کابینت اماده و پیش ساخته نمایشگاهی روشویی اشپزخانه
 
نویسندگان
پیوندهای روزانه
لینکی ثبت نشده است
پنل کاربری
نام کاربری :
پسورد :
عضویت
نام کاربری :
پسورد :
تکرار پسورد:
ایمیل :
نام اصلی :

پاپو گوجه فرنگی - دستور پاپو آندرا . پاپو گوجه فرنگی یکی از غذاهای اساسی دل است که از غذاهای آندرا تهیه می شود. یک وعده غذایی آندرا بدون یک غذای دل پخته شده با مقداری سبزیجات ناقص است. پاپو گوجه فرنگی را با برنج ساده ، گیوه و آواکایا (ترشی انبه گرم به سبک آندرا)  این تنها دستورالعملی است که برای تهیه یک پاپو آندرا خوشمزه ، غنی و سالم به آن نیاز خواهید داشت.

با استفاده از این دستورالعمل اساسی Andhra pappu ، می توانید با افزودن سبزیجات دلخواه یا حتی سبزیجات برگ دار تنوع زیادی ایجاد کنید. دستورالعملی که من در اینجا به اشتراک می گذارم رایج ترین روشی است که در بیشتر خانه های تلوگو زبان و حتی در رستوران های آندرا دنبال می شود.

اگر تا به حال یک پاپو از یک رستوران معتبر آندرا را چشیده اید و آن را دوست دارید ، این دستور العمل ممکن است به شما در بازسازی آن کمک کند.

تبلیغات

پاپو گوجه فرنگی Andhra به دلیل سادگی و طعم بی نظیر آن برنده است . دستور العمل فوق العاده ساده است زیرا همه مواد به صورت پخته و معتدل تحت فشار قرار می گیرند. ماده اصلی در دستور العمل پاپو گوجه فرنگی ، گل مایل به گل است که وقتی تحت فشار همراه با دال پخته می شود ، طعم و عطر و طعم بی نظیری به ارمغان می آورد.

پاپو آندرا معمولاً فقط با پاپو toor dal یا kandi درست می شود. با خیال راحت می توانید از بخش کوچکی از ماهی مونگ برای افزایش طعم استفاده کنید. بیشتر اوقات من از آن روش استفاده می کنم.

 

آماده سازی برای دستور پاپو گوجه فرنگی

1. من معمولاً دال را مستقیماً در زودپز می پزم. اما برای این پست من آن را در یک ظرف نشان داده و سپس آن را در اجاق گاز قرار داده ام. اگر اجاق گاز ندارید می توانید این را در قابلمه درست کنید.
2. دال را به یک کاسه یا اجاق گاز یا قابلمه اضافه کنید.

3. دال را چندین بار بشویید تا آب شفاف شود. آب را تخلیه کنید.

4. چیلی های سبز و گل مروارید تمیز شده را اضافه کنید.

5. بعد گوجه فرنگی ها را اضافه کنید. من ترجیح می دهم گوجه فرنگی را ضعیف کرده و استفاده کنم. 1 فنجان آب و کمی زردچوبه بریزید. بعداً بعد از پخت می توانید زردچوبه اضافه کنید.

6. در اجاق گاز خود آب بریزید. من حدود 1 ½ فنجان آب استفاده کردم. بشقاب را قرار دهید.

تبلیغات

7. کاسه را در اجاق گاز نگه دارید.

8. کاسه را بپوشانید.

9. فشار را برای 3 سوت روی حرارت متوسط ​​قرار دهید. اگر مستقیماً در اجاق گاز پخت می کنید ، بگذارید دو بار سوت بزند.

در صورت پخت و پز در قابلمه ، در صورت لزوم آب بیشتری اضافه کنید و آن را بپزید تا نرم شود.

تبلیغات

طرز تهیه دال گوجه فرنگی

10. دال و گوجه فرنگی باید کاملاً پخته شوند. اگر بچه دارید ، می توانید قبل از له کردن چیلیس و خوی ، قسمت آنها را کنار بگذارید. من این کار را معمولاً برای پسر کوچکترم انجام می دهم.

11. قوام را له کرده و بررسی کنید. در صورت نیاز کمی آب بریزید.

12. نمک اضافه کرده و مخلوط کنید.

خوشمزه شدن گوجه فرنگی

13. Poppu یا Tempering را می توان به 2 روش انجام داد. روش اول این است که در یک تابه کوچک خنک شوید و آن را در دال پخته شده بریزید. روش دوم ریختن کل دال پخته شده در قالب خنک کننده است. این روش طعم و مزه پاپو گوجه فرنگی را دو برابر می کند.
گلدان یا روغن را در یک تابه گرم کنید. خردل ، زیره و فلفل قرمز را اضافه کنید.

14- وقتی شروع به پاشیدن می کنند ، در صورت نیاز حرارت را کم کنید. برگ های سیر و کاری را اضافه کنید.

تبلیغات

15. وقتی ترد شدند ، پودر چیلی قرمز را اضافه کنید.

