كابينت اماده و پيش ساخته نمايشگاهي روشويي اشپزخانه | ||
|
دستور غذاي ماهي - كاري ساده ، خوشمزه و خوش طعم ماهي هندي در پايه گوجه فرنگي پياز. ماهي يكي از غذاهاي دريايي مورد علاقه در خانه است و بيشتر اوقات ماهي ماهي يا ماهي فلفلي است كه به سرعت تهيه مي شود. من به ندرت در سنگاپور در خانه كاري ماهي درست مي كنم زيرا طعم و مزه تنوع موجود در اينجا را دوست نداريم. آنها براي سرخ كردن يا تفت دادن ماهي خوب هستند اما از نظر ادويه كاري يا سس گوجه فرنگي طعم خوبي ندارند. در هر سفر ما به هند در خانه مادر من كاري ماهي درست مي شود زيرا ماهيان آب شيرين در دسترس ما هستند. اگرچه درخواست خوانندگان زيادي براي تهيه يك دستور غذاي خوب ماهي داشتم ، اما تاكنون آن را به اشتراك نگذاشته ام ، زيرا كاري را در سنگاپور درست نمي كنم. تبليغات
در هنگام بازديد از خانه مادر من ، من مجبور شدم اين را دو بار درست كنم. خيلي خوب شد بنابراين به اشتراك گذاري آن آماده سازي 1. 1 قاشق غذاخوري روغن را در يك تابه گرم كنيد. زيره را اضافه كنيد و اجازه دهيد تا پاشيده شود. سپس پياز را اضافه كرده و تفت دهيد تا طلايي شود. 2. سير زنجبيل را اضافه كرده و به مدت 30 تا 60 ثانيه تفت دهيد. وقتي معطر شدند گوجه فرنگي و نصف قاشق چايخوري نمك اضافه كنيد. 3. سرخ كنيد تا بوي خام از بين برود. 4. نارگيل ، پودر چيلي قرمز ، زردچوبه و دانه هاي رازيانه را اضافه كنيد (اختياري). 5. همه چيز را خوب سرخ كنيد تا ماسالاي پياز خوشبو شود. اطمينان حاصل كنيد كه بوي خام از بين رفته است. اين را كاملاً خنك كنيد. تبليغات
6. اين مرحله و مرحله بعدي اختياري است. ماهي را با پودر چيلي قرمز ، زردچوبه ، نمك بسيار كمي و رب سير زنجبيل مارين كنيد. اين ماهي شور را كنار نگذاريد ، فقط سريع آنها را سرخ كنيد. 7. يك تابه را با 1 قاشق چايخوري روغن گرم كنيد ، ماهي را سرخ كنيد تا بوي خام رب سير زنجبيل از بين برود. مي توانيد از همان تابه اي كه براي سرخ كردن پياز استفاده مي شود استفاده كنيد ، من از يك تابه استيل استفاده كردم. اين را كنار بگذاريد. 8. مواد خنك شده را بهمراه 2 تا 4 قاشق چاي خوري آب به يك ظرف مخلوط كن اضافه كنيد. تبليغات
9. مخلوط كنيد تا يك خمير درشت يا صاف با سليقه شما مطابقت داشته باشد. ما بافت كاري را در كار خود ترجيح مي دهيم بنابراين من يك خمير درشت درست كردم. اگر بافت صافي را ترجيح مي دهيد ، يك خمير صاف درست كنيد. طرز تهيه كاري ماهي 10. قاشق غذاخوري ديگر اضافه كنيد. روغن و حرارت را روي شعله ملايم قرار دهيد. وقتي روغن كمي داغ شد ، برگ هاي كاري و فلفل قرمز را اضافه كنيد. 11. وقتي برگ ها پراكنده مي شوند ، خمير آسياب شده را اضافه كنيد. همه چيز را خوب مخلوط كنيد. 13. ماسالا و نمك گارم را بپاشيد. در اين مرحله مي توانيد پودر چيلي قرمز بيشتري اضافه كنيد تا گرما تنظيم شود. كمي بيشتر اضافه كردم همه چيز را خوب سرخ كنيد تا ماسالا بوي خوبي بگيرد. 14- 1 پيمانه آب بريزيد و خوب مخلوط كنيد تا آب گوشت بدون توده ايجاد شود. شايد لازم باشد مقدار آب را كمي تنظيم كنيد. 15- روي شعله متوسط جوشانده تا روغن شروع به جدا شدن كرده و آب گوشت غليظ شود. اين كار ممكن است حدود 5 دقيقه طول بكشد. اكنون نمك و ادويه را بررسي كنيد. هر سليقه اي را كه لازم باشد تنظيم كنيد. اگر دوست داريد از گل نارنگي استفاده كنيد ، مي توانيد مقداري گل نارنگي را در آب گرم خيس كنيد. آب آن را گرفته و آبگوشت را فيلتر كنيد. ما تمر هندي را ترجيح نمي دهيم بنابراين من استفاده نكرده ام ، ترشي حاصل از گوجه فرنگي به اندازه كافي خوب است. تبليغات
16. تكه هاي ماهي را به آب گوشت اضافه كنيد و چند دقيقه بپزيد. آنها را تلنگر كرده و بپزيد تا برآمدند ، يعني كاملاً پخته شده اند. در صورت تمايل با برگ گشنيز تزئين كنيد. كاري ماهي را با برنج يا چاپاتي سرو كنيد.
مواد لازم (فنجان ايالات متحده = 240 ميلي ليتر) مارينينگ براي كاري ماهي
سات كردن و پوره كردن
براي كاري
تبليغات دستورالعمل ها آماده سازي براي كاري ماهي
ساخت كاري ماهي
ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۱۰ تير ۱۴۰۰ ] [ ۰۶:۲۱:۴۱ ] [ احد احدي ]
در خانه درست كرد. تيكاهاي موجود در تصاوير با استفاده از ماهي قزل آلا ساخته شده است ، شما مي توانيد از هر ماهي دلخواه خود استفاده كنيد ، اما ماهي بزرگ بدون استخوان تمام آنچه براي تهيه تيكاي خوب لازم است است. دستور غذاي ماهي تيكا ، كه در اينجا به اشتراك گذاشته مي شود ، مي تواند براي تهيه يك تيكاي تنوري يا تيكاي باربيكيو استفاده شود و حتي اگر جمعيت زيادي داشته باشيد ، تهيه آن نسبتاً آسان است. شما به هيچ گونه مواد فانتزي و فانتزي احتياج نداريد ، فقط مواد اوليه اي كه در اكثر آشپزخانه هاي آسيايي وجود دارد ، شما را تشكيل مي دهند. اين يك دستور العمل به روز شده است ، ماده جديدي كه پيشنهاد مي كنم آرد نخود / گرم آرد / بزان باشد. عطر و بويي منحصر به فرد به ماهي تيكا مي دهد. مثل هميشه من از هيچ رنگ غذايي استفاده نكرده ام ، چون رنگ هيچ طعمي به غذا نمي دهد ، اين باعث آزارم نمي شود. اما در صورت تمايل مي توانيد از آن براي خوش رنگ بودن استفاده كنيد. حتي مي توان از رنگ چغندر استفاده كرد ، اما من هرگز تيكاهاي فر را امتحان نكرده ام. من از ماهي آزاد استفاده كردم شما مي توانيد از هر فيله ماهي بدون استخوان به انتخاب خود استفاده كنيد. تبليغات
طرز تهيه ماهي تيكا 1. ماست را به يك پارچه ماسلين اضافه كنيد و آب پنير يا آب اضافي آن را تخليه كنيد. ماست غليظي براي شما باقي خواهد ماند. تمام مواد ترش را به يك كاسه اضافه كنيد ، آنها را خوب مخلوط كنيد. 2. در صورت تمايل روغن اضافه كنيد ، در صورت استفاده از ماهي قزل آلا مي توانيد آن را حذف كنيد. 3. رطوبت مكعب ماهي را با كاغذهاي جاذب پاك كنيد. 4. ماهي را دريايي كرده و حداقل 2 ساعت در يخچال قرار دهيد. ماريناد را نيز در يخچال قرار دهيد. 5. سيخ ها را حداقل به مدت 30 دقيقه در آب خيس كنيد. فر را با دماي 240 درجه سانتيگراد گرم كنيد ، ماريناد اضافي ماهي را برداشته و سبزيجات مكعبي را به ماريناد اضافه كنيد و خوب مخلوط كنيد. تبليغات
6. ماريناد اضافي را برداريد. ماهي و سبزيجات را به تناوب كج كنيد. آنها را حدود 10 دقيقه بپزيد و سپس آن را به دماي 180 درجه سانتيگراد كاهش دهيد و براي 5 تا 10 دقيقه آنها را بپزيد. در اين بين مي توانيد تيكاها را با باقيمانده ماريناد ، براي اينكه از خشك شدن آنها جلوگيري كنيد ، بسط دهيد. مواد لازم (فنجان ايالات متحده = 240 ميلي ليتر) مواد لازم براي مارينينگ
سبزيجات (اختياري)
تبليغات دستورالعمل ها
ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۱۰ تير ۱۴۰۰ ] [ ۰۶:۲۱:۴۰ ] [ احد احدي ]
دستور تهيه ماهي برياني - يك ماهي ساده به سبك Hyderabadi dum biryani با تصاوير گام به گام. ماهي برياني يك غذاي لايه اي برنج است كه با ماهي ، برنج باسماتي ، ادويه جات و گياهان تهيه مي شود. برياني معمولاً با مرغ يا گوشت گوسفندي درست مي شود. با اين حال من چند سال پيش براي يك شام آخر هفته اين برياني را با ماهي درست كردم و از اينكه چقدر خوشمزه شد متعجب شدم. از آن زمان من بارها آن را ساخته ام و هميشه مورد علاقه مردمم بوده ام. ترجيح نمي دهم غذاهاي مفصل را در آخر هفته ها بپزم ، بنابراين اغلب تهيه يك چيز سريع اما خوشمزه را انتخاب مي كنم. اين ماهي برياني يكي از آنهايي است كه متناسب با انتخاب من است. مانند مرغ يا گوشت گوسفند ، ماهي پس از ماريناسيون به زمان استراحت زيادي احتياج ندارد. همه مراحل فقط به ترتيب و بدون هيچ زمان انتظار پيش مي روند ، به علاوه ماهي به سرعت پخته مي شود. بنابراين اين يك دستورالعمل سريع است كه فقط 45 دقيقه به طول مي انجامد. تبليغات
خوب براي تهيه اين دستور تهيه ماهي dum biryani ، نيازي نيست كه متخصص طبخ غذا باشيد. حتي مبتديان نيز مي توانند آن را امتحان كنند زيرا ساخت آن بسيار آسان است. براي تهيه اين دستور ماهي برياني ، من از 2 قطعه ماهي بزرگ استفاده كردم كه هر كدام بيش از 220 گرم وزن داشتند. مي توانيد از موارد كوچك نيز استفاده كنيد يا حتي مي توانيد از يك فيله استفاده كنيد. اگر از مواد كوچك استفاده مي كنيد ، ممكن است لازم باشد مقدار مواد لازم براي ماريناد را كمي افزايش دهيد. مراقب باشيد از رب سير ماسالا يا زنجبيل زياد استفاده نكنيد زيرا باعث تلخي ماهي مي شود. آماده سازي 1. 1.5 فنجان برنج باسماتي را براي حدود 20 تا 30 دقيقه بشوييد و خيس كنيد. در 4/5 تا 5 فنجان آب تا دم دندان بپزيد. براي اين ماهي برياني ، برنج بايد درست شود و شما مي توانيد هنگام خوردن آن لقمه را احساس كنيد. اين يك دانه برياني كامل بعد از dum مي دهد. همچنين مي توانيد برنج را با نصف قاشق چايخوري شاهي ، چند عدد هل ، برگ بو بپزيد. اما در واقع به آنها نيازي نيست زيرا طعم دهنده ها و ادويه هاي قوي در برياني ماهي به خوبي عمل نمي كنند در غير اين صورت طعم ماهي از بين مي رود. 2. در حالي كه برنج خيس مي شود ، از مواد مارينينگ يك خمير درست كنيد. آن را بچشيد تا سطح نمك و ادويه را بررسي كنيد. كنار بگذار ماهي را با نمك بشوييد. براي از بين بردن بوي ماهي ، مي توانيد از سركه براي شستشو نيز استفاده كنيد. آب را كاملاً تخليه كنيد. مارينار كنيد و كنار بگذاريد تا برنج بپزد. پيازها را نيز نازك برش زده و لايه ها را جدا كنيد. وقتي برنج تمام شد ، آن را در آبكش خالي كنيد. طرز تهيه برياني ماهي 3. يك تابه را با يك قاشق غذاخوري روغن گرم كنيد ، ماهي را اضافه كنيد و از دو طرف آن را سرخ كنيد تا ماهي خوب پخته شود. در آن زمان ماسالا نيز به خوبي تفت داده مي شود. اين بستگي به ضخامت و نوع ماهي مورد استفاده حدود 7 تا 9 دقيقه طول مي كشد. مراقب باشيد كه ماهي يا ماسالا نسوزد. اين را به همراه هر روغن يا مايع موجود در ظرف كنار بگذاريد. براي سرخ كردن ماهي مي توانيد از چدن كاملاً فصلي يا تاوا آهني استفاده كنيد. يك نچسب در هنگام ورق زدن ممكن است دچار خراش شود. 4. اگر دوست داريد از بادام هندي استفاده كنيد ، مي توانيد هم اكنون آنها را سرخ كرده و كنار بگذاريد. بقيه روغن را اضافه كرده و پياز را سرخ كنيد. مرتباً هم بزنيد تا كاملاً سرخ شوند. 5- لازم است آنها را كمي قهوه اي كنيم. با سرخ شدن بيشتر كاملاً قهوه اي نشده است. چند عدد پياز را براي تزيين كنار بگذاريد. 6. پيازها را كنار بگذاريد. ادويه جات را اضافه كرده و آنها را تفت دهيد تا شروع به جوش زدن كنند. تبليغات
7. رب سير زنجبيل را اضافه كنيد ، مراقب باشيد كه نسوزد زيرا تابه بسيار داغ است. من وقتي اجاق را سرخ كردم مدتي خاموش شدم. اطمينان حاصل كنيد كه بوي خام سير زنجبيل از بين مي رود. 8. اين بار من از گوجه فرنگي استفاده نكردم ، اما اگر دوست داريد استفاده كنيد ، اكنون آن را اضافه كنيد و تفت دهيد تا كاملاً له شود. پودرهاي ادويه ، نمك را اضافه كرده و سريع هم بزنيد. من بعد از اين مرحله اجاق گاز را روشن كردم. من از پودر برياني ماسالا و گشنيز هم استفاده كردم ، چون پودر برياني به تنهايي قوي بود. 9. ماست يا شير نارگيل بريزيد ، آن را هم بزنيد. تبليغات
10. روي شعله متوسط بپزيد تا مخلوط غليظ شود. بعد از تمام شدن اين كار را كنار بگذاريد ، آن را روي اجاق گاز نگذاريد زيرا آب گوشت بيشتر پخته و مقدار آن كاهش مي يابد. اگر دوست داريد ماهي اضافه كنيد و آن را در ماسالا بپوشانيد ، مي توانيد اين كار را انجام دهيد. اما باعث مي شود ماهي كاملا مرطوب و غرق در آب گوشت باشد. ما ماهي هايي را كه يك طرف آن آب گوشت و يك طرف آن ماسالاي بو داده را ترجيح مي دهيم. بنابراين من اكنون آنها را اضافه نمي كنم. لايه برياني 11. اين مرحله اختياري است. در حالي كه مخلوط پخته مي شود ، شير را گرم كرده و زعفران را اضافه كنيد. اين را كنار بگذاريد. 12. 1/2 از برنج پخته شده را در قابلمه سنگين ته. من از همان قابلمه اي كه براي پختن برنج استفاده كردم استفاده كردم. از گلدان پهن براي فرآيند ساختگي استفاده نكنيد زيرا مقدار آن كمتر است. 13. لايه بعدي آب گوشت را بريزيد و سپس مقداري برگ نعناع و گشنيز بپاشيد. 14. سپس ماهي سرخ شده را لايه لايه كنيد. همچنين در صورت وجود ، مانده ماهي را از ماهي سرخ شده بريزيد. تبليغات
15. در آخر دوباره مانده را روي برنج لايه كنيد. پياز سرخ شده ، نعناع و برگ گشنيز را لايه لايه كرده و شير زعفران را بريزيد. اگر دوست داريد آجيل سرخ شده اضافه كنيد ، مي توانيد. آب كيورا بپاشيد. 16. روي آن را با يك درب محكم يا فويل بپوشانيد. روزي كه من اين برياني را درست كردم ، فويل نداشتم. فقط با درب جلو رفت از آنجا كه چنين برياني dum ماهي بخار زيادي توليد نمي كند تا مانند مرغ يا برياني گوشت گوسفند گير بيفتد. بنابراين خوب است كه با يك درب خوب قرار داده شده يا يك پارچه مرطوب و درپوش جلو برويد. يك تابه يا طاوا را داغ كنيد تا داغ شود ، قابلمه برياني را روي تاوا قرار دهيد و به مدت 2 دقيقه روي شعله زياد بپزيد و سپس فقط روي 10 دقيقه روي شعله خيلي ملايم بپزيد. قبل از سرو اجازه دهيد حدود 15 دقيقه استراحت كند. براي فرآيند dum ، از هر تابه سنگين سنگين يا تابه استيل مي توان استفاده كرد. ماهي برياني را با پياز ريتا سرو كنيد. تبليغات نكاتي براي تهيه ماهي برياني ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۱۰ تير ۱۴۰۰ ] [ ۰۶:۲۱:۴۰ ] [ احد احدي ]
