کابینت اماده و پیش ساخته نمایشگاهی روشویی اشپزخانه
 
نویسندگان
پیوندهای روزانه
لینکی ثبت نشده است
پنل کاربری
نام کاربری :
پسورد :
عضویت
نام کاربری :
پسورد :
تکرار پسورد:
ایمیل :
نام اصلی :
مواد لازم :
  • 11 فنجان آب
  • 5 فنجان سرکه سفید
  • نمک کنسرو 1 فنجان
  • خیار ترشی 12 پوندی ، به صورت طولی یا چهار چهارم
  • 9 شاخه شاخه یا سر
  • 18 حبه سیر
  • 18 عدد چیلی داغ خشک
دستورالعمل:

در یک بشکه آب ، آب ، سرکه و نمک را بجوشانید. 10 دقیقه بجوشانید.

خیارها را در 9 شیشه کوارته گرم در 1/2 اینچ بسته بندی کنید. در هر شیشه یک سر شوید ، دو حبه سیر و دو عدد فلفل قرار دهید.
با احتیاط مخلوط داغ را درون شیشه ملاقه کنید و 1/2 در آن را ترک کنید.

فضای سر . حباب های هوا را بردارید و در صورت لزوم فضای اصلی را با افزودن مخلوط داغ تنظیم کنید. رینگ ها را پاک کنید. درب وسط شیشه ها ؛ نوارها را تا زمان محکم شدن انگشت پیچ کنید.
شیشه ها را با آب در حال جوشیدن درون ظرف قرار دهید و اطمینان حاصل کنید که کاملاً با آب پوشانده شده اند. بجوشانید. به مدت 15 دقیقه پردازش کنید. شیشه ها را برداشته و خنک کنید.

زمان پردازش ذکر شده برای ارتفاعات 1000 فوت یا کمتر است. برای ارتفاعات تا 3000 فوت ، 5 دقیقه اضافه کنید. 6000 پا ، 10 دقیقه اضافه کنید 8000 پا ، 15 دقیقه اضافه کنید 10000 پا ، 20 دقیقه اضافه کنید.

هر کدام 1: 4 کالری ، 0 چربی (0 چربی اشباع) ، 0 کلسترول ، 727 میلی گرم سدیم ، 1 گرم کربوهیدرات (0 قند ، 0 فیبر) ، 0 پروتئین.


عاشق این دستورم! طعم بسیار شبیه آنچه مادر من درست می کند! تنها تغییری که من ایجاد کردم این بود که چند شیشه بدون فلفل فلفل قرمز درست کردم!

این دستورالعمل تقریباً شبیه مادربزرگهای من به نظر می رسد اما زمان پردازش یک داور در 180 درجه باید 30 دقیقه باشد نه 10 عدد شیشه ها را در آب در حال جوش (150 درجه) قرار دهید و تا 180 گرم کنید. دقایق. این یک روش تایید شده توسط USDA است و ترشی تردتر درست می کند همانطور که ترشی ترد به شیشه اضافه می شود.


امتیاز:
 
بازدید:
[ ۱۰ تیر ۱۴۰۰ ] [ ۰۶:۲۰:۱۸ ] [ احد احدی ]
[ ]
.: Weblog Themes By 123blog :.

درباره وبلاگ

موضوعات وب
موضوعی ثبت نشده است
لینک های تبادلی
فاقد لینک
تبادل لینک اتوماتیک
لینک :
خبرنامه
عضویت   لغو عضویت
امکانات وب