کابینت اماده و پیش ساخته نمایشگاهی روشویی اشپزخانه
 
نویسندگان
پیوندهای روزانه
لینکی ثبت نشده است
پنل کاربری
نام کاربری :
پسورد :
عضویت
نام کاربری :
پسورد :
تکرار پسورد:
ایمیل :
نام اصلی :

دستور غذای سرخ ماهی آپولو نزدیکترین منطبق با روشی است که در اکثر رستورانهای آندره ای که بازدید کرده ام سرو می شود. شبیه دستور منچوری ماهی ، اما ما به هیچ سس ، رنگ مصنوعی یا آجینوموتو نیازی نداریم ، شما می توانید این ماهی آپولو را درست مثل نوع رستوران تهیه کنید.

اولین بار من ماهی رستوران آپولو در یک رستوران آندرا در بنگلور داشتم و از آن زمان کاملاً آن را دوست داشتم. غذای مخصوص این غذا که با ماهی های بزرگ تهیه می شود ، فیله های بدون استخوان انتخاب می شوند و از ماسالا و سس گارم برای تهیه استفاده نمی شود و هنوز هم استفاده نمی شود طعم و مزه به راحتی عالی و بدون هیچ بو.

برای تهیه ماهی آپولو ماهی ، می توانید از هر فیله بزرگ بدون استخوان مانند تومن یا قورباغه ماهی یا ماهی قزل آلا استفاده کنید. اما ماهی قزل آلا سرخ شده عمیق ایده خوبی نیست ، مواد مغذی به روغن تخلیه می شوند.

 

دستور غذای سرخ ماهی آپولو

تبلیغات

 

مواد لازم (فنجان ایالات متحده = 240 میلی لیتر)
  • ▢فیله ماهی 500 گرم بدون استخوان ، (به قطعات کوچک یا نوار برش خورده)
  • ▢روغن برای سرخ شدن عمیق
  • ▢2 قاشق غذاخوری آرد ذرت
  • ▢1 قاشق غذاخوری آرد ساده

چاشنی

  • ▢1 قاشق غذاخوری روغن برای چاشنی
  • ▢1 شاخه برگ کاری
  • ▢1 ½ قاشق غذاخوری زنجبیل خرد شده
  • ▢1 ½ قاشق غذاخوری سیر خرد شده
  • ▢2 عدد گل فلفل سبز
  • ▢2 پیاز خرد شده

ماریناسیون

  • ▢1 قاشق چایخوری پودر چیلی قرمز
  • ▢sp قاشق چایخوری زردچوبه
  • ▢نمک به مزه
  • ▢1 لیمو متوسط ​​، آب آن را استخراج کنید
  • ▢1 سفید تخم مرغ

تبلیغات

 

دستورالعمل ها
  • ماهی را به اندازه های دلخواه یا نوار برش داده و بشویید و آبکش کنید.

  • آب لیمو و نمک را روی ماهی بریزید و 5 دقیقه کنار بگذارید.

  • با مواد ذکر شده در مارینینگ مارینیت کنید. حدود 30 دقیقه تا 2 ساعت کنار بگذارید. اگر بیش از 30 دقیقه در یخچال قرار دهید.

  • روغن را برای سرخ شدن عمیق گرم کنید.

  • ذرت و آردهای ساده را بپاشید و خوب مخلوط کنید.

  • وقتی روغن به اندازه کافی داغ شد ، حرارت را به متوسط ​​کاهش دهید ، قطعات را عمیق سرخ کنید تا تمام شود. روی یک بافت جاذب کنار بگذارید.

  • 1 قاشق غذاخوری را گرم کنید. در یک ظرف دیگر روغن بریزید ، برگ های کاری را ترد کنید تا ترد شود ، سیر زنجبیل و فلفل قرمز را اضافه کنید و سرخ کنید تا عطر به خود بگیرد.

  • پیاز خرد شده را اضافه کرده و تفت دهید تا کمی قهوه ای شود.

  • ماهی سرخ شده را اضافه کرده و به مدت 3 دقیقه روی سطح بالا تفت دهید.

  • ماهی ماهی آپولو آماده است.

تبلیغات

 

مقادیر جایگزین ارائه شده در کارت دستورالعمل فقط برای 1x ، دستور اصلی است.

برای کسب بهترین نتیجه ، دستورالعمل ها و نکات گام به گام عکس دقیق من را در بالای کارت دستورالعمل دنبال کنید.

اطلاعات تغذیه ای (فقط تخمین)

ارزش غذایی

دستور سرخ ماهی ماهی آپولو | طرز تهیه ماهی هیدرآباد آپولو ماهی

مبلغ هر وعده

کالری 286کالری از چربی 63

٪ ارزش روزانه*

7 گرم چربی11٪

1 گرم چربی اشباع شده

کلسترول 83 میلی گرم28٪

سدیم 223 میلی گرم10٪

پتاسیم 660 میلی گرم19٪

کربوهیدرات ها 18G

فیبر 2 گرم

شکر 4 گرم

پروتئین 36 گرم72٪

ویتامین A 290IU

ویتامین C 23.6 میلی گرم29٪

کلسیم 41 میلی گرم

آهن 1.5 میلی گرم

* درصد ارزش روزانه بر اساس یک رژیم 2000 کالری است.

=دستور غذای ماهی ماهی آپولو با تصاویر گام به گام


امتیاز:
 
بازدید:
[ ۱۰ تیر ۱۴۰۰ ] [ ۰۶:۲۱:۳۴ ] [ احد احدی ]
[ ]
.: Weblog Themes By 123blog :.

درباره وبلاگ

موضوعات وب
موضوعی ثبت نشده است
لینک های تبادلی
فاقد لینک
تبادل لینک اتوماتیک
لینک :
خبرنامه
عضویت   لغو عضویت
امکانات وب