کابینت اماده و پیش ساخته نمایشگاهی روشویی اشپزخانه
 
نویسندگان
پیوندهای روزانه
لینکی ثبت نشده است
پنل کاربری
نام کاربری :
پسورد :
عضویت
نام کاربری :
پسورد :
تکرار پسورد:
ایمیل :
نام اصلی :

دستور نودل مرغ همراه با عکس و فیلم و گام به گام. تهیه این رشته فرنگی مرغ هندی ساده بسیار سریع برای یک شام یا یک وعده آخر هفته درست می شود. غذاهای چینی هند از غذاهای ترکیبی هند و غذاهای چینی است که از آشپزخانه های چینی های هند ساخته شده است. این غذاها در هند کاملاً مشهور است و در بیشتر رستوران های هند چینی در هند و خارج از کشور سرو می شود. بنابراین این دستور نودل مرغ ، غذای معتبر مرغ چینی نیست. اما مطمئناً یک کاسه رشته فرنگی مرغ خوب ارائه می دهد و به راحتی متناسب با جوانه های چشایی سازگار است.

می توان انواع مختلف رشته فرنگی مرغ را در رستوران ها یافت که هرکدام از نظر طعم و ظاهر از یکدیگر متمایز هستند. هر چقدر هم تلاش کنیم تکرار عطر و طعم دودی غذاهای چینی رستوران در خانه امکان پذیر نیست. اما هنوز هم انتخاب رشته فرنگی ، روغن ، سس و از همه مهمتر ووک استفاده شده طعم و مزه خاصی را به غذای آخر می رساند.

من رشته فرنگی رامن استفاده کرده ام که از گندم ساخته شده است ، شما می توانید از هر نوع انتخاب دیگری استفاده کنید. من از سس آلی سویا و سس چیلی استفاده کرده ام. می توانید سس چیلی را با هر آنچه که ترجیح می دهید جایگزین کنید. من از پنج پودر ادویه برای ماریناسیون استفاده کرده ام که می تواند با گارم ماسالا جایگزین شود و متناسب با جوانه های چشایی هند باشد.

 

طرز تهیه دستور نودل مرغ

1. مرغ را به نوارهای نازک یا قطعات به اندازه لقمه برش دهید. تکه های بزرگ مرغ زودتر پخته نمی شوند و تمایل به سفت شدن دارند. مرغ را به یک کاسه اضافه کنید. پودر فلفل ، نمک ، سس سویا و پودر ادویه را اضافه کنید - پنج پودر ادویه یا ماسالای گارم.

2. این را به خوبی مارین کنید. روی آن را بپوشانید و کنار بگذارید تا رشته ها بپزند. همچنین می توانید این حداکثر را 24 ساعت در یخچال قرار دهید و در صورت نیاز از آن استفاده کنید. در رستوران ها از نشاسته ذرت یا نشاسته سیب زمینی یا حتی تخم مرغ نیز برای پوشاندن مرغ استفاده می کنند. این به حفظ آب میوه ها و تولید مرغ بسیار لطیف و نرم کمک می کند.

3. 2 تا 2.5 لیتر آب را در قابلمه بزرگ بجوشانید. رشته ها را اضافه کنید. در صورت نیاز به نمک و روغن ، لطفاً دستورالعمل های موجود در بسته را برای زمان بندی دنبال کنید. در صورت نیاز 1 قاشق غذاخوری روغن و نمک اضافه کنید.

4. رشته فرنگی را تا زمانی که به حالت دندانی درآید ، بجوشانید. رشته ها باید سفت و جزئی جوش خورده باشند. در حالی که رشته فرنگی می جوشد ، سبزیجات را آماده کنید.

5. پس از اتمام کار ، بلافاصله آنها را در یک آبکش تخلیه کنید. در صورت نیاز می توانید رشته ها را با آب سرد شستشو دهید به نوع مورد استفاده بستگی دارد. 1 قاشق چایخوری روغن اضافه کنید و آن را روی همه رشته ها آغشته کنید. این از چسبیدن آنها جلوگیری می کند.

تبلیغات

 

6. 1 قاشق غذاخوری روغن به یک ووک اضافه کنید. من صاحب ووک نیستم ، بنابراین از تابه استفاده می کنم. یک تابه چدنی برهنه چوبی خوب به خوبی کار می کند ، اگر یکی دارید می توانید از آن استفاده کنید. وقتی روغن داغ شد ، سیر را اضافه کنید. بعد از 30 ثانیه مرغ را اضافه کنید.

7. مرغ را سرخ کنید تا کاملاً پخته شود. اگر ظرف را خیلی خشک دیدید ، 1 تا 2 قاشق غذاخوری آب داغ اضافه کنید. استفاده از آب سرد مرغ را سخت می کند. در پایان این مرحله ، مرغ باید خوب پخته شود و باید بتواند آن را به راحتی با کفگیر چوبی برش دهید.

8. مرغ را به یک طرف تابه منتقل کنید. در صورت استفاده از ووک می توانید مرغ را در بشقاب برداشته و کنار بگذارید. شعله / گرما را روی بالاترین قسمت قرار دهید. یک قاشق غذاخوری دیگر روغن به ظرف اضافه کنید. سفیده های پیازچه را به مدت یک دقیقه سرخ کنید. من مرغ را کنار نمی گذارم زیرا رطوبت سبزیجات مانع از پخت بیش از حد مرغ می شود و طعم فلفل دلمه ای را جذب می کند.

تبلیغات

 

9. فلفل دلمه ای و هویج را اضافه کنید. همچنین می توانید کلم اضافه کنید. سبزیجات را فقط برای یک دقیقه سرخ کنید.

