کابینت اماده و پیش ساخته نمایشگاهی روشویی اشپزخانه
 
نویسندگان
پیوندهای روزانه
لینکی ثبت نشده است
پنل کاربری
نام کاربری :
پسورد :
عضویت
نام کاربری :
پسورد :
تکرار پسورد:
ایمیل :
نام اصلی :

دستور تهیه برنج ماهی - یک دستور تهیه ساده برنج و ماهی برای مبتدیان با استفاده از مواد اولیه. این برنج ماهی یکی از دوست داشتنی ترین روش های ما برای ایجاد یک وعده غذایی دریایی است. درست در کمتر از 30 دقیقه ساخته می شود. این برنج ماهی برای تهیه شام ​​یک هفته در هفته ساده ترین است و وقتی ایده های شما تمام می شود بسیار مناسب است.

این برنج ماهی طعم خوشمزه ای دارد و می توان آن را به همراه سالاد سبزیجات یا فقط برش های پیاز ، خیار و هویج سرو کرد.

 

برای شروع با دستور العمل ، من فقط برنج را در یک زودپز پخته و سرد کردم. این شبیه هر برنج سرخ شده است اما با استفاده از ادویه جات و گیاهان هندی با لمس هند تمایل دارد.

این غذا به دلیل ترکیب مواد استفاده شده مانند گیاهی ، برگ کاری و غیره بسیار عالی و خوش طعم شده است.

اگر غلیظ ندارید فقط با هر روغن یا حتی کره جایگزین کنید.

 

طرز تهیه برنج ماهی

1. برنج را به هر روشی که دوست دارید بشویید ، خیس کنید و بپزید. می توانید از هر نوع برنجی استفاده کنید. من از بسماتی استفاده کردم زیرا کمی طعم بیشتری به غذا می دهد. اطمینان حاصل کنید که برنج به صورت کاملاً دندانی پخته شده است (نرم نیست) و سرد می شود.

2. در حالی که برنج می پزد ، ماهی را درست کنید. ماهی را بشویید و کاملاً آبکش کنید. پودر چیلی قرمز ، زردچوبه ، نمک ، رب سیر زنجبیل ، آب لیمو و ماسالای گارم را اضافه کنید. حدود 10 دقیقه کنار بگذارید. در همین حین پیاز ، چیلی سبز را برش زده و کنار بگذارید.

3. در صورت لزوم ، گلدان را به یک تابه داغ اضافه کنید. Ghee عطر و طعم بسیار خوبی می دهد. سیر را اضافه کنید و تفت دهید تا عطر و بوی خوبی از آن خارج شود ماهی ، برگ های کاری را اضافه کرده و روی شعله متوسط ​​شروع به سرخ کردن می کنیم. ماهی را بعد از 3 تا 4 دقیقه تلنگر کنید و در صورت لزوم مقدار بیشتری پودر چیلی قرمز اضافه کنید.

4- وقتی ماهی کاملاً پخته شد. این را کنار یک بشقاب بگذارید.

5. به همان ماهیتابه ، پیازهای خرد شده را اضافه کنید ، فلفل قرمز خرد کنید و شروع به تفت دادن کنید. در صورت نیاز روغن یا گیوه بیشتری اضافه کنید. از دیگر چیزهایی که برنج طعم ملایم دارد ، از فلفل قرمز استفاده نکنید.

6. وقتی پیازها طلایی شدند ، برگ های کاری ، بادام هندی و کشمش را اضافه کنید. اینها اختیاری است اما من پیشنهاد می کنم حداقل چند بادام هندی خرد شده اضافه کنید در غیر این صورت برنج ساده خواهد بود.

تبلیغات

 

7. همه چیز را خوب تفت دهید تا آجیل طلایی شود.

8. برنج ، فلفل و نمک خنک شده را اضافه کنید. اجاق گاز را خاموش کنید.

9. همه چیز را خوب مخلوط کنید.

تبلیغات

 

برنج داغ را با ماهی تفت داده شده و خلال های هویج خیار پیاز سرو کنید.

 

مواد لازم (فنجان ایالات متحده = 240 میلی لیتر)

برای ماریناسیون

  • ▢قطعات ماهی 250 گرم
  •  
  • ▢پودر زردچوبه ، کمی
  • ▢نمک در صورت لزوم
  • ▢آب لیمو در صورت لزوم

مواد دیگر

  • ▢2 شاخه برگ کاری
  • ▢1 قاشق چایخوری سیر خرد شده
  • ▢2 تا 3 شکاف چیلی سبز
  • ▢1 فنجان برنج (باسماتی یا یاسمن ترجیح داده می شود)
  • ▢1 پیاز نازک بریده شده
  • ▢بادام هندی به دلخواه
  • ▢کشمش به دلخواه
  • ▢1/8 قاشق چایخوری پودر فلفل
  • ▢نمک در صورت لزوم

 

دستورالعمل ها
  • شستشو ، خیساندن و طبخ برنج را به صورت دندانی انجام دهید. می توان آن را در قابلمه یا اجاق گاز پخت. پس از انجام آن را کاملا خنک کنید.

  • ماهی را مارینت کرده و به مدت 10 دقیقه کنار بگذارید.

  • سیر را در گل داغ سرخ کنید و سپس برگ های کاری و ماهی را اضافه کنید. 3 دقیقه سرخ کنید و سپس تلنگر بزنید. اگر دوست دارید پودرهای ادویه بیشتری اضافه کنید. سرخ کنید تا دو طرف آن تمام شود. این را به یک بشقاب منتقل کنید.

  • به ماهی تابه غنچه یا روغن بیشتری اضافه کنید.

  • پیاز ، چیلی سبز را سرخ کنید تا پیازها طلایی شوند.

  • سپس برگ های کاری ، آجیل و کشمش را اضافه کنید. همه چیز را خوب تفت دهید تا مغزها خوب تفت داده شوند.

  • برنج ، نمک و فلفل خنک شده را اضافه کنید. خاموش کنید و خوب مخلوط کنید.

  • برنج و ماهی را با سالاد تازه یا پیاز بریده و هویج سرو کنید.


امتیاز:
 
بازدید:
[ ۱۰ تیر ۱۴۰۰ ] [ ۰۶:۲۱:۳۷ ] [ احد احدی ]
[ ]
.: Weblog Themes By 123blog :.

درباره وبلاگ

موضوعات وب
موضوعی ثبت نشده است
لینک های تبادلی
فاقد لینک
تبادل لینک اتوماتیک
لینک :
خبرنامه
عضویت   لغو عضویت
امکانات وب