كابينت اماده و پيش ساخته نمايشگاهي روشويي اشپزخانه | ||
|
ترشي انگور فرنگي ستاره يا دستور هارفي آچار - يك دستور العمل آسان ترشي انگور فرنگي استار كه به نور خورشيد و خشك شدن در مقابل نور خورشيد نياز ندارد. ترشي انگور فرنگي ستاره
در اين دستورالعمل ترشي ستاره انگور فرنگي انگور ، جدا از اينكه روغن را با ادويه جات ترش كنيد ، غذاي ديگري وجود ندارد. من ترشي را به مدت 7 روز در يك مكان خشك در پيشخوان آشپزخانه ام در دماي اتاق نگه داشتم. فقط مطمئن شويد كه از يك بطري يا شيشه شيشه استريل شده براي ترشي استفاده مي كنيد. در حين ذخيره سازي ترشي ، مربا ، سس يا كدو ، من هميشه شيشه ها را استريل مي كنم. براي تهيه اين ترشي به سبك كرالا ، من در يكي از كتابهاي آشپزي كه دارم ، يك دستور غذا را ذكر كردم. نسبت ها را بسيار تغيير داد. نتيجه اين كار يك ترشي مزه دار و ادويه دار بود. مقدار روغن و نمك اضافه شده در ترشي به عنوان مواد نگهدارنده طبيعي كمك مي كند و اجازه نمي دهد ترشي خراب شود. همين روش ترشي و دستورالعمل را مي توان با آمل يا انگور فرنگي هندي نيز تهيه كرد. اين ترشي حدود 6 ماه خوب باقي مي ماند و عملكرد آن حدود 500 گرم است. ترشي انگور فرنگي ستاره اي را مي توانيد با هر وعده غذايي هندي سرو كنيد. اين واقعا با برنج sambar ، dal-rice و حتي برنج كاملاً مطابقت دارد. اين ترشي را مي توانيد با برنج بخارپز شده و با كمي غزه يا روغن سرو كنيد. اگر به دنبال گزينه Pickle reCIpes بيشتر هستيد ، بررسي كنيد:
عناصر
حالت كوك
سپس دانه خردل و دانه شنبليله را اضافه كرده و اجازه دهيد تا پراكنده شود. اين دستور را امتحان كرده ايد؟ طرز تهيه دستور تهيه ترشي انگور فرنگي ستاره دار
شستن انگور فرنگي براي دستور تهيه ترشي انگور فرنگي نمك براي ترشي انگور فرنگي انگور فرنگي ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۱۰ تير ۱۴۰۰ ] [ ۰۶:۲۲:۱۴ ] [ احد احدي ]
Nurukku Manga Achar همراه با عكس هاي ويديويي و گام به گام. اين يك ترشي فوري 15 دقيقه اي به سبك كرالا است كه در طول جشنواره ها و جشن ها براي سديا درست مي شود. اين دستور از مادرم تهيه مي شود و معمولاً در محل ما بود.