ماهي پالوسو دستور ويژه مادر من است كه همه افراد خانواده و دوستان ما از او بسيار قدرداني مي كنند. اين يك دستورالعمل اصيل ماهي آندرا نيست ، اما يك نسخه سريع و آسان از تهيه ماهي جالب ماهي با استفاده از گل مرواريد است. ما عاشق دستور العمل هاي ماهي ساده كبابي و سرخ شده در خانه هستيم زيرا اين يك روش كاملاً سالم براي مصرف است. ساخت آنها نيز آسان و سريع است. اين پولوسو ماهي سالها در خانه مادر من دنبال مي شود. ما به دنبال هيچ دستور ديگري نبوده ايم زيرا نتايج خوب است. اين دستورالعمل به يك ماسالاي اصلي گارم احتياج دارد كه براي نگهداري طعم هاي ماهي غالب نيست. از خمير تهيه شده از دانه هاي خشخاش / خوس خوس يا نارگيل براي خوشمزه شدن طعم اين سس گوجه فرنگي استفاده مي شود. اين طعم آندرا وقتي كه بعد از 2 تا 3 ساعت پختن مصرف شود بهترين طعم را دارد تبليغات
آمادگي براي تپش ماهي 1. ماهي را با پودر چيلي قرمز ، زردچوبه ، نمك و آب ليمو مارينا كنيد. به مدت 30 دقيقه كنار بگذاريد. گل مرواريد را با كمي آب گرم خيس كنيد. وقتي نرم شد ، آب آن را بيرون آورده و صاف كنيد. اين را كنار بگذاريد. ادويه كامل را در روغن داغ سرخ كنيد تا معطر شود. برگ هاي كاري ، پياز و فلفل قرمز را اضافه كنيد. سرخ كنيد تا پيازها طلايي شوند. 2. در حالي كه پيازها سرخ مي شوند ، از دانه هاي كوكنار برشته يا نارگيل بو داده با كمي آب رب درست كنيد. كنار بگذار ساختن نبض ماهي 3. رب سير زنجبيل را به پياز اضافه كرده و تفت دهيد تا بوي خام آن گرفته شود. تكه هاي ماهي را قرار داده و به مدت 3 دقيقه از هر طرف سرخ كنيد. 4. آب نارنگي را روي ماهي بريزيد و 3 تا 4 دقيقه آن را بپزيد. 5. ماسالاي garam ، نمك را اضافه كنيد و سپس آب كمي اضافه كنيد. به مدت 4 تا 5 دقيقه بپزيد. رب هسته خشخاش را به آب جوش اضافه كنيد. به آرامي هم بزنيد و بپزيد تا پولوسو شروع به حباب زدن كند. برگ گشنيز را اضافه كرده و روي آن را بپوشانيد. اجاق گاز را خاموش كنيد.
مواد لازم (فنجان ايالات متحده = 240 ميلي ليتر)
ادويه كامل (اختياري به جز زيره سبز)
ماريناسيون
تبليغات دستورالعمل ها آمادگي براي تپش ماهي
ساختن نبض ماهي
ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۱۰ تير ۱۴۰۰ ] [ ۰۶:۲۱:۳۹ ] [ احد احدي ]
دستور غذاي سرخ ماهي آندرا - دستور العمل هاي ساده ماهي ماهي كه روي توري يا طاووس درست مي شود. روش هاي زيادي براي سرخ شدن ماهي وجود دارد ، من در اين پست 2 دستور غذا را به اشتراك گذاشته ام. دستور تهيه ماهي سرخ ماهي آندرا كه از ماهي چرخ شده تهيه شده در نيمه دوم اين پست است. روش 1 - ماهي ماهي ساده 1. مقداري نمك به ماهي اضافه كرده و آن را بشوييد. آب را كاملاً تخليه كنيد. من از يك فيله به وزن 250 گرم استفاده كرده ام. اگر از ماهي بيشتري استفاده مي كنيد مي توانيد مقدار مواد را به تناسب افزايش دهيد. از مواد پودر ماسالا ، پودر چيلي قرمز و خمير سير زنجبيل براي استفاده در مارينينگ استفاده نكنيد. مزه آن تلخ خواهد شد. براي افزودن ادويه ، در مرحله 5 پودرهاي ادويه بيشتري بپاشيد. تبليغات 2. يك رب از نمك ، پودر چيلي قرمز ، ماسالاي گارم ، زردچوبه و آب ليمو درست كنيد. با اين كار مارينيت كنيد. فقط 10 دقيقه كنار بگذاريد. 4. مي توانيد سرخ كنيد كم عمق ، سرخ كنيد يا تفت دهيد ، بر اين اساس از روغن استفاده كنيد. من پيشنهاد مي كنم از يك تابه كوچك استفاده كنيد ، بنابراين مي توان از روغن كمتري براي سرخ كردن استفاده كرد. 5. وقتي روغن فقط به اندازه كافي داغ شد ، ماهي را درون روغن قرار داده و روي شعله متوسط سرخ كنيد. بعد از 3 تا 4 دقيقه آن را تلنگر كنيد و سپس سرخ كردن را تكرار كنيد. وقتي تقريباً تمام شد ، مقداري برگ كاري اضافه كنيد و تفت دهيد. اين عطر و طعم به ماهي مي بخشد. اگر در حال تفت دادن هستيد و مي خواهيد ماهي تند درست كنيد ، اكنون مقدار بيشتري پودر چيلي قرمز ، پودر فلفل يا ماسالاي گارم بپاشيد (نه براي سرخ كردن يا سرخ كردن كم عمق). 