کابینت اماده و پیش ساخته نمایشگاهی روشویی اشپزخانه
 
نویسندگان
پیوندهای روزانه
لینکی ثبت نشده است
پنل کاربری
نام کاربری :
پسورد :
عضویت
نام کاربری :
پسورد :
تکرار پسورد:
ایمیل :
نام اصلی :

این دستور سالها پیش توسط همسر سالخورده کشاورز به من داده شد و یکی از دستورالعملهای کنسرو سالانه "باید" باشد. اگر مقدار زیادی چغندر دارید ، فقط نمک را تکرار کنید تا چغندر شما تمام شود! لذت بردن!

 

چک لیست مواد تشکیل دهنده

 

  • 10 پوند چغندر کوچک تازه ، ساقه برداشته می شود
  • 2 فنجان شکر سفید
  • نمک ترشی 1 قاشق غذاخوری
  • 1 عدد سرکه سفید
  • ¼ فنجان میخک کامل

دستورالعمل چک لیست
مرحله 1


چغندر را در یک گلدان بزرگ با آب قرار دهید تا روی آن را بپوشاند. بجوشانید و بپزید تا نرم شود ، حدود 15 دقیقه بستگی به اندازه چغندر دارد. اگر چغندر بزرگ است ، آنها را به چهار چهارم برش دهید. تخلیه ، با ذخیره 2 فنجان آب چغندر ، خنک و پوست آن را بگیرید.

 

گام 2


شیشه ها و درب ظرف ها را با حداقل 10 دقیقه غوطه وری در آب جوش استریل کنید. هر شیشه را با چغندر پر کنید و به هر شیشه چندین میخک کامل اضافه کنید.

 

مرحله 3


در یک قابلمه بزرگ ، شکر ، آب چغندر ، سرکه و نمک ترشی را مخلوط کنید. سریع بجوشانید. آب نمک داغ را روی چغندرها در شیشه ها ریخته و درپوش آنها را ببندید.

مرحله 4


یک قفسه را در ته یک انبار بزرگ قرار دهید و نیمه راه را با آب پر کنید. بگذارید روی حرارت زیاد بجوشد ، سپس با استفاده از یک نگهدارنده شیشه ها را با احتیاط داخل گلدان پایین بیاورید. یک فاصله 2 اینچی بین شیشه ها بگذارید. در صورت لزوم آب جوش بیشتری بریزید تا سطح آب حداقل 1 اینچ از بالای شیشه ها باشد. آب را کاملا بجوشانید ، قابلمه را بپوشانید و به مدت 10 دقیقه آنرا پردازش کنید.


امتیاز:
 
بازدید:
[ ۱۰ تیر ۱۴۰۰ ] [ ۰۶:۲۰:۴۴ ] [ احد احدی ]
[ ]
.: Weblog Themes By 123blog :.

درباره وبلاگ

موضوعات وب
موضوعی ثبت نشده است
لینک های تبادلی
فاقد لینک
تبادل لینک اتوماتیک
لینک :
خبرنامه
عضویت   لغو عضویت
امکانات وب