کابینت اماده و پیش ساخته نمایشگاهی روشویی اشپزخانه
 
نویسندگان
پیوندهای روزانه
لینکی ثبت نشده است
پنل کاربری
نام کاربری :
پسورد :
عضویت
نام کاربری :
پسورد :
تکرار پسورد:
ایمیل :
نام اصلی :

Nurukku Manga Achar همراه با عکس های ویدیویی و گام به گام. این یک ترشی فوری 15 دقیقه ای به سبک کرالا است که در طول جشنواره ها و جشن ها برای سدیا درست می شود. این دستور از مادرم تهیه می شود و معمولاً در محل ما بود.


در مالایایی کلمه "Sadhya" به معنی ضیافتی است که در آن ضیافت گیاهخواری از غذاهای مختلف درست می شود و روی برگ درخت چنار سرو می شود.


 روی نام: به زبان مالایالامی

‘Nurukku‘ به معنی قطعات خرد شده یا خرد شده کوچک است
‘Manga‘ مخفف mango و
‘Achar‘ به معنی ترشی است.
2. مواد لازم: ترشی با انبه خرد شده خرد نشده ، دانه خردل ، برگ کاری و برخی از پودرهای ادویه تهیه می شود. این ترشی به نور خورشید یا فرآیند پخت و پز زیادی نیاز ندارد.

3. زمان لازم: بهترین قسمت از این دستور تهیه ترشی این است که می توان در کمتر از 15 دقیقه درست کرد.

4. On Weight: در قالب عکس گام به گام ، من از 4 انبه سبز کوچک استفاده کرده ام که با هم 300 گرم وزن داشتند. در این ویدئو ، من از یک انبه بزرگ که حدود 300 گرم وزن داشت استفاده کرده ام. بسته به اندازه انبه سبز خام ، تعداد انبه متفاوت خواهد بود. بنابراین وقتی آنها را خرد می کنید ، باید حدود 1 تا 1.25 فنجان مکعب خرد شده دریافت کنید.

5. مقیاس بندی: همچنین می توانید با دو برابر کردن مواد ذکر شده در کارت دستورالعمل زیر ، مقدار دستور را به راحتی افزایش دهید. من شخصاً این ترشی را دوست دارم زیرا به سرعت درست می شود و می توان آن را به مقدار کم تهیه کرد.

چند دستورالعمل شگفت انگیز ترشی هندی:
  • ترشی انبه
  • گجراتی متیا کری
  • انبه آواکایا
  • ترشی لیمو
  • ترشی چیلی سبز
  • لعل میرچ کا آچار

ارائه پیشنهادات و ذخیره سازی:

شما می توانید Nurukku Manga Achar را به عنوان یک غذای فرعی در وعده های غذایی Sadya یا با هر وعده غذایی هند جنوبی سرو کنید. همچنین می توانید این ترشی را با برنج دال یا کشک یا دال خیچدی یا سمبر سادام (سمر با برنج بخارپز) سرو کنید.

ترشی ها به عنوان چاشنی یا غذای جانبی همراه با برنج ، سبزیجات یا پولائو عالی هستند. در واقع برخی از مردم حتی دوست دارند ترشی را با روتی ، متی تپلا و پاراتا میل کنند.

این ترشی را می توان هر روز در فصل انبه تهیه کرد. در دمای اتاق ، این مدت 1 تا 2 روز ادامه خواهد داشت. اگر بعد از تهیه ترشی مستقیماً در یخچال نگهداری کنید ، حدوداً یک هفته دوام می آورد.

طرز تهیه Nurukku Manga Achar


1. تمام مواد را آماده نگه دارید. من ترجیح می دهم همه چیز را راحت نگه دارم ، زیرا این روند پخت را تسریع می کند.

ادویه جات که در بشقاب نگهداری می شوند
2. 4 ریز (300 گرم) بشویید و سپس آنها را با حوله آشپزخانه تمیز خشک کنید. هیچ اثری از رطوبت روی آنها نباشد. در ویدئوی بالا ، من از 1 انبه بزرگ که حدود 300 گرم وزن داشت استفاده کرده ام. در حالی که در عکس های گام به گام ، من از 4 انبه کوچک استفاده کرده ام و در مجموع 300 گرم وزن دارند.

