کابینت اماده و پیش ساخته نمایشگاهی روشویی اشپزخانه
 
نویسندگان
پیوندهای روزانه
لینکی ثبت نشده است
پنل کاربری
نام کاربری :
پسورد :
عضویت
نام کاربری :
پسورد :
تکرار پسورد:
ایمیل :
نام اصلی :
مواد لازم :
  • خیار ترشی 2 پوندی (حدود 8 تا 10 عدد متوسط) ، اصلاح شده و ورقه ورقه شده نازک
  • 3 پیاز متوسط ، نازک خرد شده
  • 1 فلفل سبز بزرگ ، خرد شده
  • 3 قاشق غذاخوری نمک ، تقسیم شده
  • 2 فنجان شکر
  • 1 فنجان سرکه سفید
  • 3 قاشق چایخوری دانه کرفس

دستور العمل ترشی :


در یک کاسه بزرگ لیوان یا فولاد ضد زنگ ، سبزیجات را با 2 قاشق غذاخوری نمک بریزید. روی آن را با یخ خرد شده بپوشانید و خوب مخلوط کنید. در یخچال ، 8 ساعت دربسته تخلیه و آبکشی کنید خوب تخلیه کنید بازگشت به کاسه
در یک قابلمه ، شکر ، سرکه ، دانه کرفس و نمک باقی مانده را مخلوط کنید. بجوشانید. بپزید و 1 دقیقه هم بزنید. روی مخلوط خیار بریزید. هم بزنید تا ترکیب شود.
انتقال به ظروف فریزر یا شیشه های کنسرو ، ترک 1 در. فضای سر کاملا خنک تا 6 هفته یخ زده ، پوشانده شود.
قبل از سرو در یخچال ذوب شوید. ترشی های ذوب شده را تا 2 هفته در یخچال نگهداری کنید.

 


امتیاز:
 
بازدید:
[ ۱۰ تیر ۱۴۰۰ ] [ ۰۶:۱۹:۴۱ ] [ احد احدی ]
[ ]
.: Weblog Themes By 123blog :.

درباره وبلاگ

موضوعات وب
موضوعی ثبت نشده است
لینک های تبادلی
فاقد لینک
تبادل لینک اتوماتیک
لینک :
خبرنامه
عضویت   لغو عضویت
امکانات وب