کابینت اماده و پیش ساخته نمایشگاهی روشویی اشپزخانه
 
نویسندگان
پیوندهای روزانه
لینکی ثبت نشده است
پنل کاربری
نام کاربری :
پسورد :
عضویت
نام کاربری :
پسورد :
تکرار پسورد:
ایمیل :
نام اصلی :

دستور ماهی چیلی یا دستور منچوری ماهی با تصاویر گام به گام. دستور العمل های چینی هندی در رستوران های هند بسیار محبوب هستند. برخی از محبوب ترین ها مرغ چیلی ، برنج سرخ شده چینی ، رشته های هاکا و غذاهای منچوری هستند. این ظروف طعم شیرین ، ترش و کمی داغ دارند.

ماهی چیلی و منچوری ماهی در تعداد کمی از رستوران ها یکسان است ، اما در بعضی از رستوران ها منچوری ماهی با گلوله های ماهی درست می شود. اما سس ثابت مانده است.

من ترجیح نمی دهم که ماهی قزل آلا را عمیق سرخ کنم ، زیرا مواد مغذی در روغن تخلیه می شود که من آن را دور می ریزم. اما این تنها نوعی ماهی است که ما ترجیح می دهیم و با توجه به فواید سلامتی معمولاً در خانه ساخته می شود.

تبلیغات

 

بنابراین گاهی اوقات من ماهی را سرخ می کنم و حتی گاهی اوقات ماهی را می پزم و سپس آنها را در سس مانچوریان می گذارم. اگر نمی خواهید ماهی را سرخ کنید ، می توانید آن را با همان دستور پخت و سپس آن را در سس منچوریان قرار دهید.

این بار وقتی قصد تهیه این ماهی چیلی را داشتم کیکی در فر پخته شد ، بنابراین سرخ کردم. شما می توانید ماهی مورد نظر خود را انتخاب کنید ، اما مطمئن شوید که از یک فیله ماهی بزرگ که استخوان ندارد استفاده می کنید.

پیاز بهار در هر دستور العمل چینی هند بسیار مهم است اما من از آن استفاده نکردم زیرا موجودی آن را در خانه ندارم. بنابراین من از یک پیاز سفید استفاده کردم. اگر دوست دارید که می توانید از خمیر سیر زنجبیل برای استفاده استفاده کنید. فلفل دلمه ای اختیاری است.

 

آماده سازی

1. ماهی را بشویید و به قطعات مکعب خرد کنید.

2. سیر زنجبیل ، سس سویا و پودر فلفل را اضافه کنید. حداقل 10 دقیقه مارینیت کنید و کنار بگذارید.

3. در یک کاسه سرکه ، شکر ، سس سویا و سس چیلی قرمز را هم بزنید. این را کنار بگذارید. در صورت لزوم سس کم و بیش اضافه کنید. برای بدست آوردن رنگ قرمز خوب می توانید خمیر فلفل قرمز کمی نیز اضافه کنید. من کمی پودر چیلی قرمز با آب بسیار کمی مخلوط می کنم و سپس از آن استفاده می کنم.

4. روغن را در ماهیتابه برای سرخ شدن عمیق یا کم عمق گرم کنید یا حتی می توانید اینها را بپزید.

5. آرد ذرت ، همه منظوره ، نمک کم را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. آب خیلی کمی بپاشید و خوب مخلوط کنید تا ماهی با آرد پوش شود. آبریزش نکنید. به عکس مراجعه کنید. ماهی باید با یک لایه نازک خمیر پوشانده شود.

6. وقتی روغن داغ است ، شعله را کمی کم کنید و سپس این قطعات را سرخ کنید تا طلایی شوند. اینها را روی دستمال آشپزخانه تخلیه کنید.

7. پس از اتمام سرخ کردن ، روغن موجود در ظرف را با نگه داشتن 2 قاشق غذاخوری تخلیه کنید. روغن در همان تابه

طرز تهیه ماهی چیلی منچوری

8. سیر را اضافه کرده و تفت دهید تا رایحه به دست آید. فلفل دلمه ای ، پیاز لایه ای (قسمت های سفید پیاز بهار) را اضافه کنید و برای مدت 2 دقیقه روی سطح بالا سرخ کنید. پیاز و فلفل دلمه ای باید ترد (نیمه پخته) و نرم نباشد.

تبلیغات

 

9. مخلوط سس آماده شده را از مرحله 3 با یک قاشق مخلوط کنید تا مخلوط یکنواخت شود. این را به همراه 2 قاشق چای خوری آب درون تابه بریزید. اجازه دهید سس ها حباب بزنند.

