عناصر
- 500 گرم کدو سبز
- 3 موسیر ، ریز خرد شده
- 2 قاشق غذاخوری نمک غیر یددار
- برای مایع ترشی
- سرکه سیب 500 میلی لیتر
- 140 گرم قند کاستوره طلایی
- 1 قاشق چایخوری پودر خردل
- 1 قاشق چایخوری دانه خردل
- 1 قاشق چایخوری دانه کرفس
- ch چیلی خشک ، خرد شده
- 1 قاشق چایخوری زردچوبه چرخ شده
روش
مرحله 1
با استفاده از چاقوی تیز ، ماندولین یا تیغه برش دهنده روی دستگاه غذاساز ، نازک دلمه ها را برش بزنید. درون یک کاسه را با موسیر قرار داده و نمک را بپاشید. روی آن را با آب سرد یخ بپوشانید ، هم بزنید تا نمک حل شود و بگذارید به مدت 1 ساعت بماند. با استفاده از کاغذ آشپزخانه یا حوله چای ، کلوچه ها را کاملاً آبکش کرده و خشک کنید. اگر آنها خیلی مرطوب بمانند ، آب محلول ترشی را رقیق می کند.
گام 2
در همین حال ، مواد ترشی را درون یک تابه بریزید و بگذارید تا دم بکشد. به مدت 3 دقیقه حباب بزنید ، اطمینان حاصل کنید که قند حل شده است ، سپس بگذارید تا گرم شود اما گرم نشود. دلمه ها را اضافه کرده و هم بزنید.
مرحله 3
این مخلوط را در ظرف های استریل شده 2 500 500 میلی لیتر خرد کنید (برای اطلاع از نحوه استریل شیشه به زیر مراجعه کنید). مهر و موم کنید و چند روز در یخچال بگذارید. اگر سرد شود ، این کار چند ماه ادامه خواهد داشت.
بازدید: