کابینت اماده و پیش ساخته نمایشگاهی روشویی اشپزخانه
 
نویسندگان
پیوندهای روزانه
لینکی ثبت نشده است
پنل کاربری
نام کاربری :
پسورد :
عضویت
نام کاربری :
پسورد :
تکرار پسورد:
ایمیل :
نام اصلی :

یک ترشی واقعاً دلپذیر که باعث رضایت ما کسانی خواهد شد که دندان شیرین شلی داریم. من به دنبال یک دستور العمل ترشی واقعاً خوش طعم ، نه شیرین ، بلکه نه فقط تند بوده ام. نکته اصلی ، تنوع مواد تشکیل دهنده است ، نه فقط کاهش قند. فقط 24 ساعت در یخچال است و آنها برای میان وعده آماده هستند.


چک لیست مواد تشکیل دهنده


1 ¼ فنجان آب
1 ¼ فنجان سرکه سفید
2 قاشق چای خوری نمک ترشی
1 قاشق چایخوری کل دانه های فلفل تلی چری
1 قاشق چایخوری دانه خردل زرد
½ قاشق چای خوری دانه خردل قهوه ای
½ قاشق چای خوری شکر سفید
¼ قاشق چای خوری شله فلفل قرمز خرد شده ، یا بیشتر به مزه
6 عدد خیار ترشی
on پیاز سفید کوچک ، خلال شده
8 شاخه شوید تازه
1 حبه سیر ، کمی خرد شده


دستورالعمل چک لیست
مرحله 1


آب ، سرکه ، نمک ، دانه های فلفل ، دانه خردل زرد و قهوه ای ، شکر و پوسته های فلفل قرمز خرد شده را در قابلمه روی حرارت متوسط ​​ترکیب کنید. 5 تا 7 دقیقه تا زمانی که شکر و نمک حل شوند بپزید. اجازه دهید مخلوط خنک شود ، حدود 30 دقیقه.

گام 2


خیارها را به صورت نیزه ای خرد کرده و در یک ظرف شیشه ای با دهان بزرگ 1 لیتری بسته بندی کنید. برش های پیاز ، شاخه های شوید و سیر را اضافه کنید. مخلوط سرکه خنک شده را روی خیارها در شیشه بریزید تا کاملاً پوشانده شود. قبل از سرو با درپوش در بسته و به مدت 24 ساعت در یخچال قرار دهید.


امتیاز:
 
بازدید:
[ ۱۰ تیر ۱۴۰۰ ] [ ۰۶:۲۰:۴۱ ] [ احد احدی ]
[ ]
.: Weblog Themes By 123blog :.

درباره وبلاگ

موضوعات وب
موضوعی ثبت نشده است
لینک های تبادلی
فاقد لینک
تبادل لینک اتوماتیک
لینک :
خبرنامه
عضویت   لغو عضویت
امکانات وب