16. سریع آن را با گیوه مخلوط کنید.

17. دل را به ماهیتابه بریزید.

تبلیغات

18. اجاق گاز را خاموش کرده و خوب مخلوط کنید.

پاپو گوجه فرنگی را به همراه برنج ، آواکایا و گیوه سرو کنید.

نکاتی برای تهیه پاپو گوجه فرنگی

1. من از پیاز استفاده نکرده ام زیرا ما عطر و طعم پخته شده با فشار پیاز را در پاپو دوست نداریم. اگر دوست دارید استفاده کنید حدود 2 تا 3 قاشق غذاخوری پیاز خرد شده اضافه کنید.

2. پودر چیلی قرمز معمولاً همراه با گوجه فرنگی به زودپز اضافه می شود. باز هم این انتخاب شخصی است ، من ترجیح می دهم آن را به مزاج اضافه کنم.

3. اگر برای کودکان نوپا یا بچه های کوچک درست می کنید ، پس از پختن تحت فشار (قبل از نرم شدن با چیلیس) قسمت آنها را کنار بگذارید. فقط قیمه ، نمک و فلفل را به قسمت آنها اضافه کنید.

 

مواد لازم (فنجان ایالات متحده = 240 میلی لیتر)

برای پختن پاپو

  • ▢½ فنجان نخود کبوتر خرد شده (پاپو یا توار دال)
  • ▢2 گوجه فرنگی متوسط مکعبی (من هم دلسرد شدم)
  • ▢1 تا 2 عدد گل فلفل سبز بریده یا خرد شده
  • ▢1 فنجان آب
  • ▢1/8 قاشق چایخوری زردچوبه یا هلدی

خوک پاپو گوجه فرنگی

  •  
  • ▢1 شاخه برگ کاری یا کارت پاتا
  • ▢umin قاشق چایخوری زیره (جیرا)
  • ▢sp قاشق چایخوری دانه خردل
  • ▢2 تا 3 حبه سیر خرد شده (اگر از سیر استفاده نمی کنید ، از زنجبیل استفاده کنید)
  • ▢1 عدد فلفل قرمز (شکسته)
  • ▢½ قاشق چایخوری پودر چیلی
  • ▢1 خرج کردن HING (اختیاری)

تبلیغات

 

دستورالعمل ها

پختن پاپو گوجه فرنگی

  • طال دل را به یک اجاق گاز یا قابلمه یا یک کاسه بزرگ اضافه کنید. بشویید تا آب شفاف شود. 1 فنجان آب به دال بریزید. 

  • سپس گوجه فرنگی ، گل مروارید ، فلفل قرمز و زردچوبه را اضافه کنید. 

  • اگر از زودپز استفاده می کنید ، 1½ فنجان آب به زودپز بریزید و صفحه زیرین را قرار دهید. کاسه dal را داخل آن قرار داده و روی آن را بپوشانید. فشار را روی حرارت متوسط ​​به مدت 3 سوت بپزید. اگر مستقیماً در اجاق گاز کک می کنید ، 2 سوت بزنید. یا می توانید در قابلمه بپزید تا نرم شود.

  • پس از آزاد شدن فشار ، درب ظرف را باز کنید. نمک را اضافه کنید و دل را کمی درشت یا صاف له کنید تا مطابق با سلیقه شما باشد. برای تنظیم قوام به خوبی می توانید آب بیشتری اضافه کنید. 

خوک پاپو گوجه فرنگی

  • یک تابه را با گلدان یا روغن گرم کنید. زیره ، خردل را اضافه کنید. هنگامی که آنها شروع به پاشیدن می کنند ، فلفل قرمز ، برگ های سیر و کاری را اضافه کنید. در صورت نیاز می توانید فلفل قرمز بیشتری نیز اضافه کنید. 

  • سرخ کنید تا برگها ترد شوند. پودر و پودر چیلی قرمز را اضافه کنید (اختیاری). به سرعت در ظرف را هم بزنید و له شده را بریزید تا معتدل شود.

  • خوب مخلوط کنید و بیشتر بپزید. پاپو گوجه فرنگی را همراه با برنج ، گیوه و آواکایا سرو کنید.

تبلیغات

 

مقادیر جایگزین ارائه شده در کارت دستورالعمل فقط برای 1x ، دستور اصلی است.

برای کسب بهترین نتیجه ، دستورالعمل ها و نکات گام به گام عکس دقیق من را در بالای کارت دستورالعمل دنبال کنید.


امتیاز:
 
بازدید:
[ ۱۰ تیر ۱۴۰۰ ] [ ۰۶:۲۲:۱۸ ] [ احد احدی ]
[ ]
.: Weblog Themes By 123blog :.

درباره وبلاگ

موضوعات وب
موضوعی ثبت نشده است
لینک های تبادلی
فاقد لینک
تبادل لینک اتوماتیک
لینک :
خبرنامه
عضویت   لغو عضویت
امکانات وب