کابینت اماده و پیش ساخته نمایشگاهی روشویی اشپزخانه
 
نویسندگان
پیوندهای روزانه
لینکی ثبت نشده است
پنل کاربری
نام کاربری :
پسورد :
عضویت
نام کاربری :
پسورد :
تکرار پسورد:
ایمیل :
نام اصلی :

Chicken pakora - پیش غذای خوشمزه ، خوش طعم و ترد مرغ که فقط 25 دقیقه طول می کشد. pakora مرغ یک پیش غذای سرخ شده ترد است که با مرغ ، آرد گرم ، سیر زنجبیل ، پودر ادویه و گیاهان تهیه می شود. این لقمه های مرغ اعتیاد آور خوشمزه و ترد نه تنها با طعم بسته بندی می شوند بلکه نرم و آبدار نیز هستند.

.

 

این بسته های مرغی یک میان وعده شگفت انگیز برای عصرهای آخر هفته ، مهمانی ها یا حتی زمانی که دوستانتان در خانه هستید ، درست می کند. پاکورا مرغ را می توانید به عنوان پیش غذا در وعده آخر هفته خود نیز سرو کنید.

روش های مختلفی برای تهیه این لقمه های مرغ سوخاری تند وجود دارد. دستور العمل به اشتراک گذاشته شده در اینجا روشی است که مادرم برای ما درست می کرد. بنابراین یک بسته مرغ تند مرغ به سبک آندرا است.

 

آماده سازی برای pakora مرغ

1. بزان ، آرد برنج ، نمک ، زردچوبه ، پودر چیلی و ماسالای گارم را به یک کاسه مخلوط اضافه کنید. همه چیز را خوب مخلوط کنید و سپس آن را بچشید. در صورت لزوم نمک بیشتری اضافه کنید. این مخلوط باید کمی شور باشد. من حدود 1/3 قاشق چایخوری نمک صورتی استفاده کردم.

2. سپس رب سیر زنجبیل ، برگ های کاری ، پیاز و فلفل قرمز را اضافه کنید.

3. مرغ را به قطعات یکنواخت لقمه خرد کنید. آن را به اینجا اضافه کنید بعد از یک آبکشی خوب ، آب را کاملا تخلیه کردم و اضافه کردم.

4. سفیده تخم مرغ بریزید.

5- مخلوط کردن آب را فقط در صورت نیاز شروع کنید. من حدود 3 تیپ در آب اضافه کردم. این ممکن است بسته به مرغ و اندازه تخم مرغ متفاوت باشد.

تبلیغات

 

6. در اواخر این مرحله ، مرغ باید به خوبی با مخلوط pakora پوشانده شود. این مخلوط باید سفت باشد - مانند خمیر و نه مانند خمیر.

رطوبت بیش از حد در مخلوط pakora می تواند پاکورا مرغ شما را نرم و ترد نکند.

رفع: برای رفع رطوبت اضافی می توانید چند قاشق غذاخوری آرد اضافه کنید.

طرز تهیه پاکورا مرغ

7. روغن را در کادای گرم کنید. با کشیدن خمیر کمی ، درست بودن دما را بررسی کنید. باید سریع قهوه ای شود. این دمای مناسب است.

لقمه های مرغ را به آرامی یکی پس از دیگری روی روغن داغ بریزید. شعله را با متوسط ​​متوسط ​​تا متوسط ​​تنظیم کنید.

چسبیدن قطعات مرغ به یکدیگر در ظرف مخلوط کردن بسیار طبیعی است. فقط هر قطعه مرغ را بردارید و آن را با مخلوط pakora خوب بپوشانید و آنها را به روغن بکشید.

8. بعد از یک یا 2 دقیقه آنها را هم بزنید و تفت دهید تا طلایی و ترد شوند.

تبلیغات

 

9. پس از اتمام ، پاکورا مرغ را در آبکش بردارید. با همان روش کل مرغ ها را به صورت دسته ای سرخ کنید. قبل از افزودن دسته جدید مرغ ، از داغ بودن روغن اطمینان حاصل کنید

سرخ شدن هر قطعه مرغ زمان متفاوتی دارد. بنابراین بهتر است هر یک از آنها را کنترل کرده و پس از پایان کار آنها را حذف کنید.

پاکورا مرغ را با یک فنجان ماسالا چای گرم سرو کنید. اگر دوست دارید مقداری ماسالای چات بپاشید.

ارائه پیشنهادات

این بسته های مرغ به تنهایی بسیار خوب هستند و نیازی به همراهی ندارند. یک فنجان چای داغ ماسالا چیزی است که همه ما با این موارد دوست داریم. بچه های من با یک آبپاش سخاوتمندانه چاتا ماسالا می روند.

در رستوران ها می توانید چاشنی های متنوعی را با این نوع چیتنی سبز ، سس گوجه فرنگی یا حتی چتنی نعناع کباب سرو کنید .

شما فقط می توانید پیش بروید و مانند این روش ما به این دشت ها سرویس دهید. من مطمئن هستم که از ذره ذره آنها لذت خواهید برد.

نکاتی برای تهیه پاکورا مرغ

مرغ : مرغ را خرد کنید تا تکه های اندازه آن را گاز بگیرید - اندازه یک در ¾ اینچ. آنها را تا حد ممکن یکنواخت نگه دارید. این به سرخ شدن یکنواخت مرغ کمک می کند.

آرد : آرد برنج یا آرد ذرت کلید ترد شدن این پاکورا مرغ است. از آن صرف نظر نکنید. اگر از هر دو استفاده نمی کنید ، فقط با استفاده از آرد ارزن پیش بروید.

این دستور به شما پاکورای ترد می دهد ، تغییر نسبت آرد برنج یا آرد ذرت ممکن است بافت یکسانی نداشته باشد.

گیاهان : ما این پاکورای مرغ را با تعداد زیادی برگ کاری و پودینا دوست داریم. هر دوی اینها طعم دهنده پاکورا مرغ هستند اگر هر دو را ندارید از برگ گشنیز استفاده کنید.

پیاز سیر زنجبیل : ما معمولا زنجبیل ، سیر ، پیاز و فلفل قرمز را خرد کرده و استفاده می کنیم. من معمولاً رب سیر زنجبیل دارم ، بنابراین از آن استفاده کردم. همچنین می توانید آنها را رنده یا له کرده و استفاده کنید.

نکات بیشتر

سفید تخم مرغ : من از یک تخم مرغ استفاده کرده ام که به قفل شدن آب مرغ کمک می کند. از خشک ، سفت و جویده شدن مرغ جلوگیری می کند. اگرچه می توانید تخم مرغ را در صورت استفاده از مرغ شور یا جوجه جوان کنار بگذارید.

جایگزین تخم مرغ : فقط 3 قاشق غذاخوری ماست را به ¾ فنجان آب اضافه کنید و آن را هم بزنید. لقمه مرغ را به آن اضافه کرده و اجازه دهید 2 ساعت در یخچال استراحت کند. مرغ را کاملاً آبکش کرده و در دستور کار استفاده کنید.

جایگزین دیگر تخم مرغ این است که فقط 3 قاشق غذاخوری ماست به مخلوط pakora اضافه کنید.

رطوبت : از سفید تخم مرغ و آب برای اتصال مواد خشک با مرغ استفاده می شود. لطفا توجه داشته باشید که رطوبت زیاد باعث می شود پاکورا مرغ شما نرم و ترد نباشد.

به هر حال اگر مخلوط خیس شود ، آرد کمی اضافه کرده و آنرا اصلاح کنید. مخلوط نمناک را سرخ نکنید زیرا ممکن است پاکورا خیلی نرم شود.

سرخ کردن : پاکورا مرغ را همیشه در روغن متوسط ​​داغ روی شعله متوسط ​​سرخ کنید.

سرخ کردن آنها در روغن بسیار داغ یا سیگار باعث می شود خیلی زود از بیرون قهوه ای شوند بدون اینکه داخل آن بپزند. سرخ شدن بعدی آنها روی شعله ملایم ، پاکورا مرغ را سفت ، جویدنی و لاستیکی می کند.

 

 

 

 

 

 

مواد لازم (فنجان ایالات متحده = 240 میلی لیتر)

مواد لازم برای پاکورا مرغ

  • ▢نوار یا مکعب 250 گرم مرغ (½ پوند)
  • ▢1 پیاز متوسط (اختیاری) له شده یا ورقه شده
  • ▢1 تا 2 عدد چیلی سبز خرد شده (اختیاری)
  • ▢¾ تا 1 قاشق چایخوری پودر چیلی قرمز (برای کودکان کاهش یابد)
  • ▢¼ قاشق چای خوری زردچوبه یا هلدی
  • ▢1/3 قاشق چایخوری نمک (با سلیقه تنظیم کنید)
  • ▢2 شاخه برگ کاری یا 2 قاشق چایخوری برگ نعنا یا برگ گشنیز خرد شده
  • ▢6 قاشق غذاخوری بسان یا آرد گرم (¼ فنجان + 2 قاشق چایخوری)
  • ▢آرد برنج یا آرد ذرت 3 قاشق غذاخوری
  • ▢1 سفید تخم مرغ
  • ▢2 قاشق غذاخوری آب (ممکن است به مقدار بیشتری نیاز داشته باشید)
  • ▢روغن تا سرخ شود

تبلیغات

 

دستورالعمل ها

آماده سازی برای پاکودای مرغ

  • بسان ، آرد برنج ، نمک ، زردچوبه ، پودر چیلی و ماسالای گارام را به یک کاسه اضافه کنید. 

  • خوب مخلوط کنید و بچشید. در صورت نیاز نمک بیشتری اضافه کنید.

  • بعد سیر زنجبیل ، پیاز ، برگ کاری و فلفل قرمز را اضافه کنید.

  • مرغ ها را به نوارهای نازک یا مکعب های 1 در ¾ اینچی برش دهید. 

  • آنها را همراه با سفید تخم مرغ به کاسه اضافه کنید. 

  • همه چیز را به خوبی اضافه کنید و فقط در صورت نیاز آب اضافه کنید تا مخلوط غلیظ و سفتی ایجاد شود.

  • این مخلوط باید ضخیم باشد و مانند خمیر شل نباشد.

ساخت پاکورا مرغ

  • برای سرخ شدن در روغن ، کادای را روغن گرم کنید.

  • با انداختن قسمت کوچکی از خمیر ، گرم بودن روغن را بررسی کنید. 

  • باید بدون قهوه ای شدن به آرامی بالا برود. شعله را متوسط ​​تنظیم کنید.

  • تکه های مرغ را یکی پس از دیگری روی روغن داغ بلغزانید. 

  • ظرف را شلوغ نکنید زیرا مرغ به فضای کافی برای شنا و پخته شدن احتیاج دارد.

  • پس از 1 تا 2 دقیقه شروع به هم زدن و تفت دادن پاکورا مرغ تا زمانی که طلایی و ترد شود.

  • آن را در آبکش بریزید. بقیه مرغ را به صورت دسته ای سرخ کنید.

  • پاکورای مرغ ترد را به عنوان پیش غذا با دمنوش چیت سبز یا ماسالا سرو کنید.

یادداشت

اینها را در روغن خیلی داغ سرخ نکنید ، زیرا بدون پخت داخل آنها قهوه ای می شوند.تخم مرغ به مرغ کمک می کند تا آب آن را حفظ کرده و بدون خشک شدن آن را آبدار نگه دارد.اگر برای مهمانی ها درست می کنید: به محض سرخ شدن تمام بسته های مرغ ، تمام بسته ها را به مدت 1 تا 2 دقیقه مجدداً سرخ کنید تا بیشتر ترد شوند. می توانید با قرار دادن آنها روی یک توری سیمی ، آنها را در کوره ای که از قبل گرم کرده اید ترد کنید.من فقط 3 قاشق چای خوری آب برای خمیر استفاده کردم. این ممکن است بسته به اندازه تخم مرغ و مرغ متفاوت باشد. افزودن مقدار زیادی آب به خمیرتان می تواند پاکورا مرغ را نرم و ترد نکند.


امتیاز:
 
بازدید:
[ ۱۰ تیر ۱۴۰۰ ] [ ۰۶:۲۱:۱۵ ] [ احد احدی ]
[ ]
.: Weblog Themes By 123blog :.

درباره وبلاگ

موضوعات وب
موضوعی ثبت نشده است
لینک های تبادلی
فاقد لینک
تبادل لینک اتوماتیک
لینک :
خبرنامه
عضویت   لغو عضویت
امکانات وب