کابینت اماده و پیش ساخته نمایشگاهی روشویی اشپزخانه
 
نویسندگان
پیوندهای روزانه
لینکی ثبت نشده است
پنل کاربری
نام کاربری :
پسورد :
عضویت
نام کاربری :
پسورد :
تکرار پسورد:
ایمیل :
نام اصلی :

 

دستور Bendakaya pulusu با عکس گام به گام . به سبک آندرا bhindi یا بامیه در ادویه جات ترشی جات تند. بامیه (انگشت خانمها) در تلوگو به عنوان bendakaya خوانده می شود. پولوسو خورشی است که اغلب در خانه های آندرا درست می شود. دستورالعمل امروز پخت بامیه در نارگیل همراه با جگر و پودر چیلی است.

تهیه پولوسو بسیار آسان و قطعاً یک غذای راحت است. Bendakaya pulusu تنها نوع پالوسو است که در خانه ما با استفاده از گوجه فرنگی درست می شود. اگر دوست ندارید از گوجه فرنگی استفاده کنید ، می توانید صرف نظر کنید ، اما آنها طعم می دهند.

این دستور پودر گشنیز بسیار کم و یک پودر فلفل قرمز خوب است که این رنگ روشن را ایجاد می کند. من از jaggery در این pulusu استفاده نکرده ام اما اگر دوست دارید می توانید استفاده کنید.

من دوست دارم از سیب زمینی در بیشتر دستورهای غذایی آندرا پلوسو استفاده کنم ، زیرا طعم و مزه را افزایش می دهد و زمان غذا خوردن برای بچه های من نرمتر است. درست مثل اکثر بچه ها ، بچه های من هم عاشق سیب زمینی هستند. اگر آنها را دوست ندارید ، می توانید رد شوید.

 

آماده سازی برای bendakaya pulusu با تصاویر گام به گام

1. تمر هندی را بشویید و آن را در ½ فنجان آب داغ خیس کنید. آب را فشرده و فیلتر کنید ، تفاله را دور بریزید یا دوباره استفاده کنید.

2. بامیه را زیر آب روان بشویید. با پارچه یا دستمال تمیز آشپزخانه خشک کنید.

3. بامیه را به اندازه 1 اینچ خرد کنید. من از دستمال آشپزخانه در بین آن استفاده می کنم تا قسمت چسبناک چاقو را پاک کنم.

4. بعد پیاز و گوجه فرنگی را خرد کنید. کنار بگذار

طرز تهیه bendakaya pulusu

5. یک تابه را با روغن گرم کنید ، دانه های خردل و متی اضافه کنید ، اجازه دهید تا پراکنده شوند ، برگ های کاری را اضافه کنید. سرخ کنید تا ترد شوند

6. پیاز و فلفل قرمز را اضافه کنید. من از گل فلفل سبز استفاده نکردم.

7. سرخ کنید تا پیازها صورتی شوند. لازم نیست آنها را طلایی سرخ کنیم.

8. گوجه فرنگی را اضافه کنید ، نمک و زردچوبه بپاشید. سرخ کنید تا گوجه فرنگی نرم شود و باید با پیاز مخلوط شود. این مرحله برای طعم خوب نبض مهم است.

9. سیب زمینی و بامیه را منتقل کنید. 2 تا 3 دقیقه روی شعله زیاد سرخ کنید.

10. پودر چیلی قرمز ، پودر گشنیز و کمی بیشتر نمک اضافه کنید. ما قبلا نمک را با گوجه فرنگی اضافه کرده ایم ، بنابراین زیاد استفاده نکنید. 2 دقیقه دیگر مخلوط کرده و تفت دهید تا بوی خام پودر چیلی قرمز از بین برود.

تمر هندی و جگر در bendakaya pulusu

11. آب نارنگی را که به طور یکنواخت استخراج کردیم بریزید. جاگری را نیز اضافه کنید. من ژاگری را همراه با تمر حل می کنم و فیلتر می کنم. خوب هم بزنید.

12. روی آن را بپوشانید و حدود 3 تا 4 دقیقه روی شعله ملایم بپزید.

13. 1 تا 2 فنجان آب بریزید و بپزید تا بامیه نرم شود. پلوسو که روی شعله ملایم پخته شده بهترین طعم را دارد. بنابراین اگر وقت دارید ، به محض جوش آمدن ، مدت طولانی را بپزید تا بامیه نرم شود و پخته شود.

Bendakaya pulusu آماده است. می توان آن را با پاپو ساده یا پاپو mudda ، غلیظ و برنج سرو کرد.

 

مواد لازم (فنجان ایالات متحده = 240 میلی لیتر)

مواد لازم برای bendakaya pulusu

  • ▢250 گرم bendakayalu (بامیه ، انگشت خانم)
  • ▢1 شاخه برگ کاری
  • ▢خرج کردن منتولو (دانه های متی یا دانه شنبلیله)
  • ▢2 پیاز بزرگ خرد شده
  • ▢1 شکاف فلفل سبز (اختیاری)
  • ▢2 گوجه فرنگی کوچک یا 1 گوجه فرنگی بزرگ (اختیاری)
  • ▢2 عدد سیب زمینی مکعبی (اختیاری)
  • ▢1/8 قاشق چایخوری زردچوبه
  • ▢نمک را در صورت لزوم
  • ▢½ تا 1 قاشق چایخوری پودر گشنیز
  • ▢¼ تا ½ قاشق چایخوری پودر چیلی قرمز
  • ▢1 تا 2 قاشق غذاخوری جگری (اختیاری)
  • ▢برگ گشنیز مشتی برگ می زند
  • ▢2 قاشق غذاخوری روغن یا در صورت نیاز

تبلیغات

 

دستورالعمل ها

آماده سازی برای bendakaya pulusu

  • تمر هندی را در یک فنجان آب داغ بشویید و خیس کنید. پس از سرد شدن ، آن را فشار داده و فیلتر کنید تا تفاله آن گرفته شود.

  • پیازها را کنار بگذارید.

  • انگشت خانم ها را زیر آب روان بشویید. آنها را با یک دستمال تمیز آشپزخانه پاک کنید.

  • آنها را به قطعات 1 اینچی خرد کنید. برای پاک کردن قسمت چسبنده چاقو می توانید از دستمال آشپزخانه در این بین استفاده کنید.

  • گوجه فرنگی ها را خرد کنید و کنار بگذارید.

ساخت bendakaya pulusu

  • یک تابه را با روغن گرم کنید ، خردل و منتولو اضافه کنید. هنگامی که آنها شروع به ترک خوردن کردند ، برگ های کاری را اضافه کرده و تفت دهید تا ترد شوند.

  • پیاز و فلفل قرمز را اضافه کنید. همچنین می توانید از گل فلفل سبز استفاده کنید.

  • سرخ کنید تا پیازها شفاف شوند. لازم نیست سرخ شود تا طلایی شود.

  • گوجه فرنگی ، زردچوبه و نمک را اضافه کنید. تفت دهید تا گوجه فرنگی کاملاً نرم شود. این بسیار مهم است در غیر اینصورت نبض طعم خوبی ندارد.

  • انگشت و سیب زمینی خانم ها را منتقل کنید. سپس به مدت 2 تا 3 دقیقه روی سرخ کنید.

  • پودر چیلی قرمز ، پودر گشنیز و کمی بیشتر نمک اضافه کنید. 

  • مخلوط کرده و 2 دقیقه دیگر سرخ کنید

  • آب گل هامارین را بریزید و سپس جاگری اضافه کنید. شما همچنین می توانید ژاگی را به همراه گل مروارید و گل میناکاری در گلدان حل کنید. خوب مخلوط کنید

  • روی آن را بپوشانید و حدود 3 تا 4 دقیقه روی شعله ملایم یا حرارت بپزید.

  • 1 تا 2 فنجان آب بریزید و روی شعله ملایم بپزید تا وقتی که انگشت خانم ها خوب نرم و لطیف پخته شود. اگر بیش از حد آبریزش است ، با پخت و پز بیشتر بدون درب ، آب اضافی را بخار کنید.

  • پالوسو را بچشید و در صورت لزوم نمک ، آب گل نارنگی و ژاگ بیشتر اضافه کنید. به طور معمول باید طعم های مختلفی مانند شیرین ، ترش و گرم داشته باشد.

  • نبوکایا را با برنج و پاپو ساده یا پاپو mudda سرو کنید.


امتیاز:
 
بازدید:
[ ۱۰ تیر ۱۴۰۰ ] [ ۰۶:۲۲:۱۶ ] [ احد احدی ]
[ ]
.: Weblog Themes By 123blog :.

درباره وبلاگ

موضوعات وب
موضوعی ثبت نشده است
لینک های تبادلی
فاقد لینک
تبادل لینک اتوماتیک
لینک :
خبرنامه
عضویت   لغو عضویت
امکانات وب