کابینت اماده و پیش ساخته نمایشگاهی روشویی اشپزخانه
 
نویسندگان
پیوندهای روزانه
لینکی ثبت نشده است
پنل کاربری
نام کاربری :
پسورد :
عضویت
نام کاربری :
پسورد :
تکرار پسورد:
ایمیل :
نام اصلی :
عناصر
  •  
  • 2 پیمانه آب
  • 3 فنجان حبه سیر پوست کنده شده
  • 12 دانه گشنیز
  • 6 دانه فلفل کامل
  • 3 چیل داغ خشک ، خرد شده
  • 3 فلفل دلمه
  • 1 برگ بو ، به سه قطعه پاره شده است
  • 1-1 / 2 فنجان سرکه شراب سفید یا سرکه سفید مقطر
  • 1 قاشق غذاخوری شکر
  • 1-1 / 2 قاشق چایخوری کنسرو نمک

جهت ها


در یک قابلمه بزرگ ، آب را بجوشانید. سیر را اضافه کرده و 1 دقیقه بجوشانید.
در همین حال ، گشنیز ، دانه های فلفل دلمه ای ، فلفل دلمه ای ، فلفل دلمه ای و برگ بو را بین سه شیشه گرم نیم پیمانه تقسیم کنید. سیر را آبکش کرده و درون شیشه ها را در 1/2 سانتی متر از قسمت بالا قرار دهید.
در یک قابلمه کوچک ، سرکه ، شکر و نمک را مخلوط کنید. مدام به هم بزنید تا به جوش بیاید. مایع داغ را با احتیاط روی سیر ملاقه کنید و 1/2 در آن را ترک کنید. فضای سر حباب های هوا را بردارید و در صورت لزوم فضای اصلی را با افزودن مخلوط داغ تنظیم کنید. رینگ ها را پاک کنید. درب وسط شیشه ها ؛ نوارها را تا زمان محکم شدن انگشت پیچ کنید.


شیشه ها را با آب در حال جوشیدن درون ظرف قرار دهید و اطمینان حاصل کنید که کاملاً با آب پوشانده شده اند. بجوشانید. به مدت 10 دقیقه پردازش کنید. شیشه ها را برداشته و خنک کنید.
یادداشت ویراستار
زمان پردازش ذکر شده برای ارتفاعات 1000 فوت یا کمتر است. برای ارتفاعات تا 3000 فوت ، 5 دقیقه اضافه کنید. 6000 پا ، 10 دقیقه اضافه کنید 8000 پا ، 15 دقیقه اضافه کنید 10000 پا ، 20 دقیقه اضافه کنید.
ارزش غذایی
1 حبه سیر: 5 کالری ، 0 چربی (0 چربی اشباع) ، 0 کلسترول ، 30 میلی گرم سدیم ، 1 گرم کربوهیدرات (0 قند ، 0 فیبر) ، 0 پروتئین.


امتیاز:
 
بازدید:
[ ۱۰ تیر ۱۴۰۰ ] [ ۰۶:۲۰:۲۲ ] [ احد احدی ]
[ ]
.: Weblog Themes By 123blog :.

درباره وبلاگ

موضوعات وب
موضوعی ثبت نشده است
لینک های تبادلی
فاقد لینک
تبادل لینک اتوماتیک
لینک :
خبرنامه
عضویت   لغو عضویت
امکانات وب