کابینت اماده و پیش ساخته نمایشگاهی روشویی اشپزخانه
 
نویسندگان
پیوندهای روزانه
لینکی ثبت نشده است
پنل کاربری
نام کاربری :
پسورد :
عضویت
نام کاربری :
پسورد :
تکرار پسورد:
ایمیل :
نام اصلی :

دستور شاورما مرغ - Shawarma یا shawurma یک غذای عربی است که با کباب کردن گوشت روی تف ​​تهیه می شود. در بسیاری از نقاط جهان محبوبیت بیشتری دارد و تقریباً در همه جا از رستوران ها گرفته تا فست فودهای زنجیره ای سرو می شود.

Shawarma با چیدن نوارهای گوشت و چربی های مارین شده به طور متناوب روی یک تف عمودی تهیه می شود ، و در نتیجه یک گروه بزرگ گوشت و چربی ایجاد می شود.

در حین چرخش تف ، گوشت آن به آرامی کباب می شود. گوشت کبابی را در صورت لزوم تف می کنند و به عنوان پیش غذا سرو می کنند یا از آن برای تهیه رول یا رول شاورما استفاده می کنند.

تبلیغات

 

من در بنگلور و سنگاپور با مکان های کمی که این شاورما را سرو می کنند روبرو شده ام. فکر کردم ساختن اینها در خانه غیرممکن است زیرا به تف نیاز دارد.

وقتی به دنبال روش های جایگزین ساخت در خانه می گشتم ، این دستور را در نیویورک تایمز پیدا کردم و به دلیل سادگی آن را دوست داشتم.

من همچنین احساس کردم که این بسیار سالمتر از شاورمای ساخته شده روی اسپ است زیرا آنها ساعتهای طولانی کباب می شوند (به اندازه یک روز) و استفاده از چربی های سنگین.

شاورمای مرغ انجام شده بر روی تف ​​به دلیل کباب شدن آهسته روی حرارت کم ، طعم بسیار مطبوعی دارد و باعث می شود آن نرم و آبدار باشد.

این دستور ساده با تنها تعداد انگشت شماری از مواد اولیه بهترین شاورمای خوش طعم را در خانه به شما می دهد.
 

 

طرز تهیه شاورما در خانه

1. سینه و ران مرغ را به قطعات 1 اینچی برش دهید. این را کنار بگذارید

2. تهیه ماریناد : مواد زیر را به یک کاسه مخلوط اضافه کنید.
1 cl حبه سیر خرد شده حدود 1 بزرگ
قاشق غذاخوری روغن زیتون فوق العاده بکر
½ قاشق چایخوری پودر زیره / جیرا
¼ قاشق چایخوری تمام پودر ادویه
قاشق چایخوری پودر چیلی / پاپریکا
1/8 قاشق چایخوری زردچوبه
1/8 قاشق چایخوری پودر دارچین
نمک در صورت نیاز
1/8 قاشق چایخوری فلفل

3. همه مواد را مخلوط کنید. من همچنین 2 قاشق غذاخوری ماست یونانی / کشک آویز (تازه ، ترش) اضافه کردم.

4. فقط در صورت لزوم آب لیمو را اضافه کنید تا کمی لک بزنید. من حدود 1.5 tsps استفاده می کنم. همه چیز را خوب مخلوط کرده و نمک را چک کنید.

5. مرغ را خوب مارین کنید. ماریناد باید ضخیم باشد و آبریزش نداشته باشد.

6. حداقل 12 ساعت روی آن را بپوشانید و در یخچال بگذارید. من 24 ساعت را ترجیح می دهم. هرچه بیشتر استراحت کنیم ، لطافت و طعم بیشتری پیدا می کند.

کباب کردن شاورما مرغ

As- همانطور که قبلاً اشاره کردم ، تجربه من با کباب کردن این در اجاق نتایج خیلی خوبی برای من نداشت. بنابراین من آن را در یک تابه انجام می دهم. اگر تابه گریل دارید ، جلو بروید و از آن استفاده کنید.

