کابینت اماده و پیش ساخته نمایشگاهی روشویی اشپزخانه
 
نویسندگان
پیوندهای روزانه
لینکی ثبت نشده است
پنل کاربری
نام کاربری :
پسورد :
عضویت
نام کاربری :
پسورد :
تکرار پسورد:
ایمیل :
نام اصلی :
عناصر
  • پیاز 6 قطعه
  • موسیر کوچک 500 گرمی
  • نمک 50 گرم
  • سرکه مالت 500 میلی لیتر
  • 200 گرم عسل شفاف

روش
مرحله 1


پیازها را در یک کاسه بزرگ ضد حرارت قرار داده و روی آب جوش ریخته تا روی آن ها بپوشند. بگذارید تا خنک شود. پس از سرد شدن ، ریشه ها و تاپس ها را اصلاح کرده و پوست بگیرید. نمک را روی پیازهای پوست گرفته بپاشید ، هم بزنید و بگذارید یک شب بماند.

 

گام 2


روز بعد پیازها را خوب بشویید و با حوله آشپزخانه خشک کنید. سرکه و عسل را درون یک تابه بزرگ قرار دهید و به آرامی حرارت دهید تا عسل در سرکه حل شود ، اما جوش نیاورید.

 

مرحله 3


پیازها را درون شیشه های تمیز و استریل شده قرار دهید. روی مخلوط سرکه داغ را بریزید تا شیشه ها پر شود ، و بررسی کنید که جیب هوا وجود ندارد. شیشه ها را ببندید و بگذارید تا خنک شوند. پیازها بعد از حدود 1 ماه یا بهتر است اگر به مدت 2 عدد نگهداری شوند ، آماده خوردن خواهند شد.


امتیاز:
 
بازدید:
[ ۱۰ تیر ۱۴۰۰ ] [ ۰۶:۲۱:۱۰ ] [ احد احدی ]
[ ]
.: Weblog Themes By 123blog :.

درباره وبلاگ

موضوعات وب
موضوعی ثبت نشده است
لینک های تبادلی
فاقد لینک
تبادل لینک اتوماتیک
لینک :
خبرنامه
عضویت   لغو عضویت
امکانات وب