روي نام: به زبان مالايالامي ‘Nurukku‘ به معني قطعات خرد شده يا خرد شده كوچك است 3. زمان لازم: بهترين قسمت از اين دستور تهيه ترشي اين است كه مي توان در كمتر از 15 دقيقه درست كرد. 4. On Weight: در قالب عكس گام به گام ، من از 4 انبه سبز كوچك استفاده كرده ام كه با هم 300 گرم وزن داشتند. در اين ويدئو ، من از يك انبه بزرگ كه حدود 300 گرم وزن داشت استفاده كرده ام. بسته به اندازه انبه سبز خام ، تعداد انبه متفاوت خواهد بود. بنابراين وقتي آنها را خرد مي كنيد ، بايد حدود 1 تا 1.25 فنجان مكعب خرد شده دريافت كنيد. 5. مقياس بندي: همچنين مي توانيد با دو برابر كردن مواد ذكر شده در كارت دستورالعمل زير ، مقدار دستور را به راحتي افزايش دهيد. من شخصاً اين ترشي را دوست دارم زيرا به سرعت درست مي شود و مي توان آن را به مقدار كم تهيه كرد. چند دستورالعمل شگفت انگيز ترشي هندي:
ارائه پيشنهادات و ذخيره سازي: شما مي توانيد Nurukku Manga Achar را به عنوان يك غذاي فرعي در وعده هاي غذايي Sadya يا با هر وعده غذايي هند جنوبي سرو كنيد. همچنين مي توانيد اين ترشي را با برنج دال يا كشك يا دال خيچدي يا سمبر سادام (سمر با برنج بخارپز) سرو كنيد. ترشي ها به عنوان چاشني يا غذاي جانبي همراه با برنج ، سبزيجات يا پولائو عالي هستند. در واقع برخي از مردم حتي دوست دارند ترشي را با روتي ، متي تپلا و پاراتا ميل كنند. اين ترشي را مي توان هر روز در فصل انبه تهيه كرد. در دماي اتاق ، اين مدت 1 تا 2 روز ادامه خواهد داشت. اگر بعد از تهيه ترشي مستقيماً در يخچال نگهداري كنيد ، حدوداً يك هفته دوام مي آورد. طرز تهيه Nurukku Manga Achar
ادويه جات كه در بشقاب نگهداري مي شوند انبه سبز كه در يك سيني نگهداري مي شود انبه نارس سبز پوست كنده و خرد شده انبه بيشتر در مكعب هاي كوچك خرد شده و در يك صفحه سفيد نگهداري مي شود ادويه جات ترشي جات ، نمك اضافه شده به مكعب هاي خرد شده انبه ادويه و نمك با مكعب انبه مخلوط مي شود مخلوط انبه به طور مساوي مخلوط شده در يك كاسه شيشه اي ضد حرارت گرفته شده است 8- 4 قاشق غذاخوري روغن كنجد (روغن جينجلي - تهيه شده با دانه كنجد خام) را در يك ظرف كوچك يا كاداي گرم كنيد. همچنين مي توانيد از روغن خردل يا روغن آفتابگردان استفاده كنيد. روغن كنجد در يك ظرف كوچك استيل گرم مي شود. دانه خردل ، دانه شنبليله و آسفوئتيدا به روغن داغ افزوده مي شود برگ هاي كاري به روغن اضافه شده است. مخلوط روغن داغ و ادويه جات در مكعب انبه در كاسه شيشه ضد حرارت اضافه مي شود. خوب مخلوط كنيد ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۱۰ تير ۱۴۰۰ ] [ ۰۶:۲۲:۱۳ ] [ احد احدي ]
دستور تهيه ترشي آملا با عكس گام به گام - دستورالعمل تند و خوشمزه آملا آواكايا به سبك آندرا. اين ترشي وگان از انگور فرنگي هندي تهيه مي شود كه در هندي به آن amla نيز گفته مي شود. ترشي آملا ، دستور تهيه آملا آواكايا
اين ترشي آملا آنقدر خوب بود كه زود تمام شد. ما قبلاً آن را با پاراتاها و وعده هاي غذايي روزمره خود مي خورديم. نكاتي براي تهيه ترشي انگور فرنگي هندي
طرز تهيه ترشي آملا
ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۱۰ تير ۱۴۰۰ ] [ ۰۶:۲۲:۱۳ ] [ احد احدي ]
اين دستور تهيه ترشي ليمو فوق العاده آسان و بدون روغن ، روشن ترين و چاشني چاشني را براي لذت بردن از غذاهاي هندي مورد علاقه شما ايجاد مي كند. ترشي ليمويي خانگي ادويه دار (يا ترشي آهك) فقط شامل 4 ماده ساده است و به طور طبيعي كم چرب ، فاقد گلوتن و گياهخوار است. دستورالعمل هاي گام به گام ما را با عكس دنبال كنيد تا اكنون دسته اي بسازيد كه فقط در عرض چند روز آماده لذت بردن است! ترشي ليمو در يك ظرف شيشه اي روي تخته آبي
دستور تهيه ترشي ليمو خانگي من به فرآيند ترشي 4 تا 5 روز در زير نور آفتاب نياز دارد ، اما قول مي دهم تهيه آن بسيار آسان است و ارزش هر دقيقه را دارد.
