کابینت اماده و پیش ساخته نمایشگاهی روشویی اشپزخانه | ||
|
چتنی زنجبیل یا دزد دریایی Allam . چاتنی آلام یک چاشنی محبوب که معمولاً همراه با صبحانه خورده می شود. آلام به زنجبیل در تلگو و چتنی ترجمه می شود و یک چاشنی است. این دستور به شما یک چتنی زنجبیل بسیار خوشمزه و خوش طعم می دهد که طعم آن کمی شیرین ، ملایم ، تند و گرم است. این ماده با زنجبیل تازه و سایر غذاهای اصلی شربت خانه ساخته می شود.
تهیه علامه پاچادی کاری کمی خسته کننده است بنابراین بسیاری از افراد این چتنی زنجبیل فوری یا آلات را دوست دارند. این چتنی زنجبیل به دلیل گرم نگه داشتن بدن ، در طول زمستان های موسمی و زمستانی خوب است. نکاتی برای تهیه چتنی زنجبیل
آماده سازی برای چیتنی زنجبیل 1. اختیاری - ترجیح می دهم تمر هندی را بشویم و در ¼ فنجان آب خیس کنم . بعداً می توانید آن را مستقیماً به ظرف مخلوط کن اضافه کنید. این را کنار بگذارید. 2. 1 قاشق چایخوری روغن را گرم کرده و چانا دال و اوراد دال را سرخ کنید تا طلایی شود. من 2 تایل در ثانیه چانا دال ندارم بنابراین 1 قاشق غذاخوری بادام زمینی را جایگزین کردم. می توانید یکی را امتحان کنید که با سلیقه شما سازگار باشد خیلی بادام زمینی اضافه نکنید ، در این صورت طعم آن شبیه چوتنی بادام زمینی است. 3. وقتی طلای طلایی شود ، چیلی قرمز اضافه کنید. سرخ کنید تا چیلیزها ترد و دال طلایی شود. چیلی ها را زیاد سرخ نکنید زیرا ممکن است چاشنی آلما تلخ شود. 4. آنها را در بشقاب بردارید تا خنک شوند. 5. کمی روغن بیشتر بریزید و پیاز و زنجبیل اضافه کنید. من لایه های پیاز مکعبی را جدا می کنم زیرا این یک دودکش معطر عالی به دست می آورد. همچنین شما باید زنجبیل را تکه تکه کنید و خرد نکنید ، زیرا این باعث می شود زنجبیل مزه تلخ شود. تبلیغات
6. مدام سرخ کنید و هم بزنید تا پیازها صورتی و طلایی شوند. زنجبیل را قهوه ای نکنید. اجاق را خاموش کنید و اینها را خنک کنید. طرز تهیه چتنی زنجبیل 7. آنها را به یک شیشه مخلوط کن اضافه کنید. 8. نمک و ژاکت را اضافه کنید. من از 1 قاشق غذاخوری جگری پودر شده استفاده کردم. تبلیغات
9. تمر هندی را اضافه کنید. گل هندی را له کرده و از صافی رد می کنم. 10. چتنی زنجبیل را با بافتی کمی درشت یا صاف مخلوط کنید تا مطابق با سلیقه شما باشد. در صورت نیاز آب بیشتری بریزید تا قوام یابد. در صورت لزوم نمک ، ژاگری و گل مروارید را نیز با افزودن بیشتر تنظیم کنید. 11. من هرگز چیتنی زنجبیل را چاشنی نمی دهم زیرا این کار نیازی به آن ندارد. اما اگر ترجیح می دهید با گرم کردن 1 قاشق چایخوری روغن می توانید چاشنی آن را انجام دهید. مقداری خردل را پاشیده ، سپس اوراد ، برگ کاری و فلفل قرمز را تفت دهید تا ترد شود. سپس مقداری پودر بپاشید و این را به دودکش علا alم بریزید. چتنی زنجبیل را با هر نوع صبحانه یا میان وعده سرو کنید. دستور العمل های مرتبط
مواد لازم (فنجان ایالات متحده = 240 میلی لیتر) مواد لازم برای تهیه دنج زنجبیل
مواد معتدل (اختیاری)
تبلیغات دستورالعمل ها آماده سازی برای آلات چوتنی
طرز تهیه چتنی زنجبیل
تعدیل (اختیاری)
یادداشت بیش از حد سرخ کردن زنجبیل ممکن است چتنی را تلخ کند. از خرد کردن زنجبیل خیلی کوچک خودداری کنید زیرا این امر باعث تلخ شدن چوتنی می شود. استفاده از حتی کمی بیشتر از زنجبیل از آنچه در دستورالعمل ذکر شده است ، ممکن است منجر به ایجاد چتنی زنجبیل تلخ یا تند شود.
امتیاز:
بازدید:
[ ۱۰ تیر ۱۴۰۰ ] [ ۰۶:۲۲:۱۷ ] [ احد احدی ]
|
|
[rss : [Weblog Themes By : 123blog.ir] |