کابینت اماده و پیش ساخته نمایشگاهی روشویی اشپزخانه
 
نویسندگان
پیوندهای روزانه
لینکی ثبت نشده است
پنل کاربری
نام کاربری :
پسورد :
عضویت
نام کاربری :
پسورد :
تکرار پسورد:
ایمیل :
نام اصلی :

کاری سبزیجات مخلوط برای چاپاتی ، روتی ، پوری یا برنج ساده. کاری سبزیجات مخلوط اغلب در خانه برای شام سریع تهیه می شود. من برای تهیه این دستور خاصی را دنبال نمی کنم و دوست دارم هر از گاهی طعم کاری را تغییر دهم. این دستورالعمل را می توان برای تهیه کاری یا سس گوجه فرنگی نیمه خشک دنبال کرد. برای تهیه یک سس گوشت می توانیم از هر پودر ادویه یا پودر کاری یا پودر سمبار استفاده کنیم.

اولین تصویر عکسی است که من با ادویه های خشک اضافی در چاشنی برگ برگ بو ساخته ام که اختیاری است. من در زیر یک دستور ساده کاری مخلوط سبزیجات را به اشتراک می گذارم که برای مبتدیان مناسب است.

غالباً در رستوران ها یک وعده کاری ساده گیاهی مخلوط شده در وعده غذایی یا تالی تهیه می شود. این کاری سبزیجات مخلوط بسیار نزدیک به غذایی است که در رستوران های هند سرو می شود. برای ساده نگه داشتن آن ، من از بادام هندی و نارگیل استفاده نکردم.

تبلیغات

 

سبزیجات مخصوص کاری مخلوط سبزیجات

من معمولاً از سیب زمینی ، نخود فرنگی ، هویج ، فلفل دلمه ای و لوبیا برای تهیه این غذا استفاده می کنم. با این حال می توانید مقداری ذرت کودک ، هسته ذرت شیرین و گل کلم اضافه کنید.

انواع مختلف کاری کاری گیاهی مخلوط
  • اگر این کاری سبزیجات مخلوط را برای یک وعده غذایی خاص درست می کنید ، می توانید 4 قاشق چایخوری شیر نارگیل یا خامه را به انتهای آن بریزید. این طعم خامه ای و غنی به شما می بخشد.
  • من سبزیجات را تفت داده و همه را در یک تابه پخته ام. با این حال ، برای یک رستوران دودی ، می توانید سبزیجات را کبابی کنید و به مدت 3 دقیقه در آب گوشت جوش دهید.

 

 

طرز تهیه کاری سبزیجات مخلوط شده

1. روغن را در تابه گرم کنید. زیره را ترک کنید و سپس رب سیر زنجبیل اضافه کنید.

2. تفت دهید تا بوی خام از بین برود.

3. پیاز ریز خرد شده یا رب را اضافه کنید.

4. سرخ کنید تا طلایی شوند.

 

5. گوجه فرنگی خرد شده یا له شده یا پوره شده ، نمک و زردچوبه را اضافه کنید. سرخ کنید تا گوجه فرنگی ها نرم شوند.

6. ماسالای گارم ، پودر چیلی را اضافه کنید.

7. تفت دهید تا ماسالا بوی خوبی پیدا کند و شروع به ترک ظرف کند.

تبلیغات

 

8. تمام سبزیجات مخلوط را اضافه کنید. 2 تا 3 دقیقه سرخ کنید.

9. آب بسیار کمی بریزید.

10. روی آن را بپوشانید و روی شعله ملایم بپزید تا تمام شود.

11. وقتی سبزیجات نرم شدند ، برگ گشنیز را اضافه کنید. اکنون می توانید kasuri methi را نیز اضافه کنید.

کاری سبزیجات را مخلوط کنید آماده است.

 

مواد لازم (فنجان ایالات متحده = 240 میلی لیتر)
  • ▢1 قاشق غذاخوری روغن یا در صورت نیاز
  • ▢1 قاشق چایخوری سیر زنجبیل یا خمیر زنجبیل
  • ▢c قاشق چایخوری زیره یا جیرا
  • ▢1 فنجان پیاز خیلی ریز خرد یا رب کنید
  • ▢1 شکاف فلفل قرمز یا خرد شده (اختیاری)
  • ▢¾ تا 1 فنجان گوجه فرنگی خرد شده یا پوره
  • ▢نمک را در صورت لزوم
  • ▢1/8 قاشق چایخوری زردچوبه یا هلدی
  • ▢½ تا ¾ قاشق چایخوری پودر چیلی قرمز
  • ▢3 فنجان سبزیجات مخلوط خرد شده (هویج ، نخود فرنگی ، لوبیا ، سیب زمینی ، فلفل دلمه ای ، گل کلم)
  • ▢در صورت نیاز آب دهید

تبلیغات

 

دستورالعمل ها

طرز تهیه کاری سبزیجات مخلوط شده

  • زیره را تفت دهید تا در روغن داغ شروع به ترق خوردن کنند.

  • رب سیر زنجبیل را تفت دهید تا معطر شود.

  • پیاز را سرخ کنید تا طلایی شود. گوجه فرنگی ، نمک و زردچوبه را اضافه کنید. آنقدر بپزید تا گوجه فرنگی له شود.

  • پودر چیلی قرمز و ماسالای گارم را اضافه کنید.

  • مخلوط کنید و بپزید تا مخلوط گوجه پیاز نرم شود و خوب مخلوط شود. بوی خام پیاز ، گوجه فرنگی باید دیگر از بین رفته باشد و ماسالا معطر شود.

  • سبزیجات را مخلوط کرده و به مدت 2 تا 3 دقیقه تفت دهید. آب را فقط به اندازه ای اضافه کنید که تا حدی آنها را بپوشاند.

  • روی آن را بپوشانید و روی حرارت کم تا متوسط ​​بپزید تا سبزیجات کاملاً کامل شوند. در صورت لزوم کم و بیش آب اضافه کنید تا آب گوشت ضخیم یا نازک شود.

  • در صورت نیاز نمک بیشتری اضافه کنید.

  • اگر دارید کاسوری متی خرد شده را اضافه کنید. یک دقیقه بیشتر بپزید و اجاق گاز را خاموش کنید. برگ گشنیز را بپاشید. 

  • خوب هم بزنید و کاری سبزیجات را با روتی ، چاپاتی یا برنج سرو کنید.


امتیاز:
 
بازدید:
[ ۱۰ تیر ۱۴۰۰ ] [ ۰۶:۲۲:۵۳ ] [ احد احدی ]
[ ]
.: Weblog Themes By 123blog :.

درباره وبلاگ

موضوعات وب
موضوعی ثبت نشده است
لینک های تبادلی
فاقد لینک
تبادل لینک اتوماتیک
لینک :
خبرنامه
عضویت   لغو عضویت
امکانات وب