6. آن را روي يك كاغذ جاذب تخليه كنيد. اجاق گاز را خاموش كنيد. ماهي ماهي آماده است. با گوه پياز تزئين كرده و سرو كنيد. روش 2 - ماهي ماهي آندرانسخه هاي مختلفي از دستور تهيه ماهي ماهي آندرا وجود دارد ، اما اين روش چندين دهه است كه در خانواده من انجام مي شود. اين دستور العمل ، از نظر طعم و مزه ، همه دستورهاي ديگري را كه امتحان كرده ام و چشيده ام ، مغلوب مي كند. ماهي ابتدا كوره شده و در يخچال نگهداري مي شود تا تقريباً 8 ساعت يا تا روز بعد در آب گوشت خيس بخورد يا مارينا شود و سپس آن را تفت مي دهند. حتي مي تواند با لباس هاي چپ نيز تهيه شود. ما به مقدار زياد درست كرده و در يخچال قرار مي دهيم. 48 ساعت بعد ، ما قطعات را استفاده مي كنيم تا گوشت را تفت دهيم و نبض را نيز به پايان برسانيم. قبل از اينكه به سراغ دستور غذا بروم ، بگذاريد بگويم چرا اين طعم عالي دارد. از آنجا كه قطعات به مدت چند ساعت در كاري خيسانده مي شوند ، تمام طعم ها و طعم هاي گل مرواريد ، پودر چيلي قرمز و ماسالاي گارم را جذب مي كند. جدا از اين ، قطعات به صورت غليظ ، مقدار زيادي برگ كاري و فلفل تازه آسياب شده بو داده مي شوند كه باعث افزايش طعم و مزه مي شوند. اين بايد در زمستان ها امتحان كنيد. * من هرگز اين مورد را با ماهي قزل آلا امتحان نكرده ام و ممكن است براي اين دستورالعمل مناسب نباشد. افزودن ماسالاي گارم ، پودر چيلي قرمز و خمير سير زنجبيل اختياري است. شما مي خواهيد بيشتر آن را ادويه كنيد ، مي توانيد از آنها استفاده كنيد. مواد لازم تبليغات دستورالعمل ها شعله را به بالاترين حد برسانيد. ماهي را اضافه كرده و نمك و فلفل كمي بپاشيد. حدود 2 دقيقه سرخ كنيد.
تبليغات دستورالعمل ها
ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۱۰ تير ۱۴۰۰ ] [ ۰۶:۲۱:۳۸ ] [ احد احدي ]
ماهي آمريتساري پيش غذاي محبوب ماهي هاي سبك خياباني و رستوران هندي است. اين يك غذاي ساده است و در عين حال طعم هاي شگفت انگيزي دارد كه از طعم تركيبي منحصر به فرد ادويه ها و گياهان استفاده مي شود. همانطور كه از نام آن برمي آيد اين پيش غذا در خيابان هاي آمريتسار محبوب است. براي تهيه اين غذا ، ماهي هاي آب شيرين با ادويه هاي اصلي معطر و آرد گرم ترشي مي شوند. سپس تكه هاي ماهي كاملاً سرخ مي شوند تا طلايي و ترد شوند. در اين پست من 2 روش تهيه اين غذا را به اشتراك گذاشته ام. روش اول روش سرخ شده و روش دوم سرخ ماهي تابه اي / ماهي تاوا است. تبليغات
اما اگر ماهي معتبر Amritsari را مي خواهيد ، اينها را سرخ كنيد. از آنجا كه ماهي آب شيرين در دسترس من نيست ، من از ماهي قزل آلا استفاده كرده ام. شما مي توانيد از هر نوع انتخابي استفاده كنيد. انتخاب شخصي من اين است كه با نوعي كه استخوان كمتري دارد بروم. اگر يك سرخ كرده تاوا درست كنيد مي توانيد اين كار را از قبل درست كنيد و در يخچال قرار دهيد تا همه طعم ها را جذب كند. طعم ماهي سالمون حتي پس از ساعت هاي طولاني مرين سازي بسيار ملايم است و مانند ساير ماهي ها طعم دهنده ها را به خوبي جذب نمي كند. حداقل 10 دقيقه ماهي را مارينا كنيد ، سرخ كرده و بلافاصله گرم سرو كنيد. نكاتي براي تهيه ماهي آمريتساري
روش 1 - ماهي آمريتساري سرخ شده عميق درست كنيد 1. ماهي را بشوييد و كاملاً تخليه كنيد. به يك كاسه مخلوط ، رب سير زنجبيل ، نمك ، زردچوبه ، ماسكي كاسوري ، اجاوين ، پودر چيلي قرمز ، آب ليمو ، ماسالاي گارم ، بسان و پودر آمچور را اضافه كنيد. تمام مواد را به همراه 2 قاشق غذاخوري كشك يا آب مخلوط كنيد. ماهي را به مدت 10 دقيقه مارينا كنيد. 2. روي شعله متوسط ، روغن را در تابه داغ كنيد. وقتي روغن داغ شد ، تست را با انداختن قسمت كوچكي از ماسالا به روغن داغ انجام دهيد. بايد بدون قهوه اي شدن بالا برود. اين دماي مناسب است. تكه هاي ماهي را به آرامي بلغزانيد و در صورت لزوم تكان دهيد. وقتي طلايي و ترد مي شوند. آن را در بشقاب برداريد. روش 2 - ماهي تاوا را سرخ كنيد 1. براي اين روش ابتدا بايد بزان را تفت دهيم در غير اين صورت بوي خامي به ظرف آماده شده مي دهد. روي حرارت متوسط ، بسان را در يك تابه كوچك تفت دهيد تا بوي خوب و معطر آن گرفته شود. آن را زياد سرخ يا قهوه اي نكنيد. اين را كنار بگذاريد. 2. ماهي را با خمير سير زنجبيل ، نمك ، پودر ماسالا گارام ، آمچور ، آب ليمو ، پودر چيلي ، ماسي كاسوري و زردچوبه مخلوط كنيد. 3. يك ظرف پهن را گرم كنيد ، 2 قاشق غذاخوري روغن به آن اضافه كنيد. وقتي روغن داغ شد ، اجاوين را اضافه كنيد. وقتي صداي جير جير مي شوند ، تكه هاي ماهي را به آرامي قرار داده و حدود پنج دقيقه از هر طرف سرخ كنيد. 4. هنگامي كه ماهي تقريباً پخته شد ، فقط در يك طرف بزان را بپاشيد و بدون سوختن سرخ كنيد. آردم را به الك اضافه مي كنم و تكان مي خورم چون از ايجاد توده جلوگيري مي كند.
