کابینت اماده و پیش ساخته نمایشگاهی روشویی اشپزخانه
 
نویسندگان
پیوندهای روزانه
لینکی ثبت نشده است
پنل کاربری
نام کاربری :
پسورد :
عضویت
نام کاربری :
پسورد :
تکرار پسورد:
ایمیل :
نام اصلی :


بهترین دستور تهیه ترشی های نیمه ترش که وجود دارد! طعم این ترشی های خانگی آسان دقیقاً مانند ترشی های کرانچی نیویورک است. برای تهیه این ترشی های خوشمزه هیچ کنسروی لازم نیست ، فقط کافی است آنها را برای چند روز در یخچال بریزید! از آنها بخواهید تا بفهمند چرا اینقدر محبوب هستند!

  • زمان آماده سازی:
  • 5 دقیقه
  • کل زمان
  • 5 دقیقه
عناصر

 

  • ▢ 5 عدد خیار کربی یا هرچقدر تعداد زیادی از آنها را می توانید در ظرف خود جای دهید
  • / 1/2 قاشق چایخوری دانه گشنیز
  • / 1/2 قاشق چایخوری دانه خردل
  • / 1/2 قاشق چایخوری دانه های فلفل سیاه
  • piecesچند قطعه شوید تازه
  • ▢3 برگ بو
  • ▢6 حبه سیر خرد شده
  • / 1/4 فنجان نمک دریا
  • ▢6 فنجان آب

دانه های گشنیز کامل و دانه های فلفل دلمه ای اضافه کنید تا روی آن اضافه شود


دستورالعمل ها


خیارهای خود را بشویید.
نمک دریا خود را در آب حل کنید.
تمام مواد خشک (گشنیز ، دانه خردل ، دانه های فلفل ، 2 برگ بو) را خرد کنید. اگر دوغاب یا ملات ندارید ، آن را در یک کیسه پلاستیکی بیندازید و از یک وردنه برای خرد کردن آنها استفاده کنید.
خیارها را در ظرف خود قرار دهید.
سیر خرد شده را درون شیشه بریزید ، سپس ادویه ها را چرخ کنید و سپس مخلوط آب نمک را روی آن بریزید. اگر آب دیگری برای شما باقی مانده است ، آن را نادیده بگیرید.
روی آن چند قطعه شوید تازه اضافه کنید.
دانه های گشنیز اضافی ، دانه های فلفل دلمه ای و برگ بو را اضافه کنید.
اطمینان حاصل کنید که خیارهای شما کاملاً در آب پوشانده شده و شیشه را ببندید.
در یخچال قرار دهید. بگذارید حداقل 4 روز قبل از غذا بخورند.
لذت بردن!


امتیاز:
 
بازدید:
[ ۱۰ تیر ۱۴۰۰ ] [ ۰۶:۲۲:۳۶ ] [ احد احدی ]
[ ]
.: Weblog Themes By 123blog :.

درباره وبلاگ

موضوعات وب
موضوعی ثبت نشده است
لینک های تبادلی
فاقد لینک
تبادل لینک اتوماتیک
لینک :
خبرنامه
عضویت   لغو عضویت
امکانات وب