کابینت اماده و پیش ساخته نمایشگاهی روشویی اشپزخانه
 
نویسندگان
پیوندهای روزانه
لینکی ثبت نشده است
پنل کاربری
نام کاربری :
پسورد :
عضویت
نام کاربری :
پسورد :
تکرار پسورد:
ایمیل :
نام اصلی :

دستور تهیه ترشی آملا با عکس گام به گام - دستورالعمل تند و خوشمزه آملا آواکایا به سبک آندرا. این ترشی وگان از انگور فرنگی هندی تهیه می شود که در هندی به آن amla نیز گفته می شود.

ترشی آملا ، دستور تهیه آملا آواکایا
در youtube چند فیلم برای تهیه amla avakaya دیده بودم. بعداً با استفاده از ترکیبات خودم و با در نظر گرفتن چند مرحله دیگر ، ترشی درست کردم.


نتیجه یک ترشی ادویه دار با طعم ترش آملا بود که با طعم های روستایی دانه خردل و روغن کنجد ترکیب می شود.

این ترشی آملا آنقدر خوب بود که زود تمام شد. ما قبلاً آن را با پاراتاها و وعده های غذایی روزمره خود می خوردیم.

 

نکاتی برای تهیه ترشی انگور فرنگی هندی


برای تهیه این ترشی به نور خورشید نیازی ندارید.
این ترشی آملا بیشتر در سمت ادویه دار است ، بنابراین اگر ترشی تند کمتری دارید می توانید پودر فلفل قرمز قرمز کمتری اضافه کنید.
همچنین من هنگام تهیه ترشی از مقدار خوبی روغن استفاده می کنم ، به طوری که ترشی برای مدت طولانی باقی می ماند. اگر می خواهید می توانید روغن کمتری اضافه کنید.
به جای روغن کنجد می توان از روغن بادام زمینی یا روغن آفتابگردان استفاده کرد.
دستور العمل یک گروه کوچک ترشی درست می کند و خیلی خوب با برنج دال ، برنج کشک و برنج سامبار مطابقت دارد. در واقع ، شما حتی می توانید ترشی را با برنج بخارپز مخلوط کرده و میل کنید.

 

طرز تهیه ترشی آملا

 

  • 1. ابتدا آملا را به خوبی در آب بشویید. سپس آنها را با حوله تمیز آشپزخانه خشک کنید. یا می توانید آنها را روی یک دستمال نخی یا بشقاب پهن کرده و بگذارید به طور طبیعی خشک شوند. هیچ اثری از آب و رطوبت روی آملا وجود نداشته باشد.
  • 2. سپس در یک چرخ ، 2 قاشق غذاخوری دانه خردل و ¼ قاشق چای خوری دانه شنبلیله اضافه کنید.
  • دانه خردل برای ترشی آملا
  • 3. خرد کنید تا پودر نیمه ریز شود. کنار بگذارید
  • پودر خردل برای amla avakaya
  • آشپزی املا
  • 4. آمله را خرد کرده و دانه ها را خارج کنید. خرد کردن املا زمان بر است. اگر اندازه آملا کوچک باشد ، می توانید آنها را کامل نگه دارید. من آنها را خرد کردم زیرا نمی خواهم وقتی دانه ها خورده شوند ، در دهان بریزند.
  •  
  •  
  • 5. یک روغن فنجان کنجد (روغن جینجلی) را در کادای یا تابه گرم کنید.
  • دستور تهیه ترشی آملا
  •  
  • 6. تکه های آمله خرد شده را اضافه کنید.
  •  
  • 7. خوب مخلوط کنید.
  •  
  • 8. ظرف را بپوشانید و اجازه دهید قطعات آملا در روغن بپزند. در این بین بررسی کنید.
  •  
  • 9. نیازی نیست که قطعات آملا را تا طلایی بپزید. باید پخته شوند تا نرم شوند. چاقو را از چند قطعه بلغزانید و باید به راحتی بلغزانید. این پخت و پز روی شعله متوسط ​​و کم حدود 6 تا 7 دقیقه طول می کشد.
  •  
  • 10. پس از پخت قطعات آملا ، شعله را خاموش کنید. 2 تا 3 حبه سیر متوسط ​​(خرد شده) اضافه کنید. خوب مخلوط کنید و بگذارید این مخلوط گرم شود. حدود 10 دقیقه کنار بگذارید و بگذارید قطعات آملا فقط در ظرف باشند.
  •  
  • 11. سپس 3 قاشق غذاخوری پودر چیلی قرمز ، 1 قاشق چایخوری پودر زردچوبه ، 1 تا 1.5 قاشق غذاخوری نمک و دانه خردل خرد شده + پودر شنبلیله اضافه کنید. ابتدا 1 قاشق غذاخوری نمک اضافه کنید. خیلی خوب مخلوط کنید. اگر نمک کمتری داشت ، نمک بیشتری اضافه کنید. اگر مزه ترشی شور تر باشد ، خوب مثل زمان بلوغ ، مزه شور اضافی آن از بین می رود.
  • 12. خیلی خوب مخلوط کنید و بگذارید این مخلوط خنک شود.
  •  
  • 13. حالا 1 قاشق غذاخوری آب لیمو اضافه کنید.
  •  
  • 14. دوباره مخلوط کنید.
  •  
  • 15. ترشی را در یک ظرف شیشه استریل و تمیز قاشق بریزید. با درپوش آن را بپوشانید و کنار بگذارید.
  •  
  • 16. اکنون Now فنجان روغن را در یک تابه کوچک یا تادکا گرم کنید. این مرحله اختیاری است و می توان از آن چشم پوشی کرد.
  •  
  • 17. شعله را کم نگه دارید و ¼ قاشق چای خوری آسافوتیادا اضافه کنید.
  •  
  • 18- خوب مخلوط کرده و سپس شعله را خاموش کنید. بگذارید این روغن خنک شود
  •  
  • 19. سپس این روغن را در ظرف خیارشور بریزید.
  •  
  • 20. مقداری روغن در بالا شناور می شود و خوب است. شیشه را با درپوش بپوشانید و اجازه دهید ترشی 3 تا 4 روز بالغ شود. در جای خشک نگهداری شود.
  •  
  • 21. ترشی آملا را با وعده غذایی روزمره خود سرو کنید. بعد از شروع استفاده از ترشی ، آن را در یخچال قرار دهید.

  • امتیاز:
     
    بازدید:
    [ ۱۰ تیر ۱۴۰۰ ] [ ۰۶:۲۲:۱۳ ] [ احد احدی ]
    [ ]
    .: Weblog Themes By 123blog :.

    درباره وبلاگ

    موضوعات وب
    موضوعی ثبت نشده است
    لینک های تبادلی
    فاقد لینک
    تبادل لینک اتوماتیک
    لینک :
    خبرنامه
    عضویت   لغو عضویت
    امکانات وب