5. تكه ها را بريزيد و سرخ كنيد تا پخته و معطر شوند. تست را بچشيد و نمك بيشتري بپاشيد. ماهي هاي آمريتساري تاوا را به عنوان يك طرف سرو كنيد. مواد لازم (فنجان ايالات متحده = 240 ميلي ليتر)
تبليغات دستورالعمل ها روش 1- سرخ شدن عميق
روش 2- ماهي ماهي تابه / تاوا
ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۱۰ تير ۱۴۰۰ ] [ ۰۶:۲۱:۳۸ ] [ احد احدي ]
دستور تهيه برنج ماهي - يك دستور تهيه ساده برنج و ماهي براي مبتديان با استفاده از مواد اوليه. اين برنج ماهي يكي از دوست داشتني ترين روش هاي ما براي ايجاد يك وعده غذايي دريايي است. درست در كمتر از 30 دقيقه ساخته مي شود. اين برنج ماهي براي تهيه شام يك هفته در هفته ساده ترين است و وقتي ايده هاي شما تمام مي شود بسيار مناسب است. اين برنج ماهي طعم خوشمزه اي دارد و مي توان آن را به همراه سالاد سبزيجات يا فقط برش هاي پياز ، خيار و هويج سرو كرد.
براي شروع با دستور العمل ، من فقط برنج را در يك زودپز پخته و سرد كردم. اين شبيه هر برنج سرخ شده است اما با استفاده از ادويه جات و گياهان هندي با لمس هند تمايل دارد. اين غذا به دليل تركيب مواد استفاده شده مانند گياهي ، برگ كاري و غيره بسيار عالي و خوش طعم شده است. اگر غليظ نداريد فقط با هر روغن يا حتي كره جايگزين كنيد. طرز تهيه برنج ماهي 1. برنج را به هر روشي كه دوست داريد بشوييد ، خيس كنيد و بپزيد. مي توانيد از هر نوع برنجي استفاده كنيد. من از بسماتي استفاده كردم زيرا كمي طعم بيشتري به غذا مي دهد. اطمينان حاصل كنيد كه برنج به صورت كاملاً دنداني پخته شده است (نرم نيست) و سرد مي شود. 2. در حالي كه برنج مي پزد ، ماهي را درست كنيد. ماهي را بشوييد و كاملاً آبكش كنيد. پودر چيلي قرمز ، زردچوبه ، نمك ، رب سير زنجبيل ، آب ليمو و ماسالاي گارم را اضافه كنيد. حدود 10 دقيقه كنار بگذاريد. در همين حين پياز ، چيلي سبز را برش زده و كنار بگذاريد. 3. در صورت لزوم ، گلدان را به يك تابه داغ اضافه كنيد. Ghee عطر و طعم بسيار خوبي مي دهد. سير را اضافه كنيد و تفت دهيد تا عطر و بوي خوبي از آن خارج شود ماهي ، برگ هاي كاري را اضافه كرده و روي شعله متوسط شروع به سرخ كردن مي كنيم. ماهي را بعد از 3 تا 4 دقيقه تلنگر كنيد و در صورت لزوم مقدار بيشتري پودر چيلي قرمز اضافه كنيد. 4- وقتي ماهي كاملاً پخته شد. اين را كنار يك بشقاب بگذاريد. 5. به همان ماهيتابه ، پيازهاي خرد شده را اضافه كنيد ، فلفل قرمز خرد كنيد و شروع به تفت دادن كنيد. در صورت نياز روغن يا گيوه بيشتري اضافه كنيد. از ديگر چيزهايي كه برنج طعم ملايم دارد ، از فلفل قرمز استفاده نكنيد. 6. وقتي پيازها طلايي شدند ، برگ هاي كاري ، بادام هندي و كشمش را اضافه كنيد. اينها اختياري است اما من پيشنهاد مي كنم حداقل چند بادام هندي خرد شده اضافه كنيد در غير اين صورت برنج ساده خواهد بود. تبليغات
7. همه چيز را خوب تفت دهيد تا آجيل طلايي شود. 8. برنج ، فلفل و نمك خنك شده را اضافه كنيد. اجاق گاز را خاموش كنيد. 9. همه چيز را خوب مخلوط كنيد. تبليغات
برنج داغ را با ماهي تفت داده شده و خلال هاي هويج خيار پياز سرو كنيد. مواد لازم (فنجان ايالات متحده = 240 ميلي ليتر) براي ماريناسيون
مواد ديگر
دستورالعمل ها
ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۱۰ تير ۱۴۰۰ ] [ ۰۶:۲۱:۳۷ ] [ احد احدي ]
دستور ماهي چيلي يا دستور منچوري ماهي با تصاوير گام به گام. دستور العمل هاي چيني هندي در رستوران هاي هند بسيار محبوب هستند. برخي از محبوب ترين ها مرغ چيلي ، برنج سرخ شده چيني ، رشته هاي هاكا و غذاهاي منچوري هستند. اين ظروف طعم شيرين ، ترش و كمي داغ دارند. ماهي چيلي و منچوري ماهي در تعداد كمي از رستوران ها يكسان است ، اما در بعضي از رستوران ها منچوري ماهي با گلوله هاي ماهي درست مي شود. اما سس ثابت مانده است. من ترجيح نمي دهم كه ماهي قزل آلا را عميق سرخ كنم ، زيرا مواد مغذي در روغن تخليه مي شود كه من آن را دور مي ريزم. اما اين تنها نوعي ماهي است كه ما ترجيح مي دهيم و با توجه به فوايد سلامتي معمولاً در خانه ساخته مي شود. تبليغات
