کابینت اماده و پیش ساخته نمایشگاهی روشویی اشپزخانه
 
نویسندگان
پیوندهای روزانه
لینکی ثبت نشده است
پنل کاربری
نام کاربری :
پسورد :
عضویت
نام کاربری :
پسورد :
تکرار پسورد:
ایمیل :
نام اصلی :
عناصر

 

  • 3 پیاز ، خرد شده
  • 100 گرم زنجبیل تکه ای ، پوست کنده و ریز خرد شده
  • 2 قاشق غذاخوری روغن نباتی
  • 1 قاشق غذاخوری دانه خردل زرد
  • 1 قاشق غذاخوری زیره آسیاب شده
  • 10 برگ کاری
  • 3 قاشق غذاخوری پوره گوجه فرنگی
  • 3 قاشق غذاخوری رب تمر هندی از یک شیشه
  • 1 کیلوگرم بادمجان ، خرد شده
  • 150 گرم کشمش
  • 200 گرم شکر قهوه ای روشن نرم
  • سرکه مالت 250 میلی لیتر
روش


مرحله 1
پیاز ، زنجبیل و روغن را در قابلمه بزرگی بریزید و به آرامی به مدت 15 دقیقه بپزید تا نرم شود. ادویه ها و برگ های کاری را بهم بزنید و برای چند دقیقه تفت دهید ، سپس پوره گوجه فرنگی و گل نارنج را اضافه کنید و برای چند دقیقه دیگر تفت دهید.

گام 2
بادمجان ها ، کشمش ، شکر و سرکه را بهم بزنید. به آرامی حرارت دهید تا شکر حل شود ، سپس به مدت 20 دقیقه آن را بجوشانید تا غلیظ شود. بگذارید 10 دقیقه بماند ، سپس قاشق را درون شیشه های استریل شده ببندید و مهر و موم کنید. ترشی را می توان فوراً خورد و تا 6 ماه نگهداری می شود.


امتیاز:
 
بازدید:
[ ۱۰ تیر ۱۴۰۰ ] [ ۰۶:۲۱:۱۲ ] [ احد احدی ]
[ ]
.: Weblog Themes By 123blog :.

درباره وبلاگ

موضوعات وب
موضوعی ثبت نشده است
لینک های تبادلی
فاقد لینک
تبادل لینک اتوماتیک
لینک :
خبرنامه
عضویت   لغو عضویت
امکانات وب