کابینت اماده و پیش ساخته نمایشگاهی روشویی اشپزخانه
 
نویسندگان
پیوندهای روزانه
لینکی ثبت نشده است
پنل کاربری
نام کاربری :
پسورد :
عضویت
نام کاربری :
پسورد :
تکرار پسورد:
ایمیل :
نام اصلی :

دستور غذای سرخ شده دونداکایا یا سرخ کرده تیندورا - یاد بگیرید که انواع ساده پیچک های پیچک را به سبک آندرا درست کنید . پیچک به نام dondakaya در تلوگو ، kovakai در تامیل ، tondekayi در کانادا ، tindora در گواچر و tendli در ماراتی نامیده می شود. برای تهیه سرخ کردن ، کاری و دونداکایا پاچادی 

برای تهیه سرخ کردنی دونداکایا می توانید آنها را تکه تکه کرده یا خرد کنید. من از غذاساز خود برای ریز کردن آنها استفاده کردم و از آنجا که سبزیجات خرد شده و لقمه های کوچک خرد می شود ، کارهای پودودو به سرعت انجام می شود.

فقط انتهای آن را بشویید و خرد کنید و آنها را به غذاساز اضافه کنید و چند بار پالس کنید.

 

آماده سازی

1. من از مقداری نارگیل و دانه کنجد تازه استفاده کردم تا آخر آن اضافه کنم. همچنین می توانید پودر ادویه دار  من همچنین نحوه تهیه پودر ادویه دار شما را در کارت دستور به اشتراک گذاشته ام. همچنین می توانید از نارگیل استفاده کرده و از آن صرف نظر کنید.

2. با هم مخلوط درشت کنید.

طرز تهیه سرخ کردن دونداکایا

3. روغن را در کادای گرم کنید. خردل ، زیره ، دلس ، سیر و چیلی قرمز اضافه کنید. وقتی دال طلایی شد ، برگ های کاری را نیز اضافه کنید.

4. بعد قطعات خرد شده یا برش خورده dondakaya را اضافه کنید. همچنین زردچوبه و نمک اضافه کنید. من از یک پردازنده غذا برای تهیه تکه های سبزیجات استفاده می کنم.

5. بعد شروع به شعله ور شدن با شعله متوسط ​​تا کم کنید تا نرم شود. مرتباً هم بزنید. در صورت نیاز روی آن را بپوشانید و روی شعله ملایم بپزید.

6. هنگامی که سبزیجات نرم شد ، نارگیل را به آن اضافه کنید. مخلوط کنید و تفت دهید تا بوی خوبی بگیرد.

تبلیغات

 

7. پودر چیلی قرمز را بپاشید. در این مرحله می توانید بادام زمینی بو داده را نیز اضافه کنید.

8. بعد سرخ کنید تا بوی خام از بین برود.

سرخ شده دونداکایا را با برنج سرو کنید.

 

مواد لازم (فنجان ایالات متحده = 240 میلی لیتر)
  • ▢250 گرم تیندورا (کدوی پیچک / دنداکایالو)
  • ▢1 شکاف فلفل قرمز
  • ▢1 عدد فلفل قرمز فلفل قرمز شکسته یا سبز
  • ▢1 شاخه برگ کاری
  • ▢sp قاشق چایخوری خردل
  • ▢½ قاشق چایخوری زیره یا جیرا
  • ▢¾ قاشق غذاخوری شانا دال / سنگا پاپو (گرم بنگال)
  • ▢¾ قاشق غذاخوری urad dal / minapapappu (گرم سیاه پوست)
  • ▢2 قاشق غذاخوری روغن
  • ▢1 تا 2 حبه سیر له شده
  • ▢1 خرج کردن HING (یا آنغوزه) (اختیاری)
  • ▢1/8 قاشق چایخوری زردچوبه
  • ▢نمک را در صورت لزوم
  • ▢¼ قاشق چایخوری پودر چیلی قرمز
  • ▢2 قاشق غذاخوری بادام زمینی بو داده ، پوست (اختیاری)

برای تفت دادن و پودر کردن یا استفاده از 2 قاشق غذاخوری نارگیل

  • ▢¾ قاشق غذاخوری چانا دال
  • ▢¾ قاشق غذاخوری urad dal
  • ▢¾ قاشق غذاخوری نارگیل خشک یا کوباری endu
  • ▢¾ قاشق غذاخوری دانه کنجد nuvvulu (اختیاری)
  • ▢1 عدد فلفل قرمز
  • ▢1 سیر کوچک
  • ▢c قاشق چایخوری زیره یا جیرا

تبلیغات

 

دستورالعمل ها

آماده سازی

  • کدو تنبل را در یک ظرف بزرگ پر از آب خیس کنید.

  • آنها را کاملاً زیر آب روان بشویید.

  • آنها را در آبکش خالی کنید و با یک پارچه تمیز پاک کنید. یا بگذارید کاملا خشک شوند.

  • انتهای آن را خرد کنید. 

  • آنها را به صورت نازک به صورت عمودی یا افقی برش دهید. اگر از غذاساز استفاده می کنید ، فقط چند بار آنها را اضافه کرده و نبض کنید. من از غذاساز استفاده کردم.

تهیه کارودو کارام یا استفاده از 2 قاشق غذاخوری نارگیل

  • چیلی قرمز تفت داده شده ، اوراد دال و چانا دال تا طلایی و معطر شود. سپس زیره ، نارگیل ، کنجد و سیر را اضافه کنید. وقتی دانه کنجد شروع به پاشیدن کرد ، آن را در یک بشقاب برداشته و کاملاً سرد کنید. این را ریز پودر کنید. کنار بگذار این را فقط در صورت لزوم استفاده کنید و بقیه را برای استفاده بعدی ذخیره کنید.

تهیه سرخ کردن dondakaya

  • یک تابه را با روغن گرم کنید. سپس خردل ، زیره ، اوراد دال و چانا دال را اضافه کنید.

  • بگذارید دال ها سرخ شوند تا طلایی شوند. سپس برگ های کاری و شاه ماهی را اضافه کنید. تفت دهید تا برگها ترد شوند.

  • تکه های خرد شده دونداکایا ، نمک و زردچوبه را اضافه کنید.

  • آن را هم بزنید تا نرم شود و پخته شود. در صورت نیاز فقط اجاق گاز را بپزید ، سپس آن را بپوشانید و بپزید. برای جلوگیری از سوختن غالباً هم بزنید.

  • در صورت نیاز کارودو کارام یا پودر نارگیل و چیلی قرمز اضافه کنید.

  • سپس در صورت استفاده بادام زمینی را اضافه کرده و خوب هم بزنید.

  • سرخ کنید تا بوی نارگیل را حس کنید. خارج از اجاق گاز

  • سرخ شده دونداکایا را با برنج و قیمه سرو کنید.


امتیاز:
 
بازدید:
[ ۱۰ تیر ۱۴۰۰ ] [ ۰۶:۲۲:۱۴ ] [ احد احدی ]
[ ]
.: Weblog Themes By 123blog :.

درباره وبلاگ

موضوعات وب
موضوعی ثبت نشده است
لینک های تبادلی
فاقد لینک
تبادل لینک اتوماتیک
لینک :
خبرنامه
عضویت   لغو عضویت
امکانات وب