کابینت اماده و پیش ساخته نمایشگاهی روشویی اشپزخانه
 
نویسندگان
پیوندهای روزانه
لینکی ثبت نشده است
پنل کاربری
نام کاربری :
پسورد :
عضویت
نام کاربری :
پسورد :
تکرار پسورد:
ایمیل :
نام اصلی :
عناصر

 

  • 1 کلم کوچک کوچک ، هسته ای و ریز خرد شده (اگر می توانید با ماندولین)
  • 2 پیاز قرمز ، ریز خرد شده (اگر می توانید با ماندولین)
  • 1 عدد چیلی قرمز خشک
  • 2 توت ارس
  • 2 توت فلفل دلمه ای
  • سرکه شراب قرمز 200 میلی لیتر
  • 75 گرم شکر دمارا
  • نیم گرم گردو ، نان تست شده و کمی با ملات و ملات خرد شده است
  • 1 بسته کوچک شوید خرد شده
  • 3 سیب مادربزرگ اسمیت ، پوست ، کوارتر ، هسته و برش خورده

روش


مرحله 1
کلم و پیاز قرمز را به یک کاسه بریزید و 2 قاشق چایخوری نمک دریا میل کنید ، سپس آنها را کنار هم بریزید. برای درمان به مدت 20 دقیقه کنار بگذارید.

گام 2
در همین حال ، در یک قابلمه 200 میلی لیتر آب بریزید و چیلی ، ارس ، فلفل دلمه ای ، سرکه و شکر را اضافه کنید و بگذارید تا جوش بیاید. کلم پخته شده را به داخل آبکش بریزید و یک بار زیر آب سرد بشویید تا نمک اضافی آن گرفته شود. درون یک ظرف بزرگ و تمیز بسته بندی کنید و روی مایع ترشی ادویه گرم شده بریزید. درب ظرف را بگذارید و تا زمان نیاز در یخچال بگذارید. می توان یک هفته جلوتر برد.

مرحله 3
وقتی آماده سرو هستید ، مایع ترشی را از کلم تخلیه کنید و چیلی خشک را دور بریزید. دمای اتاق را بالا ببرید ، سپس آجیل ، شوید و سیب خرد شده را هم بزنید. سالاد را با قاشق در یک کاسه سالاد بزرگ سرو کنید.


امتیاز:
 
بازدید:
[ ۱۰ تیر ۱۴۰۰ ] [ ۰۶:۲۱:۱۰ ] [ احد احدی ]
[ ]
.: Weblog Themes By 123blog :.

درباره وبلاگ

موضوعات وب
موضوعی ثبت نشده است
لینک های تبادلی
فاقد لینک
تبادل لینک اتوماتیک
لینک :
خبرنامه
عضویت   لغو عضویت
امکانات وب