ليمو يا آهك ليمو: ليموهاي تازه ، رسيده و پوست نازك در اينجا بهترين هستند. ليموهايي كه پوست ضخيمي دارند مي توانند ترشي را تلخ كنند و نرم شدن آن زمان بيشتري مي برد. مي توانيد هر اندازه ليمو داشته باشيد. اما آنها بايد آبدار و خشك و پژمرده نباشند. بنابراين از ليمو تازه استفاده كنيد. از ليموهايي كه از بيرون قهوه اي يا بي رنگ شده اند استفاده نكنيد. ادويه جات ترشيجات
دانه هاي carom: ماده اصلي ادويه در اين دستورالعمل دانه هاي carom است (به هندي ajwain). اين دانه هاي كوچك به رنگ قهوه اي روشن و داراي رايحه آويشن مانند با طعمي تند و تيز هستند. دانه هاي كاروم براي هضم غذا عالي هستند. اين ادويه با هيچ ادويه ديگري قابل تعويض نيست. اگر در خارج از هند زندگي مي كنيد به راحتي مي توانيد دانه هاي كاروم را به صورت آنلاين در يك فروشگاه مواد غذايي هند خريداري كنيد. پودر چيلي قرمز: براي افزودن كمي گرما از پودر چيلي قرمز استفاده مي شود. پودر فلفل قرمز ، كه ما در غذاهاي هندي استفاده مي كنيم ، به سادگي پنيرهاي قرمز خشك شده است. اين پودر چيلي مكزيكي نيست كه داراي پونه كوهي يا زيره باشد. فلفل دلمه يا پاپريكا جايگزين خوبي است. فلفل قرمز دودي نيز طعم عالي خواهد داشت. راهنماي گام به گام طرز تهيه ترشي ليمو
توجه: قبل از شروع كار ، اطمينان حاصل كنيد كه صفحه برش ، فضاي كار و دست هاي شما بسيار تميز و خوب خشك شده اند. با اين كار اطمينان حاصل خواهيد كرد كه شيشه ترشي ليمو را در طي مراحل ترشي آلوده نكنيد.
برش ليمو 3. مقداري آبغوره را فشار دهيد - حدود ¼ تا po قاشق چاي خوري از هر قطعه ليمو در يك كاسه. ليموها را زياد فشرده نكنيد - مي خواهيد شكل و سيري آنها حفظ شود. ظرف آبليمو را كنار بگذاريد تا بعداً استفاده شود. افزودن مقداري آبليمو به حفظ ترشي كمك مي كند. اگر وقتي آب را فشار داديد ، دانه ها ريختند ، آنها را با يك قاشق كوچك برداشته و دور بريزيد. اگر دانه ها در ليمو باقي بمانند ، بگذاريد بمانند. نيازي به حذف آنها نيست. ليمو فشرده مي شود تا مقداري آب در يك كاسه زرد رنگ بگيريد 4. در يك بشقاب يا كاسه ديگر ، 1 قاشق غذاخوري دانه هاي كاروم (اجوان) ، ½ قاشق غذاخوري پودر چيلي قرمز يا فلفل قرمز ، و 1 قاشق غذاخوري نمك اضافه كنيد. دانه هاي كاروم ، پودر چيلي قرمز و نمك در يك صفحه سفيد كوچك ادويه و نمك خوب مخلوط شده و ترشي ليمو يا ترشي آهك درست مي شود 6. از انگشتان خود يا يك قاشق كوچك براي پر كردن و داخل قسمت داخلي هر ليمو با مخلوط ادويه استفاده كنيد. بعد از اتمام پر كردن ليموها ، مقداري ادويه باقي مي ماند. اين تركيب ادويه را رزرو كنيد زيرا بعداً از آنها استفاده خواهيم كرد. مخلوط ادويه و نمك كه داخل يك ليمو تقريباً برش خورده پر شده است ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۱۰ تير ۱۴۰۰ ] [ ۰۶:۲۲:۱۲ ] [ احد احدي ]
دستورالعمل آواكايا با عكس هاي گام به گام - ترشي آواكايا يا آواكايا يك ترشي تند و قوي است كه با انبه هاي خام از غذاهاي آندرا درست مي شود. غذاهاي آندرا به دليل دستور العمل هاي تند و همچنين خوشمزه معروف هستند. اين ترشي نيز تفاوتي ندارد و يكي از گوهرهاي غذاهاي آندرا است. دستور ترشي آواكايا انبه
مراحل تهيه ترشي آواكايا بسيار آسان است. فقط شما بايد از قسمت تميزي و رطوبت مراقبت كنيد. همه چيز از جمله انبه ، كاسه ، قاشق و غيره بايد تميز و خشك باشد. همچنين ترشي بايد در جاي خشك نگهداري شود تا بالغ شود. حتي مي توانيد در نور آفتاب نگه داريد. ترشي يك هنر است و به محض تجربه و مهارت تهيه ترشي ، كار سختي نيست.