10. مرغ و سبزیجات را مخلوط کنید. 1 تا 2 دقیقه دیگر سرخ کنید تا رایحه سبزیجات خارج شود. زیاد سرخ نکنید زیرا ممکن است مرغ سخت شود.

11. پیازچه و سس چیلی + 1 قاشق غذاخوری آب اضافه کنید.

12. رشته فرنگی و در صورت نیاز نمک کم اضافه کنید. سپس روی آن سس سویا بریزید. رشته فرنگی چینی معمولاً نمک کمی دارد و بیشتر از سس ها تهیه می شود. اگر مرغ را کنار گذاشته اید ، اکنون آن را به وک / تابه اضافه کنید.

13. خوب مخلوط کنید. به مدت 1 تا 2 دقیقه سرخ کنید.

 

ر


ماریناسیون

  • ▢200 گرم مرغ (بدون استخوان)
  • ▢¼ قاشق چایخوری پودر فلفل
  • ▢1/8 قاشق چایخوری نمک (یا در صورت نیاز)
  • ▢1 قاشق چایخوری سس سویا (به طور طبیعی دم کرده یا ارگانیک)
  • ▢½ تا 1 قاشق چایخوری پنج ادویه یا پودر ماسالای گارام

رشته فرنگی بجوشه

  • ▢150 گرم رشته (یا 2 بسته)
  • ▢1 قاشق چایخوری روغن (اختیاری)
  • ▢در صورت نیاز نمک (اختیاری)
  • ▢1 تا 2 قاشق چایخوری روغن (برای پوشاندن)

مواد دیگر

  • ▢2 قاشق غذاخوری روغن (روغن کنجد یا هر نوع دیگری را استفاده کنید)
  • ▢2 حبه سیر (ریز خرد شده)
  • ▢2 قاشق چایخوری پیاز بهار (سفیده خرد شده)
  • ▢¼ فنجان فلفل دلمه ای (یا فلفل دلمه ای )
  • ▢¼ فنجان هویج ژولین
  • ▢¼ فنجان کلم (اختیاری)
  • ▢¼ پیاز فنجان (سبزی)
  • ▢1 ½ قاشق غذاخوری سس چیلی (یا از هر نوع دیگری استفاده کنید)
  • ▢1 قاشق غذاخوری آب (برای مخلوط کردن با سس)
  • ▢1 قاشق غذاخوری سس سویا
  • ▢در صورت نیاز نمک

تبلیغات

 

دستورالعمل ها
  • مرغ را با فلفل ، نمک ، سس سویا و پودر ادویه یا ماسالای گارم مارینا کنید. روی آن را بپوشانید و کنار بگذارید تا رشته ها جوش بیایند.

  • 2 تا 2/1 لیتر آب را در قابلمه بزرگ بجوشانید.

  • رشته ها را به آب جوش اضافه کنید. لطفاً برای زمان بندی دستورالعمل های بسته نودل را دنبال کنید. اگر دستورالعمل اصرار دارد ، 1 قاشق چایخوری روغن و نمک را به آب جوش اضافه کنید.

  • در ضمن همه سبزیجات را بشویید و برش دهید. اینها را کنار بگذارید.

  • وقتی رشته ها را به صورت دندانی پخت ، آنها را در آبکش خالی کنید. بیش از حد آنها را نپزید چون لزج و لک می شوند.

  • بلافاصله 1 قاشق چایخوری را به روغن قاشق غذاخوری اضافه کنید و آن را خوب به رشته فرنگی آغشته کنید. اینها را کنار بگذارید.

  • یک ووک یا تابه را با 1 قاشق غذاخوری روغن گرم کنید.

  • سیر را اضافه کرده و به مدت 30 ثانیه تفت دهید.

  • مرغ را اضافه کرده و روی حرارت متوسط ​​تفت دهید تا کاملاً پخته شود. اگر دیدید که قابلمه خیلی خشک نیست تا مرغ بپزد ، سپس 1 تا 2 قاشق چایخوری آب داغ اضافه کنید. از آب سرد استفاده نکنید زیرا مرغ را سخت می کند.

  • یک قطعه مرغ را برش زده و از پخته شدن آن اطمینان حاصل کنید. در صورت استفاده از ووک می توانید مرغ را کنار بگذارید.

  • یک قاشق غذاخوری دیگر روغن به ظرف اضافه کنید. شعله را در بالاترین دما تنظیم کنید.

  • پیازچه را اضافه کرده و آنها را برای یک دقیقه تفت دهید.

  • سبزیجات - فلفل دلمه ای ، هویج و کلم را اضافه کنید. 1 تا 2 دقیقه تفت دهید.

  • سبزی پیاز بهار ، سس چیلی ، رشته و سس سویا را اضافه کنید. در صورت نیاز نمک نمک. اگر مرغ را کنار گذاشته اید ، به ماهی تابه / وک اضافه کنید.

  • به مدت کوتاه یک یا دو دقیقه سرخ کنید. اگر رشته فرنگی شما خیلی خشک به نظر می رسد ، مقداری روغن اضافه کنید.

  • رشته مرغ را گرم سرو کنید.


امتیاز:
 
بازدید:
[ ۱۰ تیر ۱۴۰۰ ] [ ۰۶:۲۱:۱۳ ] [ احد احدی ]
[ ]
.: Weblog Themes By 123blog :.

درباره وبلاگ

موضوعات وب
موضوعی ثبت نشده است
لینک های تبادلی
فاقد لینک
تبادل لینک اتوماتیک
لینک :
خبرنامه
عضویت   لغو عضویت
امکانات وب