انبه سبز که در یک سینی نگهداری می شود
3. پوست آنها را پوست بگیرید. این مرحله اختیاری است.

انبه نارس سبز پوست کنده و خرد شده
4. آنها را به قطعات یا مکعب های کوچک لقمه خرد کنید. خرد کردن کمی سخت است ، بنابراین از یک چاقوی خوب استفاده کنید و مراقب دستان خود باشید. آنها را در یک کاسه مخلوط یا یک ظرف پهن قرار دهید. بعد از خرد کردن ، باید حدود 1 تا 1.25 فنجان مکعب خرد شده بدست آورید.

انبه بیشتر در مکعب های کوچک خرد شده و در یک صفحه سفید نگهداری می شود
5. 1 قاشق چایخوری پودر زردچوبه ، 3 قاشق چایخوری پودر چیلی قرمز کشمیری و 1 قاشق چایخوری نمک را روی مکعب های خرد شده بپاشید. در صورت تمایل می توانید پودر چیلی قرمز کشمیری را برای ادویه کمتری کاهش دهید.

ادویه جات ترشی جات ، نمک اضافه شده به مکعب های خرد شده انبه
6. همه چیز را با قاشق به خوبی مخلوط کنید.

ادویه و نمک با مکعب انبه مخلوط می شود
7. ماسالا باید مکعب ها را به خوبی بپوشاند. انبه های روکش دار ماسالا را در یک کاسه ضد حرارت بردارید.

مخلوط انبه به طور مساوی مخلوط شده در یک کاسه شیشه ای ضد حرارت گرفته شده است
خوی برای ترشی

8- 4 قاشق غذاخوری روغن کنجد (روغن جینجلی - تهیه شده با دانه کنجد خام) را در یک ظرف کوچک یا کادای گرم کنید. همچنین می توانید از روغن خردل یا روغن آفتابگردان استفاده کنید.

روغن کنجد در یک ظرف کوچک استیل گرم می شود.
9. 2 قاشق چایخوری دانه خردل ، 1 قاشق چایخوری دانه شنبلیله و sp قاشق چایخوری آسافوتیادا اضافه کنید.

دانه خردل ، دانه شنبلیله و آسفوئتیدا به روغن داغ افزوده می شود
10. هنگامی که آنها شروع به ترک خوردن کردند ، 8 تا 10 برگ کاری اضافه کنید. 1 تا ثانیه سرخ کنید و سپس شعله را خاموش کنید.

برگ های کاری به روغن اضافه شده است.
11. این مخلوط گرم یا گرم روغن را روی انبه های مخلوط ماسالا بریزید.

مخلوط روغن داغ و ادویه جات در مکعب انبه در کاسه شیشه ضد حرارت اضافه می شود.
12. همه چیز را با قاشق خیلی خوب مخلوط کنید.

خوب مخلوط کنید
13. بگذارید ترشی خنک شود و در یک بطری شیشه ای تمیز و استریل شده نگهداری شود. ترشی آماده است. این ترشی را به عنوان یک چاشنی در کنار وعده غذایی مورد علاقه خود مانند برنج کشک یا برنج خیچدی یا سمبر یا سبزیجات پولیو یا بریانی سبزیجات سرو کنید. ترشی را برای استفاده بعدی در یخچال قرار دهید.


امتیاز:
 
بازدید:
[ ۱۰ تیر ۱۴۰۰ ] [ ۰۶:۲۲:۱۳ ] [ احد احدی ]
[ ]
.: Weblog Themes By 123blog :.

درباره وبلاگ

موضوعات وب
موضوعی ثبت نشده است
لینک های تبادلی
فاقد لینک
تبادل لینک اتوماتیک
لینک :
خبرنامه
عضویت   لغو عضویت
امکانات وب