اگر قصد داريد انبه هاي خام را در خانه خرد كنيد ، پس بايد بسيار مراقب باشيد و از چاقوي تيز استفاده كنيد. برش دادن هسته سخت به مهارت چاقو و كمي فشار نياز دارد. ممكن است خطرناك هم باشد ، بنابراين پيشنهاد مي كنم انبه را از فروشنده انبه خرد كنيد. از آنجا كه من در زمينه خرد كردن آموزش ديده و در آن مهارت زيادي دارم ، انبه ها را در خانه خرد كردم. من از چاقوي آشپز تيز استفاده كردم و مانند يك فروشنده نارگيل انبه ها را خرد مي كردم و يك نارگيل را تكه مي كردم. بنابراين بايد مراقب بود. معمولاً از دستگاه برش يا خردكن سنتي هند براي خرد كردن انبه استفاده مي شود. در اين دستورالعمل حدود 2 كيلوگرم ترشي حاصل مي شود و اين مي تواند به راحتي 6 ماه تا يك سال دوام بياورد. در صورت تمايل مي توانيد دستور غذا را نيز نصف كنيد. ترشي آواكايا را مي توانيد با هر وعده غذايي هندي سرو كنيد. حتي مي توانيد آن را با برنج بخارپز ساده ، برنج كشك و پراتاها تهيه كنيد. طرز تهيه آوكايا آماده سازي
1. ابتدا با خشك كردن آفتاب 200 گرم دانه خردل (1 فنجان + 4 قاشق غذاخوري) در معرض نور آفتاب به مدت يك روز يا حداقل به مدت 4 تا 5 ساعت شروع كنيد. اين كار براي از بين بردن هرگونه رطوبت يا رطوبت موجود در آنها است.
3. در همين حال ، انبه هاي سبز نارس را به مدت 1 ساعت در آب خيس كنيد. سپس آنها را خيلي خوب بشوييد و اگر شيره چسبنده اي روي انبه ها خشك شده است ، هنگام آبكشي انبه ها را در كف دست خود بماليد تا شيره خشك شده خارج شود.
5. قبل از خرد كردن انبه ، آنها بايد كاملا خشك شوند. ابتدا انبه را از وسط آن به دو نيم تقسيم كنيد. اين كار بسيار سخت است زيرا هسته آن سخت است و چاقو به راحتي آن را برش نمي دهد. بنابراين اگر نمي توانيد اين عمل خرد كردن را انجام دهيد ، از آن اجتناب كنيد.
8. انبه هاي خرد شده را در يك ظرف يا كاسه بزرگ بريزيد. روي آن را بپوشانيد و كنار بگذاريد. اگر از انبه خرد شده فروشنده سبزيجات استفاده مي كنيد ، فقط آنها را با حوله آشپزخانه تميز كنيد. انبه براي تهيه دستور ترشي انبه آندرا
ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۱۰ تير ۱۴۰۰ ] [ ۰۶:۲۲:۱۲ ] [ احد احدي ]
دستورالعمل متيا كري همراه با عكس هاي گام به گام - ادويه جات به سبك گجراتي ، ترشي ترش تهيه شده با انبه خام ، دانه هاي شنبليله خرد شده و دانه خردل.
من اين ترشي گجراتي را نيز قبلاً به متيا كري معروف كرده ام. من آن زمان يك دسته كوچك درست كرده بودم. من ترجيح دادم متيا كري درست كنم كه اولاً اين ترشي به نور آفتاب نياز ندارد و دوم اينكه يك ترشي آسان و سريع درست مي شود.
