کابینت اماده و پیش ساخته نمایشگاهی روشویی اشپزخانه
 
نویسندگان
پیوندهای روزانه
لینکی ثبت نشده است
پنل کاربری
نام کاربری :
پسورد :
عضویت
نام کاربری :
پسورد :
تکرار پسورد:
ایمیل :
نام اصلی :

ماهی پالوسو دستور ویژه مادر من است که همه افراد خانواده و دوستان ما از او بسیار قدردانی می کنند. این یک دستورالعمل اصیل ماهی آندرا نیست ، اما یک نسخه سریع و آسان از تهیه ماهی جالب ماهی با استفاده از گل مروارید است. ما عاشق دستور العمل های ماهی ساده کبابی و سرخ شده در خانه هستیم زیرا این یک روش کاملاً سالم برای مصرف است. ساخت آنها نیز آسان و سریع است.

این پولوسو ماهی سالها در خانه مادر من دنبال می شود. ما به دنبال هیچ دستور دیگری نبوده ایم زیرا نتایج خوب است. این دستورالعمل به یک ماسالای اصلی گارم احتیاج دارد که برای نگهداری طعم های ماهی غالب نیست.

از خمیر تهیه شده از دانه های خشخاش / خوس خوس یا نارگیل برای خوشمزه شدن طعم این سس گوجه فرنگی استفاده می شود. این طعم آندرا وقتی که بعد از 2 تا 3 ساعت پختن مصرف شود بهترین طعم را دارد

تبلیغات

 

 

آمادگی برای تپش ماهی

1. ماهی را با پودر چیلی قرمز ، زردچوبه ، نمک و آب لیمو مارینا کنید. به مدت 30 دقیقه کنار بگذارید. گل مروارید را با کمی آب گرم خیس کنید. وقتی نرم شد ، آب آن را بیرون آورده و صاف کنید. این را کنار بگذارید. ادویه کامل را در روغن داغ سرخ کنید تا معطر شود. برگ های کاری ، پیاز و فلفل قرمز را اضافه کنید. سرخ کنید تا پیازها طلایی شوند.

2. در حالی که پیازها سرخ می شوند ، از دانه های کوکنار برشته یا نارگیل بو داده با کمی آب رب درست کنید. کنار بگذار

ساختن نبض ماهی

3. رب سیر زنجبیل را به پیاز اضافه کرده و تفت دهید تا بوی خام آن گرفته شود. تکه های ماهی را قرار داده و به مدت 3 دقیقه از هر طرف سرخ کنید.

4. آب نارنگی را روی ماهی بریزید و 3 تا 4 دقیقه آن را بپزید.

5. ماسالای garam ، نمک را اضافه کنید و سپس آب کمی اضافه کنید. به مدت 4 تا 5 دقیقه بپزید. رب هسته خشخاش را به آب جوش اضافه کنید. به آرامی هم بزنید و بپزید تا پولوسو شروع به حباب زدن کند. برگ گشنیز را اضافه کرده و روی آن را بپوشانید. اجاق گاز را خاموش کنید.

 

 

 

 

 

 

 

 

مواد لازم (فنجان ایالات متحده = 240 میلی لیتر)
  • ▢1 کیلوگرم ماهی قطعه قطعه شده (اندازه عکس ها را بررسی کنید)
  • ▢1 فنجان پیاز ریز خرد شده
  • ▢2 تا 3 شکاف چیلی سبز
  • ▢4 تا 5 قاشق غذاخوری روغن
  • ▢2 قاشق غذاخوری دانه خشخاش کمی تفت داده شده یا ½ فنجان نارگیل رنده شده
  • ▢½ تا 1 قاشق چایخوری پودر چیلی قرمز (در صورت نیاز استفاده کنید ، می تواند بسیار گرم باشد)
  • ▢8 تا 10 ساقه برگ گشنیز همراه با ساقه
  • ▢1 شاخه برگ کاری

ادویه کامل (اختیاری به جز زیره سبز)

