کابینت اماده و پیش ساخته نمایشگاهی روشویی اشپزخانه
 
نویسندگان
پیوندهای روزانه
لینکی ثبت نشده است
پنل کاربری
نام کاربری :
پسورد :
عضویت
نام کاربری :
پسورد :
تکرار پسورد:
ایمیل :
نام اصلی :
عناصر
  •  
  • 85 گرم مولی ، پوست کنده شده و پوسته پوسته شده یا خرد شده به صورت چوب کبریت خوب
  • 2 قاشق چایخوری sagwa shikcho (سرکه سیب) یا سرکه برنج
  • 2 قاشق چایخوری شکر کاستوره طلایی
  • ¾ قاشق چایخوری تکه های چیلی گوچوگارو (نگاه کنید به نوک)
  • ove حبه سیر کوچک ، رنده شده

روش


مرحله 1
در یک کاسه متوسط ، تمام مواد را با 1/2 قاشق چایخوری نمک دریا هم بزنید تا تربچه روکش شود. قبل از سرو به مدت 1 ساعت روی آن را بپوشانید و خنک شوید.

 

پودر چیلی یا پوسته های تهیه شده از فلفل قرمز ، که عطر و طعم منحصر به فرد خود را دارند. این چاشنی برای پاشیدن هر چیزی که 

 به مقداری گرما احتیاج دارد ، به چیلی انتخابی شما تبدیل خواهد شد.


امتیاز:
 
بازدید:
[ ۱۰ تیر ۱۴۰۰ ] [ ۰۶:۲۱:۲۹ ] [ احد احدی ]
[ ]
.: Weblog Themes By 123blog :.

درباره وبلاگ

موضوعات وب
موضوعی ثبت نشده است
لینک های تبادلی
فاقد لینک
تبادل لینک اتوماتیک
لینک :
خبرنامه
عضویت   لغو عضویت
امکانات وب