من وقتي در مدرسه بودم اين كتاب را گرفتم و سعي كردم با كمك مادرم از آن چند ترشي و دودي درست كنم. آنها خيلي خوب بيرون آمده بودند و ما خوشحال شديم. به زودي با ادامه تحصيل و غيره ، كتاب آشپزي فراموش شد و همچنين علاقه من به ترشيجويي و همچنين آشپزي براي چند سال فراموش شد. تابستان بهترين زمان براي تهيه ترشي است زيرا نور خورشيد بسيار زياد است. در محل ما ، تهيه ترشي انبه يا ليمو به صورت فله اي و نگهداري آنها در شيشه هاي بزرگ سراميكي موسوم به Bharni ، يك مراسم سالانه بود. مقدار ترشي قبلاً كافي بود تا يك سال دوام بياورد. ترشي ها را با پاراتاس ، دال برنج يا روتي سابسي تركيب مي كردند و جعبه تيفين را فراموش نمي كردند. همه ما از تعطيلات ناهار مدرسه داشتن پاراتاي ترشي استفاده مي كنيم. انبه نارس نارس براي تهيه ترشي انبه
اما اكنون در اين زندگي پر سرعت ، بسياري از مردم دوست دارند ترشي را از خارج خريداري كنند. حتي مادر همسرم ترشي معروف Pachranga را از panipat ، haryana ، هند خريداري مي كند. اگرچه ترشي هاي خريداري شده در فروشگاه نيز خوب هستند. اما با توجه به يك گزينه ، من ترجيح مي دهم كه ترشي را در خانه درست كنم. علي رغم تلاشي كه انجام مي شود ، در نهايت هميشه ترشي درست مي كنم. من قبلاً چند دستور العمل ترشي را به اشتراك گذاشته ام:
متيا به معني دانه هاي شنبليله خرد شده و كري به معني انبه است. عطر و طعم دانه شنبليله همراه با خرد شدن دانه خردل و ترشي انبه نارس به خوبي مخلوط مي شود ، به طوري كه سرانجام آنچه به دست مي آوريد يك ادويه خاتا متوسط (با ترشي ترش بخوانيد) با تلخي تلخ از دانه شنبليله و تندي خفيف از خرد شده دانه خردل. دانه خردل خرد شده را از يك مغازه تهيه كرده بودم. اگر دانه خردل نداريد ، فقط خردل زرد كامل را در يك چرخ آسياب كنيد تا مخلوط درشتي بدست آوريد. مي توانيد از خردل قهوه اي و سياه نيز استفاده كنيد. از آنجا كه بذر شنبليله خرد شده ندارم ، كل دانه هاي شنبليله را در دستگاه آسياب خرد كردم.
يكي با روغن كنجد ، شفاف و قرمز روشن بود. رنگ روغن خردل داراي رنگهاي قهوه اي مايل به قرمز و كمي تيره بود. بنا به دلايلي ، اين مورد در تصوير زير مشاهده نمي شود. اما اگر عكس هاي گام به گام را ببينيد ، تفاوت رنگ را مشاهده خواهيد كرد. ترشي انبه با روغن كنجد و روغن خردل
تندي روغن خردل را مي توان در ترشي احساس كرد. من شخصاً هر دو ترشي را دوست دارم. مي توانيد روغن خردل يا كنجد را انتخاب كنيد. بنابراين قبل از اينكه فصل انبه هاي نارس خام از بين برود ، اين ترشي گجراتيايي متيا كري را امتحان كنيد. ترشي حدود يك سال خوب مي ماند. در اين دستورالعمل حدود 1.75 كيلو ترشي حاصل مي شود. يكبار كه شيشه ترشي را باز كردم ، معمولاً آن را در يخچال نگه مي دارم. همچنين مي توانيد آن را در دماي اتاق نگه داريد. با اين حال ، اگر در آب و هواي گرم و مرطوب زندگي مي كنيد ، پس ترشي را در يخچال نگه داريد. متيا كري را مي توان با برنج روتي-سبزي ، دال-برنج ، برنج سامبار ، كشك-برنج ، وگ پولائو يا جيرا سرو كرد. حتي پاراتاها مانند aloo paratha ، gobi paratha و mooli paratha خيلي خوب پيش مي روند. اين ترشي به خوبي با خاكرا ، متي تپلا و تركيبات الو پوري نيز مطابقت دارد. طرز تهيه متيا كري
