کابینت اماده و پیش ساخته نمایشگاهی روشویی اشپزخانه
 
نویسندگان
پیوندهای روزانه
لینکی ثبت نشده است
پنل کاربری
نام کاربری :
پسورد :
عضویت
نام کاربری :
پسورد :
تکرار پسورد:
ایمیل :
نام اصلی :

دستور العمل کاری کلم - کاری ماسالای کلم ساده که با کلم ، نخود فرنگی و ادویه جات درست می شود از کلم برای تهیه انواع دستور العمل های هندی مانند پاراتا ، کاری ، سرخ کردن ، ریتا ، کوتو ، چتنی ، وادا ، سوپ ، سالاد و کوفتا استفاده می شود. این دستور العمل کاری کلم بسیار اساسی است و تقریبا با منگنه های شربت خانه درست می شود.

اگر می خواهید غذای سالم بخورید ، این امر می تواند به منوی هفتگی شما اضافه شود. درست کردن آن نه تنها سالم ، ساده و سریع است بلکه طعم آن خوشمزه است. این ادویه کلم ساده با برنج ساده بخارپز ، روتی ، چاپاتی بسیار مطابقت دارد. همچنین می توانید از آن در ساندویچ و بسته بندی استفاده کنید. این در جعبه tiffin نیز به خوبی پیش می رود.

آماده سازی

1. در یک تابه داغ روغن بریزید. سپس زیره و خردل را اضافه کنید. هنگامی که آنها شروع به پاشیدن می کنند ، رب سیر زنجبیل یا زنجبیل رنده شده اضافه کنید. سرخ کنید تا بوی خام از بین برود. بعد از سرخ شدن پیاز می توانید رب سیر زنجبیل را نیز اضافه کنید.

2. پیاز را اضافه کرده و تفت دهید تا شفاف شود.

3. بعد گوجه فرنگی ، نمک و زردچوبه را اضافه کنید. تفت دهید تا گوجه فرنگی کاملاً نرم و نرم شود.

4. پودر چیلی قرمز ، گارم ماسالا را اضافه کنید. یک تا دو دقیقه بدون سوختن سرخ کنید. من معمولاً برخی برگ های کاری را بهمراه پودرهای ادویه به اینجا اضافه می کنم ، این بار چون نداشتم استفاده نکردم. قبل از اقدام به مرحله بعدی ، اطمینان حاصل کنید که بوی خام گوجه فرنگی کاملا از بین رفته است.

5. نخود سبز را منتقل کرده و برای یک دقیقه تفت دهید. می توانید از نخود فرنگی تازه / منجمد استفاده کنید. برای تهیه این کاری می توان از نخود خشک یا چانا دال نیز استفاده کرد. نخود خشک را حدود 10 تا 12 ساعت خیس کنید. اگر به مدت یک ساعت از چانا دال خیس استفاده می کنید ، اینجا را بپزید و استفاده کنید.

تبلیغات

طرز تهیه کاری کلم

6. کلم اضافه کنید. قبل از افزودن کلم به ظرف اطمینان حاصل کنید که کاملاً تخلیه شده است.

7. همه چیز را مخلوط کنید تا ماسالا کلم را خوب بپوشاند. حدود 2 تا 3 دقیقه سرخ کنید.

8- اگر کلم بسیار لطیف و جوان است ، بدون پوشش بپزید. اگر خیلی خشک است آن را بپوشانید و بپزید تا تمام شود. ممکن است رطوبت زیادی آزاد کرده و کاری را لوس کند. کلم باید ترد و درعین حال تا حدی پخته شود و مایه دار نباشد.

9. برگ گشنیز را اضافه کنید و خوب هم بزنید.

تبلیغات

کاری کلم را با برنج یا روتی سرو کنید.

اگر در آشپزی تازه کار هستید ، این نکات به شما در تهیه کلم کمک می کند.

