دستورالعمل ترشي تربچه :
شيشه هاي كنسرو را آماده كنيد
شيشه ها و درب هاي كنسرو را در آب گرم و صابون بشوييد و روي حوله آبكش كنيد.
تربچه را براي ترشي آماده كنيد
تربچه را زير آب روان و خوب بشوييد. انتهاي ساقه و ريشه را با يك چاقوي تيز برش دهيد.
تربچه ها را در يك كاسه بزرگ قرار دهيد و با آب سرد پر كنيد. آب را خوب بهم بزنيد.
آب را از كاسه بريزيد و دو يا سه بار تكرار كنيد تا آب پاك شود و ديگر خاكي در كف كاسه مشاهده نكنيد.
تربچه را خرد كنيد
با استفاده از يك چاقوي تيز كننده ، يك ماندولين يا يك غذاساز ، تربچه را به برش هاي ⅛ اينچي برش دهيد.
وقتي تربچه را ورقه ورقه مي كنيد ، درون يك كاسه بزرگ قرار دهيد. در صورت نياز دوباره تربچه را بشوييد.
تربچه هاي خرد شده را در سه شيشه كنسرو خوراكي پهن دهان بسته بندي كنيد. پس از پر كردن از آب نمك ، برشهاي باقيمانده را براي بالا كشيدن شيشه ها ذخيره كنيد.
ترشي شور درست كنيد
سركه ، شكر ، آب ، نمك ترشي ، دانه خردل ، فلفل سياه آسياب شده ، برگ بو و پوسته هاي فلفل قرمز خرد شده را در قابلمه اي از فولاد ضد زنگ متوسط اندازه كنيد.
مواد نمك را به جوش بياوريد. آب نمك داغ را با احتياط به يك فنجان اندازه گيري فوران كرده منتقل كنيد.
آب نمك را روي تربچه هاي هر شيشه بريزيد. ذخيره نمك باقي مانده براي بالا بردن شيشه ها.
با استفاده از چوب چوبي يا يك حباب پاك كن كنسرو ، حباب هاي هر شيشه را برداريد.
هنگامي كه برش هاي تربچه شروع به ته نشيني كرد ، برش هاي تربچه رزرو شده را درون آن قرار دهيد تا شيشه ها پر شود. در صورت لزوم با نمك باقيمانده بالا بريزيد.
لبه شيشه را با يك دستمال كاغذي مرطوب پاك كنيد. يك درب صاف روي شيشه قرار دهيد و باند را بماليد. اين كار را با همه شيشه ها تكرار كنيد.
اجازه دهيد شيشه ها حدود يك ساعت خنك شوند. قبل از سرو حداقل 6 ساعت در يخچال قرار دهيد.
تا سه ماه در يخچال نگه داريد.
سه ظرف شيشه اي 16 اونسي درست مي كند.
من عاشق تربچه ترشي هستم. اين دستور نياز به 1 قاشق چاي خوري فلفل قرمز خرد شده دارد. تربچه ترشي بسيار تند است. شما مي توانيد مقدار آن را بر اساس تحمل تند خود كاهش دهيد و يا آنها را به كلي كنار بگذاريد.
هميشه هنگام تهيه كنسرو از سركه 15٪ استفاده كنيد.
ادامه مطلب
بازدید: