کابینت اماده و پیش ساخته نمایشگاهی روشویی اشپزخانه
 
نویسندگان
پیوندهای روزانه
لینکی ثبت نشده است
پنل کاربری
نام کاربری :
پسورد :
عضویت
نام کاربری :
پسورد :
تکرار پسورد:
ایمیل :
نام اصلی :

ترشی انگور فرنگی ستاره یا دستور هارفی آچار - یک دستور العمل آسان ترشی انگور فرنگی استار که به نور خورشید و خشک شدن در مقابل نور خورشید نیاز ندارد.

ترشی انگور فرنگی ستاره


هر تابستان ، من این ترشی انبه پنجابی درست می کنم. این بار مثل تابستان ها ترشی انبه درست نکردم ، گاهی باران می بارد و ابری می شود. نمی خواستم شانس بیاورم. به طرز عجیبی رسماً فصل موسم آن اینجاست و باران نمی بارد. من این ترشی انگور فرنگی استار درست کردم چون نمی خواستم به خورشید که در آن زمان غیر قابل پیش بینی بود اعتماد کنم.

در این دستورالعمل ترشی ستاره انگور فرنگی انگور ، جدا از اینکه روغن را با ادویه جات ترش کنید ، غذای دیگری وجود ندارد. من ترشی را به مدت 7 روز در یک مکان خشک در پیشخوان آشپزخانه ام در دمای اتاق نگه داشتم. فقط مطمئن شوید که از یک بطری یا شیشه شیشه استریل شده برای ترشی استفاده می کنید. در حین ذخیره سازی ترشی ، مربا ، سس یا کدو ، من همیشه شیشه ها را استریل می کنم.

برای تهیه این ترشی به سبک کرالا ، من در یکی از کتابهای آشپزی که دارم ، یک دستور غذا را ذکر کردم. نسبت ها را بسیار تغییر داد. نتیجه این کار یک ترشی مزه دار و ادویه دار بود. مقدار روغن و نمک اضافه شده در ترشی به عنوان مواد نگهدارنده طبیعی کمک می کند و اجازه نمی دهد ترشی خراب شود. همین روش ترشی و دستورالعمل را می توان با آمل یا انگور فرنگی هندی نیز تهیه کرد. این ترشی حدود 6 ماه خوب باقی می ماند و عملکرد آن حدود 500 گرم است.

ترشی انگور فرنگی ستاره ای را می توانید با هر وعده غذایی هندی سرو کنید. این واقعا با برنج sambar ، dal-rice و حتی برنج کاملاً مطابقت دارد. این ترشی را می توانید با برنج بخارپز شده و با کمی غزه یا روغن سرو کنید.

اگر به دنبال گزینه Pickle reCIpes بیشتر هستید ، بررسی کنید:

  • ترشی آملا
  • ترشی فلفل سبز
  • دستور تهیه ترشی فلفل قرمز
  • ترشی لیمو
     

عناصر

 

  • مواد اصلی برای ترشی گل انگور استار
  • .400 گرم انگور فرنگی انگور
  • ▢¼ فنجان پودر چیلی قرمز (پودر مرغ لال)
  • ▢1 قاشق چای خوری پودر زردچوبه (هالدی)
  • ▢½ فنجان نمک سنگ (خوراکی و غذایی) (sendha namak) یا در صورت لزوم اضافه کنید
  • برای ترشی خیار تمشک ستاره ای
  • ▢½ فنجان + 3 قاشق غذاخوری روغن کنجد (til ka tel) - یکی هند و نه آسیای شرقی
  • ▢1 قاشق چای خوری دانه خردل (ری)
  • p1 قاشق چای خوری متی کی دان (دانه شنبلیله)
  • ▢ 1 قاشق چایخوری آسافوتیدا (hing)

حالت کوک


هنگام تهیه دستورالعمل ، از تاریک شدن صفحه نمایش خود جلوگیری کنید

ابتدا انگور فرنگی ستاره ای را در آب بشویید. آنها را با یک دستمال آشپزخانه خشک کنید. نباید اثری از رطوبت باشد.
آنها را در یک کاسه بزرگ ببرید. پودر چیلی قرمز ، پودر زردچوبه و سنگ نمک را اضافه کنید. خیلی خوب مخلوط کنید.
در یک ظرف دیگر ابتدا روغن کنجد را گرم کنید.

سپس دانه خردل و دانه شنبلیله را اضافه کرده و اجازه دهید تا پراکنده شود.
سپس آسافوتیدا را اضافه کنید. شعله را هم بزنید و خاموش کنید.
بگذارید روغن کاملاً خنک شود و سپس آن را روی انگور فرنگی های انگور فرنگی ریخته شده با ادویه ها بریزید. خیلی خوب مخلوط کنید.
ترشی را در یک ظرف استریل شده قاشق بزنید.
محکم با درب بسته و ترشی را به مدت 7 روز در گوشه خشک آشپزخانه خود نگه دارید.
بعد از هر 2 تا 3 روز ، یک بطری یا شیشه ترشی را با یک قاشق خشک تمیز خوب تکان دهید یا هم بزنید.
ترشی انگور فرنگی ستاره پس از 7 روز آماده خواهد شد.
پس از آماده شدن ترشی ، آن را در یخچال یا در دمای اتاق نگه دارید.
در آب و هوای سرد می توانید در خارج از منزل نگه دارید. در آب و هوای گرم و مرطوب ، آن را در یخچال نگه دارید. ترشی انگور فرنگی ستاره ای را با هر وعده غذایی هندی به دلخواه خود میل کنید.
فیلم های ما را دوست دارید؟ سپس برای دریافت آخرین به روزرسانی های Recipe Video ، ما را در یوتیوب دنبال کرده و مشترک شوید.

این دستور را امتحان کرده اید؟
اگر دستورالعمل را درست کرده اید و آن را دوست دارید ، پیوند دستور العمل را در فیس بوک ، توییتر و پینترست به اشتراک بگذارید. برای instagram به ذکرdassanasvegrecipes و برچسب #dassanasvegrecipes!
کلیه مطالب و عکس های ما از حق چاپ محفوظ است. لطفا کپی نکنید به عنوان یک وبلاگ نویس ، اگر می خواهید این دستورالعمل را تطبیق دهید یا یک ویدیوی YouTube بسازید ، لطفاً دستور العمل را با کلمات خود بنویسید و یک لینک قابل کلیک به دستور العمل موجود در این آدرس اینترنتی بدهید.

 

طرز تهیه دستور تهیه ترشی انگور فرنگی ستاره دار


1. ابتدا انگور فرنگی را بشویید و با حوله آشپزخانه خشک کنید. نباید اثری از رطوبت باشد. اندازه اینها کوچک است و به طرز لذیذی ترش هستند. این انگور فرنگی های ستاره ای به نام arai nellikai نیز شناخته می شوند. من دانه ها را حذف نکردم زیرا این دانه ها خیلی کوچک بودند اگر از تنوع بیشتری استفاده می کنید ، دانه ها را خرد کرده و جدا کنید. در صورت وجود ، کناره هایی که کبود شده اند را برش دهید.

شستن انگور فرنگی برای دستور تهیه ترشی انگور فرنگی
2. انگور فرنگی را در یک کاسه بزرگ بریزید. پودر چیلی قرمز ، پودر زردچوبه و نمک سنگ را اضافه کنید.

نمک برای ترشی انگور فرنگی انگور فرنگی
3. مخلوط کنید


امتیاز:
 
بازدید:
[ ۱۰ تیر ۱۴۰۰ ] [ ۰۶:۲۲:۱۴ ] [ احد احدی ]
[ ]
.: Weblog Themes By 123blog :.

درباره وبلاگ

موضوعات وب
موضوعی ثبت نشده است
لینک های تبادلی
فاقد لینک
تبادل لینک اتوماتیک
لینک :
خبرنامه
عضویت   لغو عضویت
امکانات وب