عناصر
-
- گوجه سبز 7 پوندی (حدود 20 متوسط)
- 4 پیاز بزرگ
- 2 عدد پیاز قرمز بزرگ
- 3 عدد فلفل سبز بزرگ
- 2 عدد فلفل قرمز بزرگ شیرین
- کنسرو نمک 4 قاشق چایخوری
- 5 فنجان سرکه سیب
- 4 فنجان شکر
- 2 قاشق غذاخوری دانه کرفس
- 4 قاشق چایخوری دانه خردل
جهت ها
گوجه فرنگی ، پیاز و فلفل را به صورت گوه برش دهید. در یک غذاساز ، سبزیجات را به صورت دسته ای بپوشانید و فرآوری کنید تا ریز خرد شود. نمک را هم بزنید. مخلوط را بین دو صافی تقسیم کنید و هر کدام را روی یک کاسه قرار دهید. بگذارید 3 ساعت بماند.
مایع را از کاسه ها دور بریزید. سبزیجات را در گلدان ذخیره کنید. سرکه ، شکر ، دانه کرفس و دانه خردل را هم بزنید. جوش بیاورید. گرما را کاهش دهید بجوش ، بدون پوشش ، 30-35 دقیقه یا تا زمانی که غلیظ شود.
مخلوط داغ را با احتیاط ملاقه کنید و درون هشت شیشه پیمانه داغ قرار دهید و 1/2 در آن را ترک کنید. فضای سر حباب های هوا را بردارید و در صورت لزوم فضای اصلی را با افزودن مخلوط داغ تنظیم کنید. رینگ ها را پاک کنید. درب وسط شیشه ها ؛ نوارها را تا زمان محکم شدن انگشت پیچ کنید.
شیشه ها را با آب در حال جوشیدن درون ظرف قرار دهید و اطمینان حاصل کنید که کاملاً با آب پوشانده شده اند. بجوشانید. به مدت 15 دقیقه پردازش کنید. شیشه ها را برداشته و خنک کنید.
یادداشت ویراستار
زمان پردازش ذکر شده برای ارتفاعات 1000 فوت یا کمتر است. برای ارتفاعات تا 3000 فوت ، 5 دقیقه اضافه کنید. 6000 پا ، 10 دقیقه اضافه کنید 8000 پا ، 15 دقیقه اضافه کنید 10000 پا ، 20 دقیقه اضافه کنید.
ارزش غذایی
2 قاشق غذاخوری: 37 کالری ، 0 چربی (0 چربی اشباع) ، 0 کلسترول ، 78 میلی گرم سدیم ، 9 گرم کربوهیدرات (8 گرم قند ، 1 گرم فیبر) ، 0 پروتئین. مبادلات دیابتی: 1/2 نشاسته.
بازدید: