كابينت اماده و پيش ساخته نمايشگاهي روشويي اشپزخانه | ||
|
قارچ دستور العمل برنج سرخ شده ساخته شده در هند و چين سبك - سريع برنج سرخ شده با قارچ و فلفل دلمه اي كمتر از 30 دقيقه ساخته شده است. از آنجا كه قارچ ها روي شعله زياد در سس سويا تفت داده مي شوند ، كارامل مي شوند و طعم فوق العاده خوبي دارند. همچنين مي توانيد از هركدام از سس هاي آماده مورد علاقه خود استفاده كرده و از سس سويا صرف نظر كنيد. اين را مي توانيد به تنهايي يا با سس گوجه فرنگي يا فلفل قرمز سرو كنيد.
با افزودن سبزيجات مخلوط ، جوانه لوبيا يا حتي تخم مرغ ، مي توانيد تغييرات خاص خود را در اين مورد ايجاد كنيد. ترجيح مي دهم اين كار را فقط با استفاده از فلفل دلمه اي و پياز انجام دهم. همچنين مي توانيد از پياز بهار ، كلم و كرفس براي تكرار طعم هاي رستوران استفاده كنيد.
تبليغات طرز تهيه برنج سرخ شده قارچي - عكس گام به گام 1. برنج را حدود 15 دقيقه بشوييد و خيس كنيد. در آب زيادي بپزيد تا خوب شود. در آبكش آبكش كنيد. كنار بگذار روغن زيتون را در ووك يا ماهي تابه گرم كنيد. روي شعله زياد سير را تفت دهيد تا معطر شود. 2. برش هاي پياز يا سفيده پياز را به مدت يك دقيقه تفت دهيد. 3. فلفل دلمه اي ، برش هاي نازك قارچ و فلفل قرمز بريده شده را اضافه كنيد. 4. تفت دهيد تا نرم و كاملاً پخته شوند. قارچ ها معمولاً آب را رها كرده و با رطوبت خود مي پزند. اگر پخته نشدند ، ممكن است لازم باشد روي حرارت ملايم بپوشانيد و بپزيد. 5. سس سويا را اضافه كرده و روي شعله زياد تفت دهيد. همچنين ممكن است از سس سويا ، سركه صرف نظر كرده و در صورت لزوم از سس آماده بطري دلخواه خود استفاده كنيد. تبليغات
6. سركه اضافه كنيد. 7. برنج پخته ، فلفل و سبزي پياز بهار را اضافه كنيد. نمك را به طور يكنواخت بپاشيد. 8. همه چيز را خوب مخلوط كرده و به مدت 2 دقيقه سرخ كنيد. تبليغات
برنج سرخ شده قارچ را گرم سرو كنيد.
ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۱۰ تير ۱۴۰۰ ] [ ۰۶:۲۰:۲۵ ] [ احد احدي ]
دستور پولي هورا با عكس گام به گام. Pulihora يك غذاي محبوب برنج از غذاهاي آندرا است كه با گل نارنگي ، برنج ، ادويه هاي معتدل و برگ كاري درست مي شود. همچنين به عنوان chintapandu pulihora شناخته مي شود. اين يكي از اساسي ترين غذاهايي است كه در جشنواره هاي آندرا تهيه مي شود. هر ايالت جنوبي هند نسخه متفاوتي از اين غذا دارد و معمولاً به برنج تمر هندي معروف است. همه اينها معمولاً در خانه هاي سنتي در طول جشنواره ها و حتي در روزهاي عادي ساخته مي شوند. Pulihora همچنين در معابد محبوب است و به عنوان prasadam به فدائيان ارائه مي شود. pulihora به سبك معبد نه تنها بسيار خوش طعم بلكه خوشمزه است. تبليغات
تهيه پوليوهورا در خانه ساده است و حتي توسط يك تازه كار نيز تهيه مي شود. من chintapandu pulihora را بيشتر در طول جشنواره ها درست مي كنم و خيلي نادر براي يك ناهار آخر هفته كه سبزيجاتم تمام مي شود درست مي كنم. چگونه پوليوهورا درست كنيم 1. براي تهيه پودر خردل (اختياري) - دانه خردل را به يك تابه اضافه كنيد و آنها را گرم كنيد. زياد سرخ نكنيد ممكن است تلخ شود. آن را برداشته و كنار بگذاريد تا خنك شود. يا مي توانيد از دانه كنجد استفاده كنيد. خشك آنها را در ظرف تفت دهيد تا شروع به پاشيدن كنند. آنها را خاموش و خنك كنيد. يك پودر خوب درست كنيد. اين را كنار بگذاريد. 2. خيساندن تمر هندي : تمر هندي را بشوييد و خيسانده و با فشار دادن خمير غليظ درست كنيد. فيلتر براي از بين بردن سنگ و آوار. اين را كنار بگذاريد. 3. برنج را بدون اينكه لوس شود ، بپزيد. من برنج را در زودپز به مدت 1 سوت مستقيم مي پزم. برنج را در بشقاب پهن پخش كنيد و نمك ، زردچوبه و روغن بپاشيد. كنار بگذاريد تا كاملا خنك شود. پولي هورا 4. به يك تابه روغن اضافه كنيد و آن را گرم كنيد. خردل ، چانا دال ، اوراد دال و بادام زميني را اضافه كنيد. بادام زميني ها را سرخ كرده تا طلايي و معطر شوند. سپس برگ هاي كاري ، زنجبيل ، فلفل قرمز و فلفل قرمز اضافه كنيد. همه چيز را خوب تفت دهيد تا برگ هاي كاري ترد شوند. 5. خمير تمر هندي ، جاجري ، پودر و نمك بيشتري اضافه كنيد و آن را بپزيد تا مخلوط غليظ شود. 5. هنگامي كه مخلوط روغن را ترك كرد اجاق گاز را خاموش كنيد. تبليغات
6. پودر خردل را بپاشيد. سپس مخلوط پولي هورا را روي آن اضافه كنيد. برنج را خوب مخلوط كنيد.
1. برنج را به صورت دانه ريز بپزيد و له نشده باشد. اگر برنج را خيلي نرم يا مايه دار بپزيد ، به pulihora خوبي نخواهيد رسيد. برنج سالخورده بهتر است زيرا لازم است برنج را دانه دار بپزيد. متناسب با سن برنج از آب استفاده كنيد. برنج تازه برداشت شده فقط 1.5 فنجان آب براي هر فنجان برنج نياز دارد. 2. هميشه تفاله تمر هندي را بشوييد ، خيس كنيد و فيلتر كنيد. معمولاً تمر هندي داراي گرد و غبار و ذرات ناخواسته زيادي است ، بنابراين حداقل يك بار قبل از استفاده آن را بشوييد. پس از خيس شدن ، آن را از فيلتر عبور دهيد. اين كمك مي كند تا از فيبر و تفاله ناخواسته خلاص شويد. 3. براي تهيه پوليوهورا به سبك معبد ، كمي پودر خردل يا پودر كنجد اضافه كنيد. اما اين اختياري است از هر دو استفاده نكنيد زيرا باعث تلخ شدن ظرف مي شود. من معمولاً چند پوند از اين پودر تهيه مي كنم و در يخچال نگه مي دارم زيرا تهيه آن فقط كمي سخت است. 4- اگر براي پيشكش به خدا پوليوهورا درست مي كنيم ، پس از مصرف چيلي و زنجبيل صرف نظر مي كنيم. براي گرما برخي از افراد حتي فلفل خرد شده را اضافه مي كنند.
ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۱۰ تير ۱۴۰۰ ] [ ۰۶:۲۰:۲۳ ] [ احد احدي ]
عناصر
جهت ها
ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۱۰ تير ۱۴۰۰ ] [ ۰۶:۲۰:۲۲ ] [ احد احدي ]
عناصر
جهت ها
نكات ترشي كدو سبز شيرين و ترش كدو سبز ترشي چه طعمي دارد؟
كدو سبز ترشي چه مدت دوام مي آورد؟
با كدو سبز ترشي چه كاري بايد انجام دهم؟
ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۱۰ تير ۱۴۰۰ ] [ ۰۶:۲۰:۲۲ ] [ احد احدي ]
عناصر
جهت ها
ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۱۰ تير ۱۴۰۰ ] [ ۰۶:۲۰:۲۱ ] [ احد احدي ]
عناصر
جهت ها
ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۱۰ تير ۱۴۰۰ ] [ ۰۶:۲۰:۲۱ ] [ احد احدي ]
عناصر
جهت ها
ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۱۰ تير ۱۴۰۰ ] [ ۰۶:۲۰:۲۰ ] [ احد احدي ]
عناصر
ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۱۰ تير ۱۴۰۰ ] [ ۰۶:۲۰:۲۰ ] [ احد احدي ]
عناصر
جهت ها
ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۱۰ تير ۱۴۰۰ ] [ ۰۶:۲۰:۲۰ ] [ احد احدي ]
عناصر
جهت ها
ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۱۰ تير ۱۴۰۰ ] [ ۰۶:۲۰:۱۹ ] [ احد احدي ]
|
|
[rss : [Weblog Themes By : 123blog.ir] |