نکات
  • من همیشه ترجیح می دهم کلم را به خوبی برش و شستشو دهم تا برگ ها از داخل آبکشی خوبی داشته باشند. اما منابع زیادی ذکر کرده اند که می توان پس از شستشوی خوب در بیرون ، از آن به خوبی استفاده کرد.
  • اطمینان حاصل کنید که کلم را قبل از پخت کاملاً تخلیه می کنید در غیر اینصورت مایه دار می شود.
  • هرگز کلم را با شعله ملایم نپزید زیرا باعث آزاد شدن رطوبت و نرم شدن آن می شود.
  • استفاده از نخود فرنگی در این دستورالعمل اختیاری است. ممکن است از آنها بگذرید.
مواد لازم (فنجان ایالات متحده = 240 میلی لیتر)
  • ▢1 قاشق غذاخوری روغن یا در صورت نیاز
  • ▢c قاشق چایخوری زیره یا جیرا
  • ▢sp قاشق چایخوری دانه خردل
  • ▢1 قاشق چایخوری زنجبیل یا رب سیر زنجبیل یا رنده شده
  • ▢1 پیاز بزرگ نازک خرد شده (اختیاری)
  • ▢1 گوجه فرنگی بزرگ ریز خرد شده (اختیاری)
  • ▢نمک در صورت لزوم
  • ▢1/8 قاشق چایخوری زردچوبه یا هلدی
  • ▢½ قاشق چایخوری پودر چیلی قرمز
  • ▢¼ فنجان نخود سبز یا 2 قاشق غذاخوری چانا دال (خیسانده و پخته شده)
  • ▢2 تا 3 فنجان کلم خرد شده
  • ▢2 قاشق غذاخوری برگ گشنیز ریز خرد شده

تبلیغات

 

دستورالعمل ها

آماده سازی

  • برگهای بیرونی کلم را برداشته و به چهار چهارم برش دهید.

  • در یک قابلمه بزرگ 4 تا 6 فنجان آب گرم کنید. آب باید گرم باشد. اجاق گاز را خاموش کنید.

  • کلم را در این آب نگه دارید و بگذارید 3 تا 4 دقیقه بماند.

  • آب را دور بریزید و آنها را چند بار در آب شیرین بشویید. کلم را کاملاً آبکش کنید.

  • کلم را خرد کنید و کنار بگذارید. به طور متناوب ، کلم را خرد کرده و به آب گرم نمک اضافه کنید. آبکش کنید و کنار بگذارید.

  • اطمینان حاصل کنید که آب از کلم کاملاً تخلیه شده است در غیر این صورت آب و هوای آن زیاد می شود.

ساخت کاری کلم

  • روغن را به داغ اضافه کنید. وقتی روغن داغ شد خردل و زیره را اضافه کنید. 

  • هنگامی که آنها شروع به صدای جیر جیر کردن ، سیر زنجبیل را اضافه کنید و تفت دهید تا معطر شود.

  • پیازهای خرد شده را اضافه کرده و تفت دهید تا شفاف شوند. گوجه فرنگی ، نمک و زردچوبه را منتقل کنید. تفت دهید تا گوجه فرنگی نرم و نرم شود.

  • پودرهای ادویه را اضافه کرده و یک دقیقه تفت دهید تا بوی خام آن از بین برود. بعد نخود سبز اضافه کرده و سپس برای یک دقیقه تفت دهید.

  • بعد کلم خرد شده و آبکش شده را اضافه کنید. هم بزنید تا ماسالا خوب کلم بپزد و 2 تا 3 دقیقه سرخ شود.

  • تفت دهید تا کلم به دلخواه شما پخته شود. برگ گشنیز را بپاشید. کاری کلم را با برنج یا روتی سرو کنید.

تبلیغات

 

یادداشت

من ترجیح می دهم همیشه کلم را بشویم زیرا از ارگانیک استفاده نمی کنم. من 2 روش برای تمیز کردن آنها به اشتراک گذاشته ام. اگر در غیر این صورت این کار را انجام ندهید ، ممکن است از آن بگذرید.

مقادیر جایگزین ارائه شده در کارت دستورالعمل فقط برای 1x ، دستور اصلی است.

برای کسب بهترین نتیجه ، دستورالعمل ها و نکات گام به گام عکس دقیق من را در بالای کارت دستورالعمل دنبال کنید.


امتیاز:
 
بازدید:
[ ۱۰ تیر ۱۴۰۰ ] [ ۰۶:۲۲:۲۱ ] [ احد احدی ]
[ ]
.: Weblog Themes By 123blog :.

درباره وبلاگ

موضوعات وب
موضوعی ثبت نشده است
لینک های تبادلی
فاقد لینک
تبادل لینک اتوماتیک
لینک :
خبرنامه
عضویت   لغو عضویت
امکانات وب