عناصر
- 400 گرم خیار لبنانی یا کربی (حدود 6-7 عدد کوچک) ، برش داده شده به ورقه های ضخیم 1 سانتی متر (موجود در Whole Foods یا از سبزی فروش)
- 1 پیاز متوسط ، برش داده شده به برش های ضخیم
- 2 قاشق غذاخوری سنگ نمک دریایی یا پوسته پوسته شده
- 300 میلی لیتر سرکه سیب
- 140 گرم قند کاستوره طلایی
- ¼ قاشق چایخوری زردچوبه زمینی
- sp قاشق چایخوری دانه های کرفس
- ¼ قاشق چایخوری شله چیلی
- 2 قاشق غذاخوری دانه خردل زرد یا قهوه ای
روش
مرحله 1
خیارها ، خلال های پیاز و نمک را در یک الک که روی یک کاسه قرار داده شده قرار دهید و روی آنها را با یخ و چیز دیگری بپوشانید تا وزن آن کم شود. بگذارید 1-2 ساعت در یخچال بماند ، سپس خوب آبکش کنید. (این کمک می کند تا آب از خیار خارج شود ، این بدان معناست که بعداً هنگام آب کشیدن ترد خواهد ماند.)
گام 2
در همین حال ، سرکه ، 200 میلی لیتر آب ، شکر ، زردچوبه ، دانه های کرفس ، تکه های چیلی و دانه خردل را در یک قابلمه کوچک روی حرارت متوسط قرار دهید. بگذارید تا جوش بیاید و 5 دقیقه بجوشد. آن را از روی حرارت برداشته و بگذارید تا در دمای اتاق خنک شود. مخلوط خیار و پیاز را در ظرفی با ظرفیت 500 میلی لیتر یا ظرف پلاستیکی مهر و موم شده قرار داده ، روی مایع آب نمک ریخته ، روی آن را بپوشانید و مهر و موم کنید. حداقل 3 ساعت خنک شوید. به مدت 2 هفته در یخچال نگه دارید.
بازدید: