.

    آیا ماده مخلوط کننده ای برای تهیه پاکوره پیاز وجود دارد؟

    در این دستور العمل پاکورا پیاز از ماده برگریز کننده استفاده نشده است. اما رستوران ها و دکه های خیابانی از کمی کربنات سودا استفاده می کنند تا باعث سبک شدن آنها شود.

    دستور العمل های مرتبط

     

     

     

     

     

     

     

    مواد لازم (فنجان ایالات متحده = 240 میلی لیتر)
    • ▢2 فنجان پیاز نازک برش خورده ، لایه ها از هم جدا شده اند
    • ▢1¼ فنجان BESAN (گرم آرد، چانا دالون آرد)
    • ▢1½ قاشق غذاخوری آرد برنج یا بلغور یا نشاسته ذرت
    • ▢¾ قاشق چای خوری نمک (در صورت نیاز بیشتر)
    • ▢½ قاشق چای خوری زنجبیل ریز خرد شده یا رنده شده (اختیاری)
    • ▢½ قاشق چای خوری دانه های کاروم (آجوین یا وامو) (اگر ندارید از آن صرف نظر کنید)
    • ▢2 تا 3 عدد چیلی سبز خرد شده (متناسب با سلیقه خود تنظیم کنید)
    • ▢1 شاخه برگ کاری خرد شده یا 2 قاشق چایخوری برگ گشنیز
    • ▢10 برگ نعنا (پودینا) خرد شده (اختیاری)
    • ▢بادام هندی ¼ فنجانی (اختیاری ، به مدت 15 دقیقه خیسانده و آبکش شده)
    • ▢روغن برای سرخ شدن عمیق

    تبلیغات

     

    دستورالعمل ها

    آماده سازی برای پاکودا پیاز

    • پیازها را به طور متوسط ​​نازک کنید و آنها را به یک کاسه مخلوط کن اضافه کنید.

    • چیلی ، زنجبیل ، برگ کاری ، پودینا و نمک را به همان ظرف مخلوط کن اضافه کنید. 

    • پیازها را بدون اینکه له کنید ، چند بار با انگشتان خود فشار دهید. 

    • بگذارید 5 دقیقه کنار بماند. این به پیازها کمک می کند تا کمی رطوبت آزاد کنند.

    • سپس در صورت نیاز بسان ، اجاوین ، بادام هندی و نمک بیشتری بپاشید. 

    • همه چیز را خوب مخلوط کنید تا پیازها را با آرد بپوشانید. در این لحظه مخلوط نسبتاً خشک خواهد شد.

    • هر بار 2 قاشق چایخوری آب اضافه کنید و آرد را مخلوط کنید تا جرم مرطوب خمیر ایجاد شود. 

    • خمیر باید سفت و در عین حال بسیار مرطوب باشد و مانند خمیر مرطوب نباشد ، در غیر اینصورت هنگام سرخ کردن روغن زیادی جذب می شود.

    طرز تهیه پاکودا پیاز

    • 1 قاشق غذاخوری روغن را در کادایی گرم کنید تا خیلی داغ شود.

    • مراقب باشید چون خیلی گرم است. این را به خمیر بریزید.

    • بلافاصله روغن جیر جیر می شود. خمیر را با قاشق مخلوط کنید و دست ندهید زیرا روغن خیلی داغ است.

    • برای سرخ کردن عمیق پاکودا ، روغن کدای یا همان ماهی تابه را گرم کنید. 

    • ابتدا با کشیدن یک تکه خمیر کوچک ، روغن را در کادای گرم گرم کنید. 

    • باید بلند شود و در روغن فرو نرود. بعد نباید خیلی زود قهوه ای شود. این دمای مناسب است.

    • وقتی روغن به اندازه کافی داغ شد ، شعله را تا حد متوسط ​​تنظیم کنید. 

    • مقدار کمی از خمیر را برداشته و با انگشتان خود پاکودای کوچک درست کنید و آنها را به آرامی در روغن داغ بلغزانید. 

    • در ظرف را زیاد پاکودا اضافه نکنید. آنها باید کمی فضای ظرف را داشته باشند تا بتوانند در اطراف شنا کنند و خوب سرخ شوند.

    • در حین سرخ کردن ، هم بزنید و در صورت لزوم بسته های پیاز را حتی برای سرخ کردن ، گاهی اوقات تلنگر کنید. 

    • آنها را سرخ کنید تا ترد و طلایی شوند. سپس آنها را با ملاقه به یک بافت جاذب قرار داده شده در یک صفحه یا یک صافی منتقل کنید.

    • به صورت بسته ای و باقیمانده خمیر ، به تولید بسته بندی بیشتر پیازدا ادامه دهید. 

    • پاکودا پیاز را داغ با یک فنجان چای یا قهوه سرو کنید. می توانید آنها را با چیتنی سبز نیز سرو کنید.

    • یا مقداری ماسالای چات یا هر چاشنی زمینی را که انتخاب می کنید بپاشید.

    یادداشت

    آب : استفاده از مقدار کم آب باعث سخت شدن پاکودا پیاز می شود. افزودن مقدار زیادی آب به خمیر باعث خیس شدن و روغن پاکوداها می شود زیرا روغن آنها زیاد می شود.تنوع: همچنین می توانید 3/4 فنجان اسفناج اضافه کنید. فقط ریز خرد کنید و اضافه کنید.برای تهیه ماسالا پاکودا می توانید 1/2 قاشق چایخوری ماسالای گارم را نیز اضافه کنید. 

     


    امتیاز:
     
    بازدید:
    [ ۱۰ تیر ۱۴۰۰ ] [ ۰۶:۲۲:۵۲ ] [ احد احدی ]
    [ ]
    .: Weblog Themes By 123blog :.

    درباره وبلاگ

    موضوعات وب
    موضوعی ثبت نشده است
    لینک های تبادلی
    فاقد لینک
    تبادل لینک اتوماتیک
    لینک :
    خبرنامه
    عضویت   لغو عضویت
    امکانات وب