کابینت اماده و پیش ساخته نمایشگاهی روشویی اشپزخانه
 
نویسندگان
پیوندهای روزانه
لینکی ثبت نشده است
پنل کاربری
نام کاربری :
پسورد :
عضویت
نام کاربری :
پسورد :
تکرار پسورد:
ایمیل :
نام اصلی :

 طی چند سال ما اینها یا هیچ ترشی را برای آن درست نکرده ایم. هیچ دلیلی برای خشکسالی ترشی ، به جز شاید تنبلی. خوب ، امسال ما آشپزخانه خود را به "ترشی مرکزی" تبدیل کردیم و شوید ، نان و کره شیرین و این غذای خوشمزه ، مورد علاقه همه ما و بسیاری دیگر از Maritimers ، لیدی آشبورنام ، درست کردیم.

روش مورد علاقه ما برای خوردن این غذاها با تپه ای خامه ای از سیب زمینی له شده است ، اما تقریباً قوام آنها مانند قوام است بنابراین در مورد برگر یا هات داگ نیز عالی خواهد بود.

{محصول نهایی ، همه بطری و آماده برای خوردن ، منظورم این است که برای شام های زمستانی دور نگه دارید!}

یک لذت دریایی کلاسیک!
نوع دستور العمل: متفرقه


عناصر
  •  
  • 6 خیار بزرگ (با دانه های جدا شده پوست و خرد شده به یک تاس ¼ تا ½ اینچ)
  • ¼ فنجان نمک * {جدول یا درشت ؛ یادداشت را ببینید}
  • 4 فنجان پیاز ، ریز خرد شده
  • 2½ فنجان سرکه
  • 2 فنجان شکر
  • 3 Tbsps. ارد
  • 1 قاشق غذاخوری. خردل خشک
  • 1 قاشق غذاخوری. تومری
  • 1 قاشق چایخوری. دانه خردل
  • 1 قاشق چایخوری. دانه کرفس

دستورالعمل ها


خیار و پیاز را به قطعات کوچک برش داده و در قابلمه بزرگی با هم مخلوط کنید. من از غذاساز برای پیاز استفاده می کنم اما خیار را با دست می برم. {به نظر من خیارها برای خرد کردن در پردازنده خیلی ظریف هستند و ممکن است خیلی سریع تبدیل به لپه شوند}.
به خیار و پیاز نمک اضافه کنید و بگذارید یک شب بماند.
روز بعد نمک را آبکش کرده و آبکشی کنید. مواد باقی مانده را اضافه کنید. به مدت 45 دقیقه روی حرارت ملایم بپزید ، اطمینان حاصل کنید که ترشی را مرتب هم بزنید. با احتیاط داخل شیشه های استریل داغ بسته بندی کنید. منتظر "پاپ" شوید ، ذخیره کنید و لذت ببرید!
هر شیشه باز را در یخچال قرار دهید.

امیدوارم که این دستورالعمل را امتحان کنید ، این ترشی ها / دلچسب ها کاملاً بی نظیر و کاملاً خوشمزه هستند!
اگر س anyالی دارید ، لطفاً در پرسیدن دریغ نکنید و من تمام تلاشم را می کنم تا به آنها پاسخ دهم.

{10/30/2013} * من دستورالعمل را به روز کرده ام تا گزینه استفاده از نمک درشت (در مقابل نمک خوراکی) را ارائه دهم. دستورالعمل اصلی نمک غذا را می طلبد اما بعضی از مردم خیار شور را خیلی شور می دانستند. من چندین دستورالعمل مشابه را به صورت آنلاین بررسی کردم و از هر دو نمک استفاده شد. بنابراین به نظر می رسد سلیقه شخصی باشد. با این حال ، من فکر می کنم که نمک ترشی درشت شستشو راحت تر باشد ، شاید باعث شود شور ترشی ها کم تر شوند.

 


امتیاز:
 
بازدید:
[ ۱۰ تیر ۱۴۰۰ ] [ ۰۶:۲۲:۳۷ ] [ احد احدی ]
[ ]
.: Weblog Themes By 123blog :.

درباره وبلاگ

موضوعات وب
موضوعی ثبت نشده است
لینک های تبادلی
فاقد لینک
تبادل لینک اتوماتیک
لینک :
خبرنامه
عضویت   لغو عضویت
امکانات وب