کابینت اماده و پیش ساخته نمایشگاهی روشویی اشپزخانه
 
نویسندگان
پیوندهای روزانه
لینکی ثبت نشده است
پنل کاربری
نام کاربری :
پسورد :
عضویت
نام کاربری :
پسورد :
تکرار پسورد:
ایمیل :
نام اصلی :
عناصر

 

  • 1 لیمو یا پرتقال
  • 10 میخک
  • 2 قاشق چایخوری دانه فلفل سیاه ، کمی خرد شده
  • 1 قاشق چایخوری توت فلفل دلمه ای ، کمی خرد شده
  • تکه 5 سانتی متر زنجبیل ریشه ای تازه ، برش خورده
  • 1 لیتر / 1 ¾ سرکه شراب یا شراب سفید
  • 2 عدد چوب دارچین
  • کیسه قند 1 کیلویی
  • 2 کیلوگرم گلابی کوچک

روش
مرحله 1


پوست لیموترش یا پرتقال را تهیه کرده و در یک تابه را با میخک ، دانه های فلفل دلمه ای ، توت فلفل دلمه ای ، زنجبیل ریشه ای ، آب لیمو یا پرتقال ، سرکه ، چوب دارچین و شکر قرار دهید. روی حرارت ملایم هم بزنید تا شکر حل شود.

گام 2


گلابی ها را پوست ، هسته و نصف کنید ، سپس به ظرف اضافه کرده و به مدت 15 دقیقه بجوشانید ، تا گلابی ها نرم شوند. گلابی ها را با یک قاشق سوراخ دار برداشته و در آبکش قرار دهید تا آب آن گرفته شود. در همین حال ، حرارت زیر شربت را زیاد کرده و به مدت 15 دقیقه به سرعت بجوشانید ، تا زمانی که شربت حدود یک سوم کاهش یابد و کمی غلیظ شود.


امتیاز:
 
بازدید:
[ ۱۰ تیر ۱۴۰۰ ] [ ۰۶:۲۱:۰۹ ] [ احد احدی ]
[ ]
.: Weblog Themes By 123blog :.

درباره وبلاگ

موضوعات وب
موضوعی ثبت نشده است
لینک های تبادلی
فاقد لینک
تبادل لینک اتوماتیک
لینک :
خبرنامه
عضویت   لغو عضویت
امکانات وب