بنابراين گاهي اوقات من ماهي را سرخ مي كنم و حتي گاهي اوقات ماهي را مي پزم و سپس آنها را در سس مانچوريان مي گذارم. اگر نمي خواهيد ماهي را سرخ كنيد ، مي توانيد آن را با همان دستور پخت و سپس آن را در سس منچوريان قرار دهيد. اين بار وقتي قصد تهيه اين ماهي چيلي را داشتم كيكي در فر پخته شد ، بنابراين سرخ كردم. شما مي توانيد ماهي مورد نظر خود را انتخاب كنيد ، اما مطمئن شويد كه از يك فيله ماهي بزرگ كه استخوان ندارد استفاده مي كنيد. پياز بهار در هر دستور العمل چيني هند بسيار مهم است اما من از آن استفاده نكردم زيرا موجودي آن را در خانه ندارم. بنابراين من از يك پياز سفيد استفاده كردم. اگر دوست داريد كه مي توانيد از خمير سير زنجبيل براي استفاده استفاده كنيد. فلفل دلمه اي اختياري است. آماده سازي 1. ماهي را بشوييد و به قطعات مكعب خرد كنيد. 2. سير زنجبيل ، سس سويا و پودر فلفل را اضافه كنيد. حداقل 10 دقيقه مارينيت كنيد و كنار بگذاريد. 3. در يك كاسه سركه ، شكر ، سس سويا و سس چيلي قرمز را هم بزنيد. اين را كنار بگذاريد. در صورت لزوم سس كم و بيش اضافه كنيد. براي بدست آوردن رنگ قرمز خوب مي توانيد خمير فلفل قرمز كمي نيز اضافه كنيد. من كمي پودر چيلي قرمز با آب بسيار كمي مخلوط مي كنم و سپس از آن استفاده مي كنم. 4. روغن را در ماهيتابه براي سرخ شدن عميق يا كم عمق گرم كنيد يا حتي مي توانيد اينها را بپزيد. 5. آرد ذرت ، همه منظوره ، نمك كم را اضافه كنيد و خوب مخلوط كنيد. آب خيلي كمي بپاشيد و خوب مخلوط كنيد تا ماهي با آرد پوش شود. آبريزش نكنيد. به عكس مراجعه كنيد. ماهي بايد با يك لايه نازك خمير پوشانده شود. 6. وقتي روغن داغ است ، شعله را كمي كم كنيد و سپس اين قطعات را سرخ كنيد تا طلايي شوند. اينها را روي دستمال آشپزخانه تخليه كنيد. 7. پس از اتمام سرخ كردن ، روغن موجود در ظرف را با نگه داشتن 2 قاشق غذاخوري تخليه كنيد. روغن در همان تابه طرز تهيه ماهي چيلي منچوري8. سير را اضافه كرده و تفت دهيد تا رايحه به دست آيد. فلفل دلمه اي ، پياز لايه اي (قسمت هاي سفيد پياز بهار) را اضافه كنيد و براي مدت 2 دقيقه روي سطح بالا سرخ كنيد. پياز و فلفل دلمه اي بايد ترد (نيمه پخته) و نرم نباشد. تبليغات
9. مخلوط سس آماده شده را از مرحله 3 با يك قاشق مخلوط كنيد تا مخلوط يكنواخت شود. اين را به همراه 2 قاشق چاي خوري آب درون تابه بريزيد. اجازه دهيد سس ها حباب بزنند. ماهي سرخ شده را اضافه كنيد و به مدت 2 دقيقه روي بالاترين شعله سرخ كنيد. با پيازچه تزيين كنيد مواد لازم (فنجان ايالات متحده = 240 ميلي ليتر)
ماريناسيون
براي سس منچوري چيلي
تبليغات دستورالعمل ها
ساخت ماهي چيلي منچوري
ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۱۰ تير ۱۴۰۰ ] [ ۰۶:۲۱:۳۶ ] [ احد احدي ]
دستور غذاي سرخ ماهي آپولو نزديكترين منطبق با روشي است كه در اكثر رستورانهاي آندره اي كه بازديد كرده ام سرو مي شود. شبيه دستور منچوري ماهي ، اما ما به هيچ سس ، رنگ مصنوعي يا آجينوموتو نيازي نداريم ، شما مي توانيد اين ماهي آپولو را درست مثل نوع رستوران تهيه كنيد. اولين بار من ماهي رستوران آپولو در يك رستوران آندرا در بنگلور داشتم و از آن زمان كاملاً آن را دوست داشتم. غذاي مخصوص اين غذا كه با ماهي هاي بزرگ تهيه مي شود ، فيله هاي بدون استخوان انتخاب مي شوند و از ماسالا و سس گارم براي تهيه استفاده نمي شود و هنوز هم استفاده نمي شود طعم و مزه به راحتي عالي و بدون هيچ بو. براي تهيه ماهي آپولو ماهي ، مي توانيد از هر فيله بزرگ بدون استخوان مانند تومن يا قورباغه ماهي يا ماهي قزل آلا استفاده كنيد. اما ماهي قزل آلا سرخ شده عميق ايده خوبي نيست ، مواد مغذي به روغن تخليه مي شوند. دستور غذاي سرخ ماهي آپولو تبليغات
مواد لازم (فنجان ايالات متحده = 240 ميلي ليتر)
چاشني
ماريناسيون
تبليغات دستورالعمل ها
تبليغات