  • ▢1 برگ بو
  • ▢4 میخک
  • ▢دارچین یا دالچینی 1 اینچ
  • ▢c قاشق چایخوری زیره یا جیرا
  • ▢1 هل سبز یا الاچی

ماریناسیون

  • ▢1 قاشق غذاخوری آب لیمو
  • ▢نمک را در صورت لزوم
  • ▢1/8 قاشق چایخوری زردچوبه
  • ▢½ قاشق چایخوری پودر چیلی قرمز

تبلیغات

 

دستورالعمل ها

آمادگی برای تپش ماهی

  • تکه های ماهی را کاملاً زیر آب روان بشویید تا بو از بین برود.

  • آب را کاملاً تخلیه کنید.

  • قطعات را با مواد ترشی جات ترشی دهید و به مدت 30 دقیقه کنار بگذارید.

  • گل نارنگی را در آب داغ خیس کرده و فیلتر کنید تا آب تمیز آن خارج شود.

  • اگر ترجیح دادید از دانه های خشخاش استفاده کنید: بو داده را خشک کرده و خرد کنید تا رب خوب شود. ابتدا دانه ها را ریز پودر کنید ، سپس آب اضافه کرده و یک خمیر درست کنید در غیر این صورت دانه های کوکنار شما درشت باقی خواهد ماند و هنگام خوردن آن را در دهان خواهید گرفت.

  • اگر می خواهید از نارگیل رنده شده استفاده کنید ، نارگیل را با ¼ فنجان آب خرد کرده و شیر را استخراج کنید. تفاله را دور بریزید. مراقب باشید هنگام آسیاب کردن ، آب زیادی اضافه نکنید.

ساختن نبض ماهی

  • یک تابه پهن و سنگین را با روغن گرم کنید ، پس از دریافت عطر ادویه جات کامل را اضافه کنید و برگ های کاری را اضافه کنید و تفت دهید.

  • پیاز و فلفل قرمز را اضافه کنید ، تفت دهید تا طلایی شوند.

  • رب سیر زنجبیل را اضافه کنید ، برای مدت یک دقیقه تفت دهید.

  • قطعات را قرار داده و به مدت 3 دقیقه روی سطح متوسط ​​سرخ کنید. با دقت به طرف دیگر بروید و 3 دقیقه دیگر سرخ کنید.

  • آب تمر هندی را روی همه قطعات بریزید. روی آن را بپوشانید و به مدت 2 تا 3 دقیقه بجوشانید.

  • پودر گارم ماسالا را اضافه کنید. در صورت نیاز نمک و پودر چیلی را تنظیم کنید. آب را فقط به اندازه ای بریزید که قطعات را تا حدی بپوشاند. روی آن را بپوشانید و فقط 4 تا 5 دقیقه روی شعله متوسط ​​بپزید.

  • رب نارگیل یا دانه های خشخاش را اضافه کنید و ظرف را کمی به یک طرف متمایل کنید و از پولوسو به قطعات بریزید. با سالم ماندن قطعات ، نبض را مخلوط کنید. بگذارید شروع به حباب زدن کند. چند دقیقه بیشتر بپزید یا تا زمانی که پخته شود. برگ گشنیز را نیز اضافه کنید. بیش از حد پخت و پز می تواند قطعات را خرد کند. برای بررسی ادویه ، دباغی و نمک ، از نبولوس میل کنید. اکنون می توان هرگونه تنظیم را انجام داد.

  • پالوسو ماهی آندرا را با برنج یا روتی سرو کنید.


امتیاز:
 
بازدید:
[ ۱۰ تیر ۱۴۰۰ ] [ ۰۶:۲۱:۳۹ ] [ احد احدی ]
[ ]
.: Weblog Themes By 123blog :.

درباره وبلاگ

موضوعات وب
موضوعی ثبت نشده است
لینک های تبادلی
فاقد لینک
تبادل لینک اتوماتیک
لینک :
خبرنامه
عضویت   لغو عضویت
امکانات وب