کابینت اماده و پیش ساخته نمایشگاهی روشویی اشپزخانه
 
نویسندگان
پیوندهای روزانه
لینکی ثبت نشده است
پنل کاربری
نام کاربری :
پسورد :
عضویت
نام کاربری :
پسورد :
تکرار پسورد:
ایمیل :
نام اصلی :

ماهی آمریتساری پیش غذای محبوب ماهی های سبک خیابانی و رستوران هندی است. این یک غذای ساده است و در عین حال طعم های شگفت انگیزی دارد که از طعم ترکیبی منحصر به فرد ادویه ها و گیاهان استفاده می شود. همانطور که از نام آن برمی آید این پیش غذا در خیابان های آمریتسار محبوب است.

برای تهیه این غذا ، ماهی های آب شیرین با ادویه های اصلی معطر و آرد گرم ترشی می شوند. سپس تکه های ماهی کاملاً سرخ می شوند تا طلایی و ترد شوند.

در این پست من 2 روش تهیه این غذا را به اشتراک گذاشته ام. روش اول روش سرخ شده و روش دوم سرخ ماهی تابه ای / ماهی تاوا است.

تبلیغات

 

اما اگر ماهی معتبر Amritsari را می خواهید ، اینها را سرخ کنید.

از آنجا که ماهی آب شیرین در دسترس من نیست ، من از ماهی قزل آلا استفاده کرده ام. شما می توانید از هر نوع انتخابی استفاده کنید. انتخاب شخصی من این است که با نوعی که استخوان کمتری دارد بروم.

اگر یک سرخ کرده تاوا درست کنید می توانید این کار را از قبل درست کنید و در یخچال قرار دهید تا همه طعم ها را جذب کند. طعم ماهی سالمون حتی پس از ساعت های طولانی مرین سازی بسیار ملایم است و مانند سایر ماهی ها طعم دهنده ها را به خوبی جذب نمی کند.

حداقل 10 دقیقه ماهی را مارینا کنید ، سرخ کرده و بلافاصله گرم سرو کنید.

نکاتی برای تهیه ماهی آمریتساری
  • ادویه جات: نسخه خیابانی این غذا با پودر چیلی یا رنگ قرمز پر شده است. برای داشتن رنگ روشن تر ، در صورت لزوم از پودر چیلی قرمز کشمیری بیشتر متناسب با سلیقه خود استفاده کنید.
  • آرد: آرد گرم ماده اصلی است که رایحه ای مغزدار به ماهی آمریتساری می دهد. هیچ جایگزینی برای این وجود ندارد. با این وجود می توانید مقدار کمی آرد برنج اضافه کنید تا ترد شود.
  • کشک (ماست) : معمولاً ماست هندی ، کشک به عنوان یک ماده اتصال دهنده استفاده می شود. این کمک می کند تا تمام مواد تشکیل دهنده مارینین با ماهی متصل شود. با این حال انتخاب شخصی من استفاده از آب به جای کشک است زیرا احساس می کنم ماهی را کمی نرم تر می کند.

 

روش 1 - ماهی آمریتساری سرخ شده عمیق درست کنید

1. ماهی را بشویید و کاملاً تخلیه کنید. به یک کاسه مخلوط ، رب سیر زنجبیل ، نمک ، زردچوبه ، ماسکی کاسوری ، اجاوین ، پودر چیلی قرمز ، آب لیمو ، ماسالای گارم ، بسان و پودر آمچور را اضافه کنید. تمام مواد را به همراه 2 قاشق غذاخوری کشک یا آب مخلوط کنید. ماهی را به مدت 10 دقیقه مارینا کنید.

2. روی شعله متوسط ​​، روغن را در تابه داغ کنید. وقتی روغن داغ شد ، تست را با انداختن قسمت کوچکی از ماسالا به روغن داغ انجام دهید. باید بدون قهوه ای شدن بالا برود. این دمای مناسب است. تکه های ماهی را به آرامی بلغزانید و در صورت لزوم تکان دهید. وقتی طلایی و ترد می شوند. آن را در بشقاب بردارید.

روش 2 - ماهی تاوا را سرخ کنید

1. برای این روش ابتدا باید بزان را تفت دهیم در غیر این صورت بوی خامی به ظرف آماده شده می دهد. روی حرارت متوسط ​​، بسان را در یک تابه کوچک تفت دهید تا بوی خوب و معطر آن گرفته شود. آن را زیاد سرخ یا قهوه ای نکنید. این را کنار بگذارید.

2. ماهی را با خمیر سیر زنجبیل ، نمک ، پودر ماسالا گارام ، آمچور ، آب لیمو ، پودر چیلی ، ماسی کاسوری و زردچوبه مخلوط کنید.

3. یک ظرف پهن را گرم کنید ، 2 قاشق غذاخوری روغن به آن اضافه کنید. وقتی روغن داغ شد ، اجاوین را اضافه کنید. وقتی صدای جیر جیر می شوند ، تکه های ماهی را به آرامی قرار داده و حدود پنج دقیقه از هر طرف سرخ کنید.

4. هنگامی که ماهی تقریباً پخته شد ، فقط در یک طرف بزان را بپاشید و بدون سوختن سرخ کنید. آردم را به الک اضافه می کنم و تکان می خورم چون از ایجاد توده جلوگیری می کند.

 

5. تکه ها را بریزید و سرخ کنید تا پخته و معطر شوند. تست را بچشید و نمک بیشتری بپاشید. ماهی های آمریتساری تاوا را به عنوان یک طرف سرو کنید.

