کابینت اماده و پیش ساخته نمایشگاهی روشویی اشپزخانه
 
نویسندگان
پیوندهای روزانه
لینکی ثبت نشده است
پنل کاربری
نام کاربری :
پسورد :
عضویت
نام کاربری :
پسورد :
تکرار پسورد:
ایمیل :
نام اصلی :
عناصر


سرکه 300 میلی لیتر
3 قاشق غذاخوری شکر کاستوره طلایی
1 قاشق غذاخوری تکه های نمک دریا
6 دانه فلفل سیاه
6 دانه گشنیز
بادی 1 ستاره
1 برگ بو
3 پیاز کوچک قرمز ، حلقه ای خرد شده


روش
مرحله 1


سرکه را در قابلمه بریزید ، شکر ، نمک دریا ، ادویه ها و برگ بو را اضافه کنید و بگذارید تا دم بکشد. بعد از 1 دقیقه بررسی کنید که شکر و نمک حل شده باشد. از روی حرارت بردارید.

 

گام 2


کتری را بجوشانید. برش های پیاز را در الک یا صافی بریزید. آب داغ کتری را بریزید و خوب آبکش کنید. وقتی از حدی خنک شد که بتواند آن را خنک کند ، حلقه های پیاز را درون یک ظرف شیشه 500 گرم استریل بسته بندی کنید (به نوک زیر مراجعه کنید). روی سرکه گرم بریزید و مهر و موم کنید. خنک شده ، سپس خنک شده و بگذارید 2 ساعت ترشی شود. 6 ماه بدون باز نگه دارید یا 2 هفته در یخچال باز شوید.


امتیاز:
 
بازدید:
[ ۱۰ تیر ۱۴۰۰ ] [ ۰۶:۲۱:۰۸ ] [ احد احدی ]
[ ]
.: Weblog Themes By 123blog :.

درباره وبلاگ

موضوعات وب
موضوعی ثبت نشده است
لینک های تبادلی
فاقد لینک
تبادل لینک اتوماتیک
لینک :
خبرنامه
عضویت   لغو عضویت
امکانات وب