کابینت اماده و پیش ساخته نمایشگاهی روشویی اشپزخانه
 
نویسندگان
پیوندهای روزانه
لینکی ثبت نشده است
پنل کاربری
نام کاربری :
پسورد :
عضویت
نام کاربری :
پسورد :
تکرار پسورد:
ایمیل :
نام اصلی :
عناصر

 

  • 500 گرم کلم قرمز ، ریز خرد شده
  • نمک دریایی درشت 140 گرم
  • سرکه سیب 500 میلی لیتر
  • 200 میلی لیتر شراب قرمز
  • 400 گرم شکر دانه ریز
  • 2 قاشق چایخوری دانه فلفل سیاه
  • 6 برگ بو
  • 2 قاشق غذاخوری دانه خردل زرد

روش


مرحله 1
کلم خرد شده را در آبکش روی آبشویی قرار داده و نمک بپاشید. بگذارید 2-3 ساعت بماند ، سپس آبکش کرده و نمک را بشویید. با یک حوله تمیز چای خشک آن را پرداخت کنید.

گام 2
سرکه ، شراب ، شکر ، دانه های فلفل و برگ بو را در قابلمه بزرگ و گسترده ای بریزید و بگذارید تا جوش بیاید تا مایع تقریباً به نصف کاهش یابد. 10 دقیقه کنار بگذارید تا دم بکشد.

مرحله 3
از صافی خوب داخل یک کوزه یا کاسه صاف کرده و دانه های فلفل و برگ بو را دور بریزید. دانه های کلم و خردل را درون یک کاسه بزرگ بریزید و سپس مایع صاف شده را روی آن بریزید. کلم و مایع ترشی را به شیشه های استریل شده منتقل کرده و مهر و موم کنید. دو ماه در یخچال دوام می آورد.


امتیاز:
 
بازدید:
[ ۱۰ تیر ۱۴۰۰ ] [ ۰۶:۲۱:۰۹ ] [ احد احدی ]
[ ]
.: Weblog Themes By 123blog :.

درباره وبلاگ

موضوعات وب
موضوعی ثبت نشده است
لینک های تبادلی
فاقد لینک
تبادل لینک اتوماتیک
لینک :
خبرنامه
عضویت   لغو عضویت
امکانات وب