 

مواد لازم (فنجان ایالات متحده = 240 میلی لیتر)
  • ▢300 گرم ماهی (ماهی قزل آلا یا هر ماهی آب شیرین)
  • ▢¼ قاشق چای خوری ajwain (دانه های کاروم)
  • ▢⅓ قاشق چای خوری نمک (متناسب با طعم و مزه)
  • ▢¾ تا 1 قاشق چایخوری پودر چیلی قرمز (متناسب با طعم و مزه)
  • ▢½ تا p قاشق چای خوری kasuri methi (خرد شده) (برگ شنبلیله خشک)
  • ▢½ قاشق چای خوری پودر آمچور (پودر انبه خشک) یا ماسالای چات
  • ▢2 قاشق غذاخوری کشک یا آب
  • ▢1 قاشق چایخوری آب لیمو
  • ▢3 قاشق غذاخوری بسان (آرد گرم ، ترجیحاً درشت)
  • ▢¼ قاشق چای خوری زردچوبه
  • ▢2 قاشق غذاخوری روغن (یا method تا ½ فنجان برای روش 2)

تبلیغات

 

دستورالعمل ها

روش 1- سرخ شدن عمیق

  • ماهی را خوب بشویید و خشک کنید.

  • به یک کاسه مخلوط ، آرد گرم ، نمک ، پودر چیلی قرمز ، ماسالای گارم ، زردچوبه ، آمچور ، کاسوری متی ، اجوان ، رب سیر زنجبیل و آب لیمو را اضافه کنید.

  • همه آنها را خوب مخلوط کنید. تست طعم و در صورت نیاز نمک و پودر چیلی قرمز بیشتری اضافه کنید.

  • تکه های ماهی را منتقل کرده و 2 قاشق غذاخوری کشک یا آب به آن اضافه کنید. ماهی را با همه اینها خوب بپوشانید.

  • اگر خیلی خشک است ، ممکن است کمی آب بپاشید. تمام قطعات ماهی باید به خوبی با ماسالا پوشانده شود.

  • روغن ½ تا ½ فنجان بریزید و آن را گرم کنید. وقتی روغن داغ شد ، با انداختن قسمت کوچکی از ماسالا روی روغن تست کنید.

  • باید با قهوه ای شدن زیاد افزایش یابد. این دمای مناسب است. تکه های ماهی را به آرامی درون روغن بلغزانید.

  • آنها را عمیق سرخ کنید تا ترد و طلایی شوند. با تمام شدن ماهی بوی خوبی خواهید گرفت.

  • ماهی آمریتساری را به عنوان کنار یا پیش غذا گرم سرو کنید.

روش 2- ماهی ماهی تابه / تاوا

  • برای مدت چند دقیقه بسان را با شعله متوسط ​​تفت دهید تا عطر بو داده خوبی داشته باشید. این کار برای از بین بردن بوی خام بزان انجام می شود. آرد را تیره نکنید.

  • این را کنار بگذارید تا خنک شود.

  • ماهی را بشویید و در اندازه های دلخواه برش دهید. آب را کاملاً تخلیه کنید.

  • به یک کاسه مخلوط ، سیر زنجبیل ، پودر چیلی قرمز ، ماسالای گارم ، زردچوبه ، نمک ، آمچور ، کاسوری متی و آب لیمو را اضافه کنید. تست را بچشید و در صورت نیاز نمک بیشتری اضافه کنید.

  • ماهی را به این اضافه کنید و خوب مارینا کنید. اگر ماهی خیلی خشک به نظر می رسد ، کمی آب بپاشید. من از کشک برای سرخ کردن ماهی تابه استفاده نمی کنم. به مدت 10 دقیقه کنار بگذارید.

  • یک ظرف پهن را با 2 قاشق غذاخوری روغن گرم کنید. ajwain را اضافه کنید.

  • هنگامی که آنها شروع به پاشیدن می کنند ، تکه های ماهی را یکی یکی قرار دهید و آنها را برای مدت 4 دقیقه روی شعله متوسط ​​سرخ کنید.

  • تکه ها را بریزید و بگذارید 5 دقیقه دیگر سرخ شوند.

  • 2 قاشق غذاخوری آبلیمو را به طور یکنواخت از یک طرف بپاشید و بدون سوختن به سرخ کردن ادامه دهید. برای جلوگیری از ایجاد توده ، آرد را مستقیماً روی ماهی الک می کنم.

  • تکه ها را بریزید و دوباره سرخ کنید. آردی که از یک طرف بپاشیم برای هر دو طرف کافی خواهد بود. در صورت نیاز می توانید شعله را کمی افزایش دهید و از دو طرف سرخ کنید تا پخته شود.

  • پس از اتمام کار ، احساس بو را خوب حس خواهید کرد. ماهی تاوا را به عنوان غذای اولیه و یا به عنوان غذای کناری گرم سرو کنید.


امتیاز:
 
بازدید:
[ ۱۰ تیر ۱۴۰۰ ] [ ۰۶:۲۱:۳۸ ] [ احد احدی ]
[ ]
.: Weblog Themes By 123blog :.

درباره وبلاگ

موضوعات وب
موضوعی ثبت نشده است
لینک های تبادلی
فاقد لینک
تبادل لینک اتوماتیک
لینک :
خبرنامه
عضویت   لغو عضویت
امکانات وب