کابینت اماده و پیش ساخته نمایشگاهی روشویی اشپزخانه
 
نویسندگان
پیوندهای روزانه
لینکی ثبت نشده است
پنل کاربری
نام کاربری :
پسورد :
عضویت
نام کاربری :
پسورد :
تکرار پسورد:
ایمیل :
نام اصلی :

این ترشی های سبک دلی به سبک قدیمی کاملاً با تخمیر و بدون استفاده از سرکه ایجاد می شوند. این دستور غذایی مقداری تولید می کند که ظرف شیشه ماسون نیم گالن را پر می کند. اگر دوست دارید ، به دلیل جذابیت بصری قرمز (و تندی) چند عدد فلفل غیر سنتی شیلی د آربول اضافه کنید!


عناصر


چک لیست مواد تشکیل دهنده
½ آب گالن
خیارهای 2 پوندی کربی
1 فنجان آب شیر
⅓ فنجان نمک کوشر
5 حبه سیر تازه یا بیشتر به طعم میل کنید
1 دسته شوید تازه ، ساقه های اصلاح شده
3 عدد فلفل دلمه ای شیلی د آربول (اختیاری)


دستورالعمل چک لیست
مرحله 1


1/2 گالن آب را در یک ظرف بزرگ یا گلدان بریزید. شل را بپوشانید و اجازه دهید به مدت 24 ساعت بماند تا کلر محلول از آن خارج شود.

 

گام 2


خیارهای ترد را با نگهداری در یخچال یا خیساندن در آب بسیار سرد به مدت 1 ساعت در اختیار داشته باشید.

مرحله 3


1 فنجان آب را در قابلمه بجوشانید. نمک را اضافه کرده و هم بزنید تا مخلوط شود. کنار بگذارید تا خنک شود.

مرحله 4
خیارها را در آب سرد بشویید و شکوفه هایی که ممکن است به آنها بچسبد را از بین ببرید. خیارهای بزرگ را از طول بچرخانید. خیارهای متوسط ​​را از طول به دو نیم کنید. خیارهایی به اندازه درخت خربزه را کامل بگذارید.

مرحله 5
حبه های سیر را پوست بگیرید و به آرامی خرد کنید ، اما آنها را به صورت تکه تکه و خرد نکنید.

مرحله 6
آب نمک خنک شده را در یک ظرف 1/2 گالنی میسون بریزید. خیار ، سیر ، شوید و فلفل دلمه ای خشک را که به صورت زیبایی چیده شده اضافه کنید. خیارها را محکم بسته بندی کنید. با ترشی کوچک می شوند. شیشه را با آب دکلره پر کنید تا زمانی که خیار فقط پوشانده شود تا از رقیق شدن بیش از حد آب نمک جلوگیری کنید.

مرحله 7
شیشه را آزادانه بپوشانید و در دمای اتاق کنار بگذارید. ظرف را اگر خیلی پر است روی ظرف بچینید تا دریبل هایش گرفته شود. 12 تا 24 ساعت به ترشی ها زمان دهید تا تخمیر شروع شود. وقتی به مرحله ترشی که ترجیح می دهید: جدید ، نیمه ترش یا ترش ، آنها را در آب نمک و کاملاً پوشانده شده در یخچال قرار دهید. بیش از حد علامت گذاری نکنید ، زیرا خنک شدن سرعت را کاهش می دهد ، اما متوقف نمی شود.


امتیاز:
 
بازدید:
[ ۱۰ تیر ۱۴۰۰ ] [ ۰۶:۲۰:۴۲ ] [ احد احدی ]
[ ]
.: Weblog Themes By 123blog :.

درباره وبلاگ

موضوعات وب
موضوعی ثبت نشده است
لینک های تبادلی
فاقد لینک
تبادل لینک اتوماتیک
لینک :
خبرنامه
عضویت   لغو عضویت
امکانات وب