مقادير جايگزين ارائه شده در كارت دستورالعمل فقط براي 1x ، دستور اصلي است. براي كسب بهترين نتيجه ، دستورالعمل ها و نكات گام به گام عكس دقيق من را در بالاي كارت دستورالعمل دنبال كنيد. اطلاعات تغذيه اي (فقط تخمين)ارزش غذايي دستور سرخ ماهي ماهي آپولو | طرز تهيه ماهي هيدرآباد آپولو ماهي مبلغ هر وعده كالري 286كالري از چربي 63 ٪ ارزش روزانه* 7 گرم چربي11٪ 1 گرم چربي اشباع شده6٪ كلسترول 83 ميلي گرم28٪ سديم 223 ميلي گرم10٪ پتاسيم 660 ميلي گرم19٪ كربوهيدرات ها 18G6٪ فيبر 2 گرم8٪ شكر 4 گرم4٪ پروتئين 36 گرم72٪ ويتامين A 290IU6٪ ويتامين C 23.6 ميلي گرم29٪ كلسيم 41 ميلي گرم4٪ آهن 1.5 ميلي گرم8٪ * درصد ارزش روزانه بر اساس يك رژيم 2000 كالري است. =دستور غذاي ماهي ماهي آپولو با تصاوير گام به گام ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۱۰ تير ۱۴۰۰ ] [ ۰۶:۲۱:۳۴ ] [ احد احدي ]
دستور پخت ماهي پخته شده به سبك هندي - براي كباب كردن ماهي ها هميشه ماهي يا فيله بزرگ را انتخاب كنيد كه سفت و تازه باشد. از اين دستورالعمل مي توان براي كباب كردن انواع ماهيها در اجاق گاز يا كباب كباب استفاده كرد. اين ماهي پخته شده به سبك هندي را مي توان همانطور كه هست يا به عنوان كنار هر غذاي پايه اي يا رشته فرنگي برنج سرو كرد. مراقب باشيد ماهي را در حين كباب كردن نسوزانيد ، گوشت سوخته سالم نيست. ادويه و پودر چيلي قرمز را متناسب با جوانه هاي چشايي تنظيم كنيد. براي تهيه ماهي كبابي يا ماهي پخته شده ، من از ماهي سالمون ، يكي از ماهي هاي سالم كه داراي مقدار زيادي تغذيه هستند و بهترين فوايد سلامتي را براي ما فراهم مي كند ، استفاده كرده ام. هر ماهي از جمله ماهي آزاد وقتي طعم دار شود كه با ادويه جات ترشي جات و پخته يا كباب شود تا ماهي سرخ شده . در صورت استفاده از ماهي قزل آلا ، اين دستور غذايي به روغن احتياج ندارد ، از آنجا كه ماهي قزل آلا به خودي خود روغني است و من پيشنهاد مي كنم يك شب آن را مارينا كنيد. تبليغات
طرز تهيه دستور تهيه ماهي كبابي يا ماهي پخته شده 1. ماهي را كاملاً زير آب روان بشوييد. رطوبت اضافي را با دستمال آشپزخانه پاك كنيد. برش ها يا شكاف هايي روي ماهي ايجاد كنيد. از تمام مواد يك خمير درشت تهيه كنيد و مارين كنيد. حدود يك ساعت يا يك شب در يخچال كنار بگذاريد. 2. فر را با حرارت 160 درجه سانتيگراد به مدت حدود 15 دقيقه گرم كنيد و سپس ماريناسيون اضافي را از روي پوست برداشته و روي سيني كنار بگذاريد. ماهي را بپزيد. جزئيات بيشتر در دستورالعمل هاي دستور العمل. ماهي هاي كبابي را به عنوان پيش غذا يا همراه غذا ميل كنيد.
دستور پخت به سبك هندي ماهي در زير تبليغات مواد لازم (فنجان ايالات متحده = 240 ميلي ليتر)
تبليغات دستورالعمل ها
تبليغات دستور پخت ماهي پخته شده به سبك هندي - براي كباب كردن ماهي ها هميشه ماهي يا فيله بزرگ را انتخاب كنيد كه سفت و تازه باشد. از اين دستورالعمل مي توان براي كباب كردن انواع ماهيها در اجاق گاز يا كباب كباب استفاده كرد. اين ماهي پخته شده به سبك هندي را مي توان همانطور كه هست يا به عنوان كنار هر غذاي پايه اي يا رشته فرنگي برنج سرو كرد. مراقب باشيد ماهي را در حين كباب كردن نسوزانيد ، گوشت سوخته سالم نيست. ادويه و پودر چيلي قرمز را متناسب با جوانه هاي چشايي تنظيم كنيد. براي تهيه ماهي كبابي يا ماهي پخته شده ، من از ماهي سالمون ، يكي از ماهي هاي سالم كه داراي مقدار زيادي تغذيه هستند و بهترين فوايد سلامتي را براي ما فراهم مي كند ، استفاده كرده ام. هر ماهي از جمله ماهي آزاد وقتي طعم دار شود كه با ادويه جات ترشي جات و پخته يا كباب شود تا ماهي سرخ شده . در صورت استفاده از ماهي قزل آلا ، اين دستور غذايي به روغن احتياج ندارد ، از آنجا كه ماهي قزل آلا به خودي خود روغني است و من پيشنهاد مي كنم يك شب آن را مارينا كنيد. ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۱۰ تير ۱۴۰۰ ] [ ۰۶:۲۱:۳۳ ] [ احد احدي ]
|
|
[rss : [Weblog Themes By : 123blog.ir] |