کابینت اماده و پیش ساخته نمایشگاهی روشویی اشپزخانه
 
نویسندگان
پیوندهای روزانه
لینکی ثبت نشده است
پنل کاربری
نام کاربری :
پسورد :
عضویت
نام کاربری :
پسورد :
تکرار پسورد:
ایمیل :
نام اصلی :

 

دستور غذای ماهی - کاری ساده ، خوشمزه و خوش طعم ماهی هندی در پایه گوجه فرنگی پیاز. ماهی یکی از غذاهای دریایی مورد علاقه در خانه است و بیشتر اوقات ماهی ماهی یا ماهی فلفلی است که به سرعت تهیه می شود.

من به ندرت در سنگاپور در خانه کاری ماهی درست می کنم زیرا طعم و مزه تنوع موجود در اینجا را دوست نداریم. آنها برای سرخ کردن یا تفت دادن ماهی خوب هستند اما از نظر ادویه کاری یا سس گوجه فرنگی طعم خوبی ندارند.

در هر سفر ما به هند در خانه مادر من کاری ماهی درست می شود زیرا ماهیان آب شیرین در دسترس ما هستند. اگرچه درخواست خوانندگان زیادی برای تهیه یک دستور غذای خوب ماهی داشتم ، اما تاکنون آن را به اشتراک نگذاشته ام ، زیرا کاری را در سنگاپور درست نمی کنم.

تبلیغات

 

در هنگام بازدید از خانه مادر من ، من مجبور شدم این را دو بار درست کنم. خیلی خوب شد بنابراین به اشتراک گذاری آن

 

آماده سازی

1. 1 قاشق غذاخوری روغن را در یک تابه گرم کنید. زیره را اضافه کنید و اجازه دهید تا پاشیده شود. سپس پیاز را اضافه کرده و تفت دهید تا طلایی شود.

2. سیر زنجبیل را اضافه کرده و به مدت 30 تا 60 ثانیه تفت دهید. وقتی معطر شدند گوجه فرنگی و نصف قاشق چایخوری نمک اضافه کنید.

3. سرخ کنید تا بوی خام از بین برود.

4. نارگیل ، پودر چیلی قرمز ، زردچوبه و دانه های رازیانه را اضافه کنید (اختیاری).

5. همه چیز را خوب سرخ کنید تا ماسالای پیاز خوشبو شود. اطمینان حاصل کنید که بوی خام از بین رفته است. این را کاملاً خنک کنید.

تبلیغات

 

6. این مرحله و مرحله بعدی اختیاری است. ماهی را با پودر چیلی قرمز ، زردچوبه ، نمک بسیار کمی و رب سیر زنجبیل مارین کنید. این ماهی شور را کنار نگذارید ، فقط سریع آنها را سرخ کنید.

7. یک تابه را با 1 قاشق چایخوری روغن گرم کنید ، ماهی را سرخ کنید تا بوی خام رب سیر زنجبیل از بین برود. می توانید از همان تابه ای که برای سرخ کردن پیاز استفاده می شود استفاده کنید ، من از یک تابه استیل استفاده کردم. این را کنار بگذارید.

8. مواد خنک شده را بهمراه 2 تا 4 قاشق چای خوری آب به یک ظرف مخلوط کن اضافه کنید.

تبلیغات

 

9. مخلوط کنید تا یک خمیر درشت یا صاف با سلیقه شما مطابقت داشته باشد. ما بافت کاری را در کار خود ترجیح می دهیم بنابراین من یک خمیر درشت درست کردم. اگر بافت صافی را ترجیح می دهید ، یک خمیر صاف درست کنید.

طرز تهیه کاری ماهی

10. قاشق غذاخوری دیگر اضافه کنید. روغن و حرارت را روی شعله ملایم قرار دهید. وقتی روغن کمی داغ شد ، برگ های کاری و فلفل قرمز را اضافه کنید.

11. وقتی برگ ها پراکنده می شوند ، خمیر آسیاب شده را اضافه کنید. همه چیز را خوب مخلوط کنید.

13. ماسالا و نمک گارم را بپاشید. در این مرحله می توانید پودر چیلی قرمز بیشتری اضافه کنید تا گرما تنظیم شود. کمی بیشتر اضافه کردم همه چیز را خوب سرخ کنید تا ماسالا بوی خوبی بگیرد.

14- 1 پیمانه آب بریزید و خوب مخلوط کنید تا آب گوشت بدون توده ایجاد شود. شاید لازم باشد مقدار آب را کمی تنظیم کنید.

15- روی شعله متوسط ​​جوشانده تا روغن شروع به جدا شدن کرده و آب گوشت غلیظ شود. این کار ممکن است حدود 5 دقیقه طول بکشد. اکنون نمک و ادویه را بررسی کنید. هر سلیقه ای را که لازم باشد تنظیم کنید. اگر دوست دارید از گل نارنگی استفاده کنید ، می توانید مقداری گل نارنگی را در آب گرم خیس کنید. آب آن را گرفته و آبگوشت را فیلتر کنید. ما تمر هندی را ترجیح نمی دهیم بنابراین من استفاده نکرده ام ، ترشی حاصل از گوجه فرنگی به اندازه کافی خوب است.

تبلیغات

 

16. تکه های ماهی را به آب گوشت اضافه کنید و چند دقیقه بپزید. آنها را تلنگر کرده و بپزید تا برآمدند ، یعنی کاملاً پخته شده اند. در صورت تمایل با برگ گشنیز تزئین کنید.

کاری ماهی را با برنج یا چاپاتی سرو کنید.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

مواد لازم (فنجان ایالات متحده = 240 میلی لیتر)

مارینینگ برای کاری ماهی

  • ▢500 گرم ماهی (نیم کیلوگرم)
  • ▢½ قاشق غذاخوری رب سیر زنجبیل
  • ▢sp قاشق چایخوری زردچوبه
  • ▢¼ تا ½ قاشق چایخوری پودر چیلی قرمز
  • ▢sp قاشق چایخوری نمک یا در صورت لزوم

سات کردن و پوره کردن

  • ▢1 قاشق غذاخوری روغن (در صورت لزوم تنظیم کنید)
  • ▢umin قاشق چایخوری زیره (یا جیرا)
  • ▢2 پیاز متوسط خلال شده یا 1 فنجان خلال شده
  • ▢½ قاشق غذاخوری سیر زنجبیل خرد شده یا رب
  • ▢2 گوجه فرنگی متوسط رسیده (¾ تا 1 فنجان خرد شده)
  • ▢½ قاشق چایخوری نمک (تنظیم به سلیقه)
  • ▢1 قاشق چایخوری پودر فلفل قرمز (در صورت لزوم تنظیم کنید)
  • ▢sp قاشق چایخوری زردچوبه
  • ▢½ قاشق چایخوری دانه رازیانه (اختیاری) (saunf)
  • ▢2 قاشق غذاخوری نارگیل (رنده شده یا ¼ فنجان شیر نارگیل یا 12 عدد آجیل بادام هندی)

برای کاری

  • ▢1 قاشق غذاخوری روغن
  • ▢1 شاخه برگ کاری یا برگ کوچک بو
  • ▢1 تا 2 عدد فلفل قرمز (خرد یا شکاف دار)
  •  
  • ▢1 تا 1 فنجان آب

تبلیغات

 

دستورالعمل ها

آماده سازی برای کاری ماهی

  • ماهی را با ½ قاشق غذاخوری رب سیر زنجبیل ، ⅛ قاشق چایخوری زردچوبه ، sp قاشق چایخوری پودر چیلی قرمز و sp قاشق چایخوری نمک مخلوط کنید.

  • روی یک ماهیتابه تخت ، 1 قاشق چایخوری روغن را گرم کنید. تکه های ماهی را کمی سرخ کنید تا بوی خام آن فقط برای 2 تا 3 دقیقه در هر دو طرف از بین برود. همچنین می توانید ماهی را جستجو کنید. این را کنار بگذارید. (به تصویر زیر مراجعه کنید)

  • 1 قاشق غذاخوری روغن را در قابلمه گرم کنید و زیره را اضافه کنید. وقتی پاشیدند ، پیاز را اضافه کرده و تفت دهید تا کمی طلایی شود.

  • بعد رب سیر زنجبیل را اضافه کنید و به مدت 30 ثانیه تفت دهید. گوجه فرنگی و sp قاشق چایخوری نمک اضافه کنید. تفت دهید تا گوجه نرم و نرم شود.

  • بعد نارگیل ، دانه های رازیانه (اختیاری) ، پودر چیلی قرمز و زردچوبه اضافه کنید. سرخ کنید تا مخلوط معطر شود و بوی خام آن از بین برود.

  • این را خنک کنید و به ظرف مخلوط کن به همراه 2 تا 4 قاشق چای خوری آب اضافه کنید. مخلوط کنید تا به صورت خمیر یکدست یا درشت درآید تا مطابق میل شما باشد. (رجوع شود به یادداشت ها). همچنین می توانید از مخلوط کن غوطه وری استفاده کنید. این را کنار بگذارید.

ساخت کاری ماهی

  • 1 قاشق غذاخوری روغن بیشتر به همان قابلمه ای که قبلاً استفاده شده اضافه کنید. روی شعله ملایم گرم کنید.

  • وقتی روغن کمی داغ شد ، برگ های کاری و فلفل قرمز را اضافه کنید.

  • وقتی پاشیدند ، رب گوجه فرنگی پیاز چرخ شده و ماسالای گارم را اضافه کنید. تفت دهید تا مخلوط بوی خوبی بگیرد. اگر احساس می کنید به اندازه کافی برای ذائقه شما گرم نیست ، در این مرحله پودر چیلی بیشتری اضافه کرده و تفت دهید.

  • 1 تا 1½ فنجان آب بریزید. مخلوط کنید و آن را بجوشانید. آن را بپزید تا جایی که آثار روغن در سطح آن مشاهده شد و کمی ماده سس گوشت غلیظ شد.

  • تکه های ماهی را به آرامی بلغزانید و روی آن را روی حرارت متوسط ​​بپزید.

  • بعد از 3 تا 4 دقیقه قطعات را با دقت ورق بزنید یا به طرف دیگر برگردانید.

  • آن را بپزید تا تکه های ماهی کمی برآمدند. این نشانه آنهاست که کاملاً پخته شده اند. کاری را بچشید و در صورت نیاز نمک بیشتری اضافه کنید.

  • در صورت تمایل کاری ماهی را با برگ گشنیز تزئین کنید.


امتیاز:
 
بازدید:
[ ۱۰ تیر ۱۴۰۰ ] [ ۰۶:۲۱:۴۱ ] [ احد احدی ]
[ ]
.: Weblog Themes By 123blog :.

درباره وبلاگ

موضوعات وب
موضوعی ثبت نشده است
لینک های تبادلی
فاقد لینک
تبادل لینک اتوماتیک
لینک :
خبرنامه
عضویت   لغو عضویت
امکانات وب