کابینت اماده و پیش ساخته نمایشگاهی روشویی اشپزخانه
 
نویسندگان
پیوندهای روزانه
لینکی ثبت نشده است
پنل کاربری
نام کاربری :
پسورد :
عضویت
نام کاربری :
پسورد :
تکرار پسورد:
ایمیل :
نام اصلی :
عناصر

 

  • 1 کیلوگرم پیاز کوچک موسیر یا مروارید
  • 1 لیتر سرکه شراب سفید
  • 150 میلی لیتر روغن زیتون
  • 600 میلی لیتر آب
  • 140 گرم قند کاستوره طلایی
  • 1 قاشق غذاخوری نمک
  • 1 قاشق چایخوری دانه فلفل سیاه ، ترک خورده
  • 2 مشت برگ ریحان

100 میلی لیتر سرکه بالزامیک


روش


مرحله 1
موسیر را به یک کاسه بزرگ بریزید ، روی یک کتری آب جوش ریخته ، بگذارید یک دقیقه بماند ، سپس آبکش کنید. وقتی که از عهده خنک شدن کافی است ، بنشینید ، رادیو را روشن کرده و پوست بگیرید.

گام 2
موسیرهای پوست کنده را کنار بگذارید و تمام مواد دیگر به غیر از سرکه بالزامیک را در قابلمه بزرگی قرار دهید. بجوشانید ، حرارت را کم کنید ، سپس 3 دقیقه بجوشانید. موسیر را درون تابه بریزید و 8-10 دقیقه دم بکشید تا کاملا نرم شود. از یک قاشق شکاف دار موسیر را بیرون آورده و درون شیشه های استریل شده ریحان ریخته (به نحوه کار در زیر مراجعه کنید) ، سپس مایع را به مدت 5 دقیقه کاملاً بجوشانید. حرارت را خاموش کنید ، سرکه بالزامیک را هم بزنید ، سپس روی موسیرها را بریزید تا بپوشد. شیشه ها را ببندید و بگذارید حداقل 3 روز بماند. تا 3 ماه نگه دارید.


امتیاز:
 
بازدید:
[ ۱۰ تیر ۱۴۰۰ ] [ ۰۶:۲۱:۰۹ ] [ احد احدی ]
[ ]
.: Weblog Themes By 123blog :.

درباره وبلاگ

موضوعات وب
موضوعی ثبت نشده است
لینک های تبادلی
فاقد لینک
تبادل لینک اتوماتیک
لینک :
خبرنامه
عضویت   لغو عضویت
امکانات وب