کابینت اماده و پیش ساخته نمایشگاهی روشویی اشپزخانه
 
نویسندگان
پیوندهای روزانه
لینکی ثبت نشده است
پنل کاربری
نام کاربری :
پسورد :
عضویت
نام کاربری :
پسورد :
تکرار پسورد:
ایمیل :
نام اصلی :

دستور تهیه سرخ موز خام تهیه شده به سبک آندرا - یکی از ساده ترین و خوشمزه ترین دستورهای تهیه موز خام. از موز خام یا چنار به عنوان سبزیجات در جنوب هند برای تهیه باججی موز ، چیپس ، کاری ، خورشت ، کوفتا و سرخ کردن یا تفت استفاده می شود. آنها منبع خوبی از پروتئین و ویتامین ها هستند و سدیم و کالری کمی دارند ، به همین دلیل مواد مغذی نامیده می شوند.

سرخ کردن موز خام را می توان از بسیاری جهات تهیه کرد ، دستور العملی که امروز به اشتراک می گذارم با نسخه aratikaya vepudu که قبلاً به اشتراک گذاشته شد متفاوت است. این یک دستور خانوادگی از مادر من است و همه ما آن را دوست داریم. برای تهیه این سرخ کردن موز خام ملایم گرم و تند ما به مواد خاصی احتیاج نداریم. اما روش سرخ کردن آنها کمی منحصر به فرد است که طعم و مزه عالی به موز خام می بخشد.

این دستور العمل با فلفل قرمز خوب کار می کند ، اما می توان آن را با پودر فلفل قرمز نیز جایگزین کرد و باید همراه با ماسالای گارم اضافه شود. موزهای خام جوان یا لطیف برای تهیه این غذا مناسب نیستند. آنها باید محکم باشند و در شرف رسیدن نیستند.

 

طرز تهیه سرخ کردن موز خام

1. موز را خام پوست بگیرید. به صورت عمودی به نصف برش دهید. آنها را برش بزنید و به یک کاسه پر از آب منتقل کنید. قطعات نباید خیلی نازک و ضخیم باشند.

2. یک رب از فلفل قرمز ، زنجبیل و سیر درست کنید. این را کنار بگذارید.

3. پیاز را در مخلوط کن خرد کرده یا پالس کنید.

4- یک کادای یا تابه عمیق را با روغن گرم کنید.

5. دال اوراد ، خردل و زیره را اضافه کنید. بگذارید دال سرخ شود و کمی سوزانده شود. سیر زنجبیل و رب چیلی را اضافه کنید.

6. سرخ کنید تا زمانی که شروع به گرفتن رایحه خوبی کنید. باید شروع به کمی طلایی شدن کند.

7. آب را از موز خام تخلیه کرده و به کادای اضافه کنید. زردچوبه را اضافه کنید.

8. با شعله متوسط ​​مخلوط و تفت دهید تا تقریباً پخته شوند. مرتبا هم بزنید تا از سوختن جلوگیری شود.

9. نمک را به طور مساوی بپاشید و روی شعله متوسط ​​تفت دهید تا نرم ، پخته و لطیف شود. نمک را اضافه نکنید تا موز تقریباً پخته شود ، در غیر این صورت بیشتر پخته نمی شود.

تبلیغات

 

10. رب پیاز چیلی خرد شده (پالس شده) را اضافه کنید. سرخ کنید تا پیازها کاراملی شوند. قبل از افزودن پیاز مطمئن شوید که موز به خوبی پخته شده است.

11. گارم ماسالا ، پودر چیلی قرمز (اختیاری) را اضافه کنید و روی شعله ملایم تفت دهید تا سفت شود. از آنجا که از فلفل قرمز استفاده شده است می توانید از پودر فلفل قرمز بسیار کمی برای رنگ استفاده کنید. اما من از آنجایی که عطر و طعم چیلی سبز را در این مورد دوست داریم استفاده نکردم.

سرخ شدن موز خام

 

مواد لازم (فنجان ایالات متحده = 240 میلی لیتر)
  • ▢3 موز خام
  • ▢2 نیشگون زردچوبه
  • ▢sp قاشق چایخوری خردل
  • ▢½ قاشق چایخوری زیره یا جیرا
  • ▢1 قاشق چایخوری دفتر داد
  • ▢2 تا 3 فلفل سبز یا قرمز ½ قاشق چایخوری پودر فلفل
  • ▢... زنجبیل اینچ
  • ▢4 حبه سیر
  • ▢1 پیاز بزرگ خلال شده
  • ▢1 شاخه برگ کاری
  • ▢powder به mas قاشق چایخوری پودر ماسالا گارم یا در صورت لزوم
  • ▢2 قاشق غذاخوری روغن

تبلیغات

 

دستورالعمل ها

آماده سازی برای سرخ کردن موز خام

  • پوست موز را بشویید و پوست آن را بگیرید. آن را به صورت عمودی نصف کنید. آنها را برش زده و به یک کاسه آب اضافه کنید.

  • در مخلوط کن ، یک رب خوب از زنجبیل ، سیر و چیلیس درست کنید. برای استفاده بعدی آن را کنار بگذارید.

  • به همان شیشه پیاز و نبض درشت اضافه کنید. این را جداگانه کنار بگذارید.

طرز تهیه دستور تهیه سرخ موز خام

  • به یک ظرف ته سنگین روغن اضافه کرده و آن را گرم کنید.

  • خردل ، زیره ، و دال را اضافه کنید. سرخ کنید تا دال طلایی شود. سپس رب سیر زنجبیل چیلی را اضافه کنید. تفت دهید تا سیر زنجبیل کمی طلایی شود.

  • برش های موز خام آبکش شده را به ماهیتابه اضافه کرده و زردچوبه را بپاشید.

  • روی شعله متوسط ​​زیاد ، آنها را سرخ کنید تا تقریباً پخته شوند. برای جلوگیری از سوختن ، مرتباً هم بزنید. در صورت نیاز کمی بیشتر اضافه کنید

  • شعله را به متوسط ​​کاهش دهید و نمک بپاشید. سرخ کنید تا نرم ، پخته و لطیف شود.

  • پیازچه های خرد شده را اضافه کنید. سرخ کنید تا پیاز شروع به کاراملی شدن یا قهوه ای شدن کند. مرتباً هم بزنید.

  • در صورت استفاده ، گرام ماسالا و پودر چیلی قرمز بپاشید. روی شعله ملایم سرخ کنید تا سفت شوند.

  • سرخ شده موز را به صورت خام با برنج و راسام یا سمبر سرو کنید.


امتیاز:
 
بازدید:
[ ۱۰ تیر ۱۴۰۰ ] [ ۰۶:۲۲:۴۵ ] [ احد احدی ]
[ ]
.: Weblog Themes By 123blog :.

درباره وبلاگ

موضوعات وب
موضوعی ثبت نشده است
لینک های تبادلی
فاقد لینک
تبادل لینک اتوماتیک
لینک :
خبرنامه
عضویت   لغو عضویت
امکانات وب