کابینت اماده و پیش ساخته نمایشگاهی روشویی اشپزخانه
 
نویسندگان
پیوندهای روزانه
لینکی ثبت نشده است
پنل کاربری
نام کاربری :
پسورد :
عضویت
نام کاربری :
پسورد :
تکرار پسورد:
ایمیل :
نام اصلی :

 در خانه درست کرد. تیکاهای موجود در تصاویر با استفاده از ماهی قزل آلا ساخته شده است ، شما می توانید از هر ماهی دلخواه خود استفاده کنید ، اما ماهی بزرگ بدون استخوان تمام آنچه برای تهیه تیکای خوب لازم است است.

دستور غذای ماهی تیکا ، که در اینجا به اشتراک گذاشته می شود ، می تواند برای تهیه یک تیکای تنوری یا تیکای باربیکیو استفاده شود و حتی اگر جمعیت زیادی داشته باشید ، تهیه آن نسبتاً آسان است. شما به هیچ گونه مواد فانتزی و فانتزی احتیاج ندارید ، فقط مواد اولیه ای که در اکثر آشپزخانه های آسیایی وجود دارد ، شما را تشکیل می دهند.

این یک دستور العمل به روز شده است ، ماده جدیدی که پیشنهاد می کنم آرد نخود / گرم آرد / بزان باشد. عطر و بویی منحصر به فرد به ماهی تیکا می دهد. مثل همیشه من از هیچ رنگ غذایی استفاده نکرده ام ، چون رنگ هیچ طعمی به غذا نمی دهد ، این باعث آزارم نمی شود. اما در صورت تمایل می توانید از آن برای خوش رنگ بودن استفاده کنید. حتی می توان از رنگ چغندر استفاده کرد ، اما من هرگز تیکاهای فر را امتحان نکرده ام. من از ماهی آزاد استفاده کردم شما می توانید از هر فیله ماهی بدون استخوان به انتخاب خود استفاده کنید.

تبلیغات

 

 

طرز تهیه ماهی تیکا

1. ماست را به یک پارچه ماسلین اضافه کنید و آب پنیر یا آب اضافی آن را تخلیه کنید. ماست غلیظی برای شما باقی خواهد ماند. تمام مواد ترش را به یک کاسه اضافه کنید ، آنها را خوب مخلوط کنید.

2. در صورت تمایل روغن اضافه کنید ، در صورت استفاده از ماهی قزل آلا می توانید آن را حذف کنید.

3. رطوبت مکعب ماهی را با کاغذهای جاذب پاک کنید.

4. ماهی را دریایی کرده و حداقل 2 ساعت در یخچال قرار دهید. ماریناد را نیز در یخچال قرار دهید.

5. سیخ ها را حداقل به مدت 30 دقیقه در آب خیس کنید. فر را با دمای 240 درجه سانتیگراد گرم کنید ، ماریناد اضافی ماهی را برداشته و سبزیجات مکعبی را به ماریناد اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.

تبلیغات

 

6. ماریناد اضافی را بردارید. ماهی و سبزیجات را به تناوب کج کنید. آنها را حدود 10 دقیقه بپزید و سپس آن را به دمای 180 درجه سانتیگراد کاهش دهید و برای 5 تا 10 دقیقه آنها را بپزید. در این بین می توانید تیکاها را با باقیمانده ماریناد ، برای اینکه از خشک شدن آنها جلوگیری کنید ، بسط دهید.

 

مواد لازم (فنجان ایالات متحده = 240 میلی لیتر)

مواد لازم برای مارینینگ

  • ▢فیله ماهی 400 تا 500 گرم
  • ▢¾ تا 1 فنجان ماست ، غلیظ منظم
  • ▢1 قاشق چایخوری پودر چیلی قرمز ، کشمیری ترجیح داده می شود
  • ▢1/8 قاشق چایخوری پودر فلفل
  • ▢1/8 قاشق چایخوری زردچوبه
  • ▢½ قاشق غذاخوری برگ شنبلیله خشک / کاسوری متی ، (خرد شده) (اختیاری)
  • ▢1 تا 2 قاشق چایخوری آب لیمو (اگر از کشک ترش استفاده می کنید صرف نظر کنید)
  • ▢½ قاشق چایخوری پودر تخم گشنیز (من استفاده نمی کنم)
  • ▢نمک به مزه
  • ▢1 قاشق غذاخوری روغن (اگر از ماهی قزل آلا استفاده می کنید می توانید آن را حذف کنید)
  • ▢آرد 1 تا 1 پوند گرم / آرد نخودچی (اختیاری)

سبزیجات (اختیاری)

  • ▢pepper فلفل دلمه ای سبز ، مکعبی
  • ▢pepper فلفل دلمه ای قرمز یا 1 عدد گوجه فرنگی مکعب شده
  • ▢1 پیاز ، بزرگ ، مکعبی

تبلیغات

 

دستورالعمل ها
  • ماست را به یک پارچه پنیری اضافه کنید و آب اضافی یا آب پنیر را تخلیه کنید. برای شما ماست غلیظ باقی می ماند. حتی می توانید آن را داخل یخچال آویزان کنید تا کشک آویز درست شود.

  • اگر نمی توانید ادامه دهید ، پوست را بشویید و پوست آن را بگیرید.

  • آنها را به قطعات مساوی یکسان برش دهید ، با استفاده از دستمال های یکبار مصرف یا جاذب رطوبت را از آنها بگیرید.

  • تمام مواد ماریناسیون را مخلوط کرده و حداقل 2 تا 12 ساعت مارینیت کنید.

  • سیخ های چوبی را حداقل به مدت 30 دقیقه در آب خیس کنید تا از سوختن جلوگیری کند در غیر این صورت سیخ های سوخته ای مانند من خواهید داشت.

  • درست قبل از شروع پخت ، سبزیجات را مکعب کرده و در سمت چپ و مرینت مارینیت کنید. سبزیجات در دمای اتاق ، استفاده فوری از یخچال باعث خیس شدن آنها می شود. من برای مدت زمانی که تمایل به از بین بردن تردی را داشته باشم ، مارینیت نمی کنم ، بنابراین درست قبل از پخت ، مارینیت می کنم.

  • ماریناد اضافی را برداشته و آنها را روی سیخ ها ، سبزیجات و ماهی های متناوب قرار دهید. در حین پخت ، از گوشت قطرات قطره ای به وجود خواهد آمد ، فراموش نکنید که در صورت استفاده از توری سیمی برای قرار دادن سیخ و نه سینی ، سینی برای جمع آوری نشت ها قرار دهید. در غیر این صورت اجاق گاز شما را بهم می ریزد.

  • فر را با دمای 240 درجه سانتیگراد گرم کنید ، به مدت 10 دقیقه آن را بپزید و سپس 5 تا 10 دقیقه دیگر آن را روی 180 درجه سانتیگراد بپزید. من به شما پیشنهاد می کنم بعد از 15 دقیقه بررسی کنید. در این بین می توانید ماریناد را به tikkas بریزید تا از خشک شدن آنها جلوگیری شود.

 


امتیاز:
 
بازدید:
[ ۱۰ تیر ۱۴۰۰ ] [ ۰۶:۲۱:۴۰ ] [ احد احدی ]
[ ]
.: Weblog Themes By 123blog :.

درباره وبلاگ

موضوعات وب
موضوعی ثبت نشده است
لینک های تبادلی
فاقد لینک
تبادل لینک اتوماتیک
لینک :
خبرنامه
عضویت   لغو عضویت
امکانات وب