ماهی سرخ شده را اضافه کنید و به مدت 2 دقیقه روی بالاترین شعله سرخ کنید. با پیازچه تزیین کنید

 

مواد لازم (فنجان ایالات متحده = 240 میلی لیتر)
  • ▢¼ فنجان روغن برای سرخ کردن کم عمق یا سرخ شدن عمیق تر
  • ▢250 گرم فیله ماهی
  • ▢نشاسته ذرت 1 ½ قاشق چایخوری (آرد ذرت)
  • ▢آرد 1 ½ قاشق چایخوری آرد همه منظوره
  • ▢⅛ قاشق چایخوری نمک (سس در حال حاضر دارای نمک، بنابراین اضافه کردن کمتر)

ماریناسیون

  • ▢¾ قاشق چایخوری سس سویا
  • ▢¼ قاشق چایخوری فلفل سیاه (پودر فلفل)
  • ▢1 قاشق چایخوری خمیر زنجبیل (یا خرد شده) (اختیاری)
  • ▢1 قاشق چایخوری رب سیر (یا خرد شده) (اختیاری)

برای سس منچوری چیلی

  • ▢3 حبه سیر خرد شده یا خرد شده
  • ▢2 ساقه پیاز بهار یا 1 پیاز متوسط ​​خلال شده
  • ▢¼ فنجان فلفل دلمه ای سبز مکعبی
  • ▢¼ فنجان فلفل دلمه ای قرمز مکعبی
  • ▢1 قاشق غذاخوری سس سویا
  • ▢1 قاشق چایخوری سرکه
  • ▢1 تا 2 قاشق غذاخوری سس چیلی قرمز (یا هر سس تند)
  • ▢2 قاشق غذاخوری آب
  • ▢1 قاشق چایخوری شکر
  • ▢¾ قاشق چایخوری نشاسته ذرت (آرد ذرت) (اختیاری)

تبلیغات

 

دستورالعمل ها
  • سس را برای چاشنی آماده کنید - سس سویا ، سس چیلی ، شکر و سرکه را به یک کاسه اضافه کنید و کنار بگذارید.

  • ماهی را بشویید و به صورت مکعب خرد کنید.

  • ¾ قاشق چایخوری سس سویا ، 1 قاشق چایخوری زنجبیل 1 قاشق چایخوری رب سیر ، و ¼ قاشق چایخوری فلفل سیاه اضافه کنید. مخلوط کنید و به مدت 10 دقیقه کنار بگذارید.

  • یک تابه را با روغن برای سرخ شدن عمیق یا کم عمق گرم کنید یا فر را از قبل گرم کنید و بپزید.

  • هر یک از نشاسته ذرت ، آرد همه منظوره ، نمک به ماهی 1 گرم اضافه کنید. مقداری آب بپاشید و مخلوط کنید تا ماهی با آرد پوش شود. خمیر نباید آبریزش داشته باشد. ماهی باید با یک لایه نازک خمیر پوشانده شود.

  • با انداختن مقدار کمی خمیر ، گرم بودن روغن را بررسی کنید. باید بدون قهوه ای شدن بالا برود. قطعات ماهی را به آرامی روی روغن داغ قرار دهید.

  • آنها را روی شعله متوسط ​​سرخ کنید. اینها را روی یک بافت جاذب تخلیه کنید.

  • بعد از اینکه ماهی ماهی را به پایان رسانید ، روغن را از ظرف به یک کاسه منتقل کنید که دارای 2 قاشق چای خوری در همان ظرف است.

ساخت ماهی چیلی منچوری

  • سیر را اضافه کرده و تفت دهید تا معطر شود. فلفل دلمه ای ، پیاز را اضافه کرده و حدوداً 2 دقیقه روی شعله زیاد تفت دهید. پیاز و فلفل دلمه ای باید ترد (بیش از حد پخته) و نرم نباشد.

  • سس هایی که در مرحله 1 درست کردیم را بهم بزنید و 2 قاشق چایخوری آب بریزید. خوب هم بزنید و آن را بچشید. در صورت نیاز سس یا نمک بیشتری اضافه کنید.

  • وقتی سس ها شروع به حباب زدن می کنند ، ماهی سرخ شده را اضافه کرده و هم بزنید. به مدت 2 دقیقه روی بالاترین شعله سرخ کنید. برای تهیه نسخه سس گوجه فرنگی ، سس ها را دو برابر کرده و آرد ذرت را با نصف فنجان آب هم بزنید و آن را در ماهیتابه بریزید. بجوشانید تا غلیظ شود سپس ماهی سرخ شده را اضافه کنید.

  • با پیازچه های خرد شده تزیین کنید


امتیاز:
 
بازدید:
[ ۱۰ تیر ۱۴۰۰ ] [ ۰۶:۲۱:۳۶ ] [ احد احدی ]
[ ]
.: Weblog Themes By 123blog :.

درباره وبلاگ

موضوعات وب
موضوعی ثبت نشده است
لینک های تبادلی
فاقد لینک
تبادل لینک اتوماتیک
لینک :
خبرنامه
عضویت   لغو عضویت
امکانات وب