کابینت اماده و پیش ساخته نمایشگاهی روشویی اشپزخانه
 
نویسندگان
پیوندهای روزانه
لینکی ثبت نشده است
پنل کاربری
نام کاربری :
پسورد :
عضویت
نام کاربری :
پسورد :
تکرار پسورد:
ایمیل :
نام اصلی :
عناصر

 

  • 500 گرم کدو سبز
  • 3 موسیر ، ریز خرد شده
  • 2 قاشق غذاخوری نمک غیر یددار
  • برای مایع ترشی
  • سرکه سیب 500 میلی لیتر
  • 140 گرم قند کاستوره طلایی
  • 1 قاشق چایخوری پودر خردل
  • 1 قاشق چایخوری دانه خردل
  • 1 قاشق چایخوری دانه کرفس
  • ch چیلی خشک ، خرد شده
  • 1 قاشق چایخوری زردچوبه چرخ شده

روش
مرحله 1


با استفاده از چاقوی تیز ، ماندولین یا تیغه برش دهنده روی دستگاه غذاساز ، نازک دلمه ها را برش بزنید. درون یک کاسه را با موسیر قرار داده و نمک را بپاشید. روی آن را با آب سرد یخ بپوشانید ، هم بزنید تا نمک حل شود و بگذارید به مدت 1 ساعت بماند. با استفاده از کاغذ آشپزخانه یا حوله چای ، کلوچه ها را کاملاً آبکش کرده و خشک کنید. اگر آنها خیلی مرطوب بمانند ، آب محلول ترشی را رقیق می کند.

گام 2


در همین حال ، مواد ترشی را درون یک تابه بریزید و بگذارید تا دم بکشد. به مدت 3 دقیقه حباب بزنید ، اطمینان حاصل کنید که قند حل شده است ، سپس بگذارید تا گرم شود اما گرم نشود. دلمه ها را اضافه کرده و هم بزنید.

مرحله 3


این مخلوط را در ظرف های استریل شده 2 500 500 میلی لیتر خرد کنید (برای اطلاع از نحوه استریل شیشه به زیر مراجعه کنید). مهر و موم کنید و چند روز در یخچال بگذارید. اگر سرد شود ، این کار چند ماه ادامه خواهد داشت.


امتیاز:
 
بازدید:
[ ۱۰ تیر ۱۴۰۰ ] [ ۰۶:۲۱:۰۸ ] [ احد احدی ]
[ ]
.: Weblog Themes By 123blog :.

درباره وبلاگ

موضوعات وب
موضوعی ثبت نشده است
لینک های تبادلی
فاقد لینک
تبادل لینک اتوماتیک
لینک :
خبرنامه
عضویت   لغو عضویت
امکانات وب