 

8- شعله را به بالاترین قسمت روشن کنید. یک تابه نچسب را با نصف قاشق غذاخوری روغن گرم کنید. وقتی تابه واقعاً داغ شد ، تکه های مرغ را جدا از هم و بدون ازدحام جمعیت قرار دهید. آنها را برای پخت و پز به همه طرف برگردانید. توجه داشته باشید که من مرغ 300 گرمی را در 2 دسته کباب کردم. ظرف را شلوغ نکنید ، مرغ اگر شلوغ باشد شروع به آزاد سازی رطوبت می کند.

9. وقتی ماریناد تقریباً شروع به کاراملی شدن کرد ، شعله را روی متوسط ​​بگذارید. پخت را ادامه دهید تا ماریناد کاملا خشک شود و مرغ کاملاً پخته شود. از آنجا که مرغ در ماست به خوبی مارین شده است ، سریع پخته می شود.

10. شما باید شعله را کنترل کنید در غیر اینصورت ممکن است گوشت را سوزانده و آنرا سخت برگرداند. بنابراین من مدتی اجاق گاز را خاموش می کنم. به سرعت با یک قاشق چوبی مرغ را بیشتر برش دهید.

من برای اطمینان از اینکه مرغ به خوبی پخته شده ، یک تا 2 دقیقه بیشتر غذا می پزم. مرغ را کنار بگذارید. لایه های چهارم پیاز جدا شده و گوجه فرنگی های ربع شده را به ظرف اضافه کنید و برای چند دقیقه روی شعله زیاد بریزید.

تبلیغات

 

خدمت کردن

اگر شاورما مرغ را به عنوان پیش غذای مهمانی یا حتی به عنوان یک وعده غذایی در صورت بسته بندی آن در نان پیتا ، تورتیلا ، ناان یا روتی بسیار مناسب است.

من همچنین نحوه تهیه رول شاورما را به اشتراک گذاشته ام. من همان روز نان پیتا درست کردم تا رول درست کنم.

همچنین می توانید یاد بگیرید که چگونه 2 نوع فرو بردن که می توانید به عنوان شیر یا اسپرد استفاده کنید. بچه های من در خانه هر دو را دوست داشته اند.

برای رول ها سس ماست سیر را پخش کردم سپس کاهو و سپس شاورما مرغ قرار دادم. آن را تا رول Shawarma پیچید. این طعم دلچسبی دارد و کمتر از هر شاورمی که در یک رستوران خوب خاورمیانه می گیرید ، است.

آن را به عنوان پیش غذا سرو کنید یا یک بسته بندی درست کنید. می توان آن را با انواع سس ها مانند Toum ، سس سیر ماست یا سس Tahini سرو کرد. من دستور العمل های سس ماست سیر و سس تاهینی را در زیر به اشتراک گذاشته ام.

تهیه سس ماست سیر. (تقریباً از غذا سازگار است). این را می توان به عنوان غوطه وری و یا برای پخش شدن روی بسته بندی استفاده کرد.

¼ فنجان ماست یونانی / کشک آویز ، 1 قاشق غذاخوری سیر خرد شده ، نمک ، 1 تا 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون و آبلیمو (اختیاری) اضافه کنید. در صورت استفاده از ماست ترش از لیمو صرف نظر کنید. همه چیز را خوب مخلوط کنید.

تهیه سس تاهینی

. اگر از فروشگاه خرید می کنید ، آن را که در ظروف شیشه ای بسته بندی شده و از کنجد ارگانیک ساخته شده است ترجیح دهید.

¾ فنجان تاهینی ، 1/4 تا 1/2 فنجان آب گرم لوک ، 2 حبه سیر بزرگ خرد شده ، 2 قاشق غذاخوری اضافه کنید. آب لیمو ، نمک فقط در صورت نیاز به یک پردازنده و پردازش تا زمانی که سبک و خامه ای شود.

بعد 2 قاشق چایخوری جعفری تازه خرد شده را به آن اضافه کنید. سس تاهینی آماده استفاده است.

سس را سخاوتمندانه روی نان پیتا پخش کنید. به زودی دستور نان پیتا را به اشتراک می گذارید.

سپس کاهو ، شاورمای مرغ ، سپس پیاز و گوجه فرنگی کبابی قرار دهید. همچنین می توانید از هرکدام از سس های گرم خود استفاده کنید.

رول های شاورمای مرغ را بپیچید و لذت ببرید.

مواد لازم (فنجان ایالات متحده = 240 میلی لیتر)

  • ▢250 گرم سینه یا ران مرغ (نیم پوند)
  • ▢1 cl حبه سیر خرد شده - حدود 1 بزرگ
  • ▢1 ½ قاشق غذاخوری روغن زیتون فوق العاده بکر
  • ▢½ قاشق چایخوری پودر زیره یا جیرا
  • ▢½ قاشق چایخوری پودر فلفل قرمز یا فلفل قرمز
  • ▢sp قاشق چایخوری همه ادویه ها
  • ▢1/8 قاشق چایخوری زردچوبه
  • ▢1/8 قاشق چایخوری پودر دارچین
  • ▢نمک را در صورت لزوم
  • ▢1/8 قاشق چایخوری فلفل خرد شده

اختیاری

  • ▢1 لایه چهارم پیاز از هم جدا شده است
  • ▢1 گوجه فرنگی quartered deseeded

تبلیغات

 

دستورالعمل ها

آماده سازی

  • مرغ ها را به قطعات کوچک به اندازه 1 اینچ برش دهید. آن را کنار بگذارید.

  • همه مواد را برای ماریناد مخلوط کنید. فقط در صورت نیاز آبلیمو اضافه کنید. ماریناد را بچشید و در صورت نیاز نمک بیشتری اضافه کنید.

  • مرغ را با مخلوط مخلوط کنید. روی آن را بپوشانید و حداقل برای 12 تا 24 ساعت در یخچال قرار دهید.

در فر کباب کنید

  • فر را حداقل به مدت 15 دقیقه با دمای 200 درجه سانتیگراد یا 400 فارنهایت گرم کنید.

  • با پهن کردن یک فویل و چرب کردن آن ، یک سینی کباب آماده کنید.

  • مرغ ها را به همراه پیاز و گوجه فرنگی روی سینی قرار دهید. فاصله آنها را از هم جدا کنید.

  • بسته به اندازه قطعات ، به مدت 15 تا 20 دقیقه گریل کنید. بعد از 10 دقیقه آنها را به سمت دیگر برگردانید.

  • به سمت دندانه دار بالا بروید و 2 تا 3 دقیقه بروید.

  • مرغ را در سینی خرد کرده و سرو کنید.

طرز تهیه شاورمای مرغ در قسمت بالای اجاق گاز

  • یک تابه را با نصف قاشق غذاخوری روغن زیتون روی حرارت زیاد گرم کنید.

  • وقتی تابه داغ است. مرغ را بگذارید و تلنگر بزنید تا از هر طرف به طور یکنواخت بپزد.

  • وقتی مرغ نرم شد ، آن را با قاشق چوبی روی تابه خرد کنید.

  • 1 تا 2 دقیقه بیشتر بپزید. این را کنار بگذارید و با استفاده از همان تابه ، پیاز لایه ای و گوجه فرنگی های خشک شده را کبابی کنید.

  • شاورمای مرغ را به عنوان پیش غذا با سس سیر ماست سرو کنید (دستور غذا در مرحله عکس گام به گام).

ساختن بسته بندی / رول کردن شاورما

  • روی نان پیتا سس بمالید ، کاهو و سپس مرغ ، پیاز کبابی ، گوجه فرنگی قرار دهید و آن را حلقه حلقه کنید.


امتیاز:
 
بازدید:
[ ۱۰ تیر ۱۴۰۰ ] [ ۰۶:۲۱:۱۳ ] [ احد احدی ]
[ ]
.: Weblog Themes By 123blog :.

درباره وبلاگ

موضوعات وب
موضوعی ثبت نشده است
لینک های تبادلی
فاقد لینک
تبادل لینک اتوماتیک
لینک :
خبرنامه
عضویت   لغو عضویت
امکانات وب