کابینت اماده و پیش ساخته نمایشگاهی روشویی اشپزخانه
 
نویسندگان
پیوندهای روزانه
لینکی ثبت نشده است
پنل کاربری
نام کاربری :
پسورد :
عضویت
نام کاربری :
پسورد :
تکرار پسورد:
ایمیل :
نام اصلی :

دستور کار لوبیا - از این دستور لوبیا می توان برای تهیه انواع لوبیا مانند لوبیای فرانسوی ، لوبیای خوشه ای ، لوبیای بلند چینی ، لوبیای لیما ، متوسط ​​استفاده کرد. اطمینان حاصل کنید که از حبوبات لطیف استفاده می کنید و در صورت لزوم از آنها به خوبی استفاده کنید برای تهیه این لوبیا کاری ، من از لوبیای بلند استفاده کردم که به آن بوراباتی نیز می گویند.

طعم آنها کاملا عالی و خوشمزه تر از هر لوبیای دیگری است. اگر این موارد در بازارهای محلی شما موجود است ، آنها را امتحان کنید ، آن را دوست خواهید داشت. من آن را بدون سیر ، پیاز ، فلفل قرمز ، زنجبیل و نارگیل درست کردم ، در صورت تمایل می توانید هرکدام را اضافه کنید.

 

 

مواد لازم (فنجان ایالات متحده = 240 میلی لیتر)
  • ▢2 فنجان لوبیا خرد شده (لوبیای فرانسوی یا لوبیای خوشه ای یا لوبیای بلند)
  • ▢sp قاشق چایخوری زنجبیل ، خرد شده (اختیاری)
  • ▢1/3 فنجان گوجه فرنگی یا 1 گوجه فرنگی بزرگ و رسیده (خرد شده)
  • ▢1 شاخه برگ گشنیز ، خرد شده
  • ▢1/8 قاشق چایخوری زردچوبه
  • ▢نمک به مزه
  • ▢½ تا ¾ قاشق چایخوری پودر چیلی قرمز
  • ▢1 شاخه برگ کاری
  • ▢sp قاشق چایخوری زیره / جیرا
  • ▢1 دانه خردل خرج کنید
  • ▢در صورت نیاز روغن بزنید
  • ▢1 خرج کردن HING

تبلیغات

 

دستورالعمل ها
  • مونگ دال را حداقل به مدت 30 دقیقه در آب کافی بشویید و خیس کنید. اطمینان حاصل کنید که کاملاً خیس شده باشد.

  • آب را به یک زودپز اضافه کنید ، لوبیای خرد شده را بدون افزودن آب به یک کاسه اضافه کنید. این کاسه را در زودپز قرار داده و برای 2 سوت بپزید.

  • یک تابه را با روغن گرم کنید ، خردل ، ژیرا و برگ های کاری را اضافه کنید ، اجازه دهید تا پراکنده شوند ، سپس در صورت استفاده هویچ و زنجبیل را اضافه کنید ، تفت دهید.

  • گوجه فرنگی ، نمک و زردچوبه را اضافه کنید. گوجه فرنگی ها را سرخ کنید تا کاملا نرم شوند. بعد از آن 2 دقیقه دیگر بپزید.

  • دل ، لوبیا ، پودر چیلی و نمک را در صورت نیاز اضافه کنید.

  • خوب مخلوط کرده و به مدت 2 تا 3 دقیقه تفت دهید. اگر پس از پخت لوبیا ، مواد خالی باقی مانده است ، فقط آن را ریخته و شعله را زیاد کنید تا آب آن تبخیر شود.

  • درب ظرف را ببندید و برای مدت 2 تا 3 دقیقه بپزید تا لوبیا نرم شود و با گوجه فرنگی و پودر چیلی خوب مخلوط شود. همچنین اطمینان حاصل کنید که دال کاملاً پخته شده است.

  • در صورت تمایل برگ گشنیز ، نارگیل اضافه کنید. کاری لوبیا آماده است.

 

طرز تهیه لوبیا کاری با عکس گام به گام

1. مونگ دال را بشویید و حدود 30 دقیقه خیس بخورید. آنها را خالی کنید لوبیاها را خرد کرده و در ظرف بچینید. ظرف را درون یک آشپز فشار قرار دهید ، اجازه دهید برای 2 سوت بپزد. به کاسه لوبیا آب اضافه نمی شود. روغن را در تابه گرم کنید ، خردل ، زیره و برگ های کاری را تفت دهید. در صورت استفاده ، هندی و زنجبیل یا سیر اضافه کنید. گوجه فرنگی ، زردچوبه و نمک را اضافه کنید.

2. آنقدر بپزید تا گوجه فرنگی له شود. مونگ دال آبکش شده ، لوبیاهای پخته شده و پودر چیلی را اضافه کنید. می توانید پودر گارام ماسالا یا گشنیز را نیز اضافه کنید. 2 تا 3 دقیقه سرخ کنید. اگر حبوباتی از فشار لوبیای پخته شده وجود دارد ، می توانید آن را به کاری بریزید و بیشتر بپزید تا آب آن تبخیر شود. بررسی کنید آیا دال نرم پخته شده است در غیر این صورت آن را بپوشانید و برای مدتی بپزید. با برگ گشنیز تزئین کنید.


امتیاز:
 
بازدید:
[ ۱۰ تیر ۱۴۰۰ ] [ ۰۶:۲۲:۲۰ ] [ احد احدی ]
[ ]
.: Weblog Themes By 123blog :.

درباره وبلاگ

موضوعات وب
موضوعی ثبت نشده است
لینک های تبادلی
فاقد لینک
تبادل لینک اتوماتیک
لینک :
خبرنامه
عضویت   لغو عضویت
امکانات وب