دانه شنبليله براي تهيه ترشي انبه 2. نبض كنيد و خرد كنيد ، تا دانه ها شكسته شوند و مخلوط درشتي بدست آوريد. پودر درست نكنيد بذر شنبليله را براي تهيه ترشي انبه خرد كنيد انبه را براي تهيه دستورالعمل ترشي انبه خرد كنيد انبه خرد شده براي طرز تهيه ترشي انبه ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۱۰ تير ۱۴۰۰ ] [ ۰۶:۲۲:۱۱ ] [ احد احدي ]
دستور پياز ترشي همراه با عكس گام به گام - Sirke wale pyaaz نوعي همراهي ترش و كم رنگ شيرين است كه مي توانيد در رستوران هاي هند شمالي مشاهده كنيد. اين پيازهاي كوچك صورتي يا قرمز مايل به غذاي پنجابي ضروري است. من اين پيازهاي ترشي را به زيبايي و مزه عالي مي كنم اما هرگز مجبور به كليك كردن روي عكس ها و ارسال دستور العمل نبودم. پياز ترشي ، سيرك وال پياز
آخرين ويديوهاي من
براي تهيه اين پيازهاي ترشي ، بايد به طور ايده آل از پيازهاي كوچك قرمز استفاده كنيم. حتي مي توانيد از موسير استفاده كنيد. در غياب پياز قرمز ، يك قطعه كوچك چغندر براي رنگ آميزي قرمز اضافه مي شود. من هرگز چغندر اضافه نكردم. من اينها را با پياز كوچك ، سفيد يا قرمز هرچه به صورت محلي تهيه مي كنم درست مي كنم. اين يك دستورالعمل ترشي آسان است كه تهيه آن زمان زيادي نمي برد. بعد از 2-3 روز مي توانيد اين پيازها را در يخچال نگه داريد و روزهاي بيشتري دوام مي آورند. استفاده از مقدار زيادي سركه باعث ترشي پيازها مي شود. من چگونگي تهيه اين پيازهاي ترشي را از ميل خود آموخته ام و او هميشه توصيه مي كند كه زياد از سركه استفاده نكنيد. همچنين نيازي به پوشاندن كامل پيازها با محلول آب سركه نيست. ظرف را فقط 2-3 بار در روز تكان دهيد تا ترشي آماده شود. اين پيازهاي ترشي بسيار مناسب تنقلات تنوري يا غذاهاي غني كاري هستند مانند كره پنير ماسالا ، پنير كاداي ، پنك پنير ، دال ماخاني ، تنور آلو يا هر نوع غذاي غني كاري به انتخاب شما. آنها همچنين با دال تادكا يا سرخ كردن كه با برنج جيرا يا زعفران سرو مي شود بسيار عالي هستند. آنها همچنين به جاي پياز ساده ، براي برگرها يا ساندويچ ها يا در نان هاي پيتا پر كننده خوبي ايجاد مي كنند.
اگر اين دستور را درست كرده ايد ، لطفاً آن را در كارت دستورالعمل زير ارزيابي كنيد. براي خبرنامه ايميل من ثبت نام كنيد يا مي توانيد براي الهام گرفتن از گياهخواران در Instagram ، Facebook ، Youtube ، Pinterest يا Twitter مرا دنبال كنيد. دستور پياز ترشي ، دستور سيرك ويال پياز ، دستور پياز سركه Sirke wale pyaaz نوعي همراهي ترش و كم رنگ شيرين است كه مي توانيد در رستوران هاي هند شمال ببينيد عناصر
حالت كوك
پيازهاي ترشي را با هر غذاي اصلي هند شمالي سرو كنيد. ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۱۰ تير ۱۴۰۰ ] [ ۰۶:۲۲:۱۱ ] [ احد احدي ]
Gobi gajar shalgam achar يك ترشي مخصوص زمستاني پنجابي شيرين و ترش است كه با گل كلم ، هويج و شلغم درست مي شود. عناصر
حالت كوك
ابتدا گل كلم را شستشو داده و گلهاي گلدان متوسط را خرد كنيد. گل كلم را به مدت 15 تا 20 دقيقه در آب گرم نگه داريد. اين يك مرحله اختياري است و فقط در صورت وجود حشرات در گل كلم وجود دارد. بعداً آبكش كرده و كنار بگذاريد. خشك كردن گل گوش ، هويج و شلغم گل كلم
هنگامي كه سبزيجات خشك شدند ، سپس به مرحله بعدي برويد. پياز خرد شده ، زنجبيل و سير را در مخلوط كن يا ظرف آسياب اضافه كنيد.
ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۱۰ تير ۱۴۰۰ ] [ ۰۶:۲۲:۱۰ ] [ احد احدي ]
دستور تهيه ترشي فلفل سبز همراه با عكس گام به گام - ارسال دستور العمل ترشي پس از مدت ها. بعد از همه تابستان ها براي ترشي و ساختن يك چيزهاي خوب ديگر است. طرز تهيه ترشي فلفل سبز
اين ترشي چيلي داراي دانه هاي خردل خرد شده ، زردچوبه و آب ليمو است كه به شما عطر و طعم ، عطر و طعم اصلي مي بخشد ، حضور فلفل سبز را نيز فراموش نكنيد. در واقع والدين من اين ترشي را بسيار دوست داشتند ، به طوري كه آنها نيمي از آن را با خود بردند. اين دستور توسط دوست من به اشتراك گذاشته شد.
فرآيند ترشي معمولاً به نور خورشيد نياز دارد. اما اگر نور آفتاب خوبي نداريد ، خيلي نگران نباشيد. من اين ترشي را زمستان درست كردم و اينجا روزهاي تيرگي و سايه بود و هيچ نور آفتابي نداشت. بنابراين فقط روزهاي اضافي را در بالكن نگه داشتم. بنابراين اگر نور آفتاب خوبي نداريد ، مي توانيد اين خيار سبز را نيز ترشي درست كنيد. در صورت تابش شديد و شديد آفتاب ، فقط تعداد روزهاي مورد نياز براي فرآيند ترشي را كاهش دهيد. اگر به دنبال دستور العمل هاي ترشي بيشتر هستيد ، بررسي كنيد:
.2.25 تا 1.5 فنجان فلفل قرمز خرد شده - انواع گرم كمتر يا گرم (مرغ هاري) حالت كوك
در يك ظرف شيشه اي تميز ، فلفل قرمز ، دانه خردل خرد شده و نمك را اضافه كنيد. اگر دائماً خورشيد و ابري آن نداريد ، فقط بيرون را نگه داريد. عصرها شيشه را از بيرون برداشته و در جاي خشك آشپزخانه نگه داريد. از زماني كه خورشيد بازي پنهان بازي مي كرد ، 3 روز نگه داشتم. روغن خردل را در ظرف ترشي بريزيد. ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۱۰ تير ۱۴۰۰ ] [ ۰۶:۲۲:۱۰ ] [ احد احدي ]
اين ترشي انبه پنجابي معتبر ، دستور تهيه ميراث خانوادگي ما است و با طعم هاي قوي واقعا خوب است. ترشي ترشي ، ادويه اي و خوشمزه ترشي انبه با نام مستعار آچ آچار. ترشي انبه پنجابي در يك قاشق چوبي بالاي يك شيشه سراميك قرار داده شده روي يك تخته چوبي قهوه اي اسكوپ كرد اگر مثل من عاشق ترشي هستيد ، دوست داريد اين ترشي را دوست داشته باشيد. من چنان طرفدار ترشي هستم كه ترشي با همه چيز ، از دل ، سيب زميني سرخ كرده و حتي با روتي يا پاراتا دارم. آخرين ويديوهاي من
بنابراين ، در يك نگاه كلي ، انواع مختلفي از ترشي انبه در سراسر هند وجود دارد. هر نوع ترشي طعم ، طعم و طرز تهيه متفاوتي دارد. غذاهاي آماده
... ساخت آن بسيار آسان است ترشي انبه را با سرو كنيم؟
نكاتي براي تهيه ترشي انبه
ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۱۰ تير ۱۴۰۰ ] [ ۰۶:۲۲:۰۹ ] [ احد احدي ]
|
|
[rss : [Weblog Themes By : 123blog.ir] |