عناصر
- 3 خیار متوسط
- 1 پیاز بزرگ ، خلال نازک
- تکه های نمک دریایی 85 گرم (نمک ضروری - تلاش شما را غیرقابل خوردن می کند)
- سرکه سیب 500 میلی لیتر
- 250 گرم شکر دانه ریز
- 1 قاشق چایخوری دانه گشنیز
- 2 قاشق چایخوری دانه خردل زرد
- 1 قاشق چایخوری دانه فلفل دلمه ای
- 1 قاشق چایخوری زردچوبه چرخ شده
- شوید کوچک
روش
مرحله 1
خیارها را بشویید ، در طول آنها تقسیم کرده و دانه ها را بیرون بیاورید. هر نیمه را به قطعه های انگشت برش دهید ، سپس به نوارهای 5 میلی متر برش دهید. در یک کاسه بزرگ با پیاز و نمک مخلوط کرده ، روی آن را بپوشانید و بگذارید تا یک شب خیس بخورد.
گام 2
روز بعد آب میوه ها را تخلیه کنید ، سبزیجات را در آب سرد بشویید و خوب آبکش کنید. سرکه ، شکر و ادویه ها را در قابلمه خیلی بزرگی بریزید و به آرامی حرارت دهید تا شکر حل شود. بگذارید 5 دقیقه بجوشد تا طعم ها دم بکشد.
مرحله 3
سبزیجات را اضافه کنید و تابه را روی حرارت زیاد بجوشانید و بارها و بارها هم بزنید. به مدت 1 دقیقه بجوشانید ، سپس ظرف را از روی حرارت بردارید. در شوید خرد کنید ، سپس درون شیشه های استریل شده بسته بندی کنید (نگاه کنید به بالا سمت راست) ، اطمینان حاصل کنید که هیچ حباب هوا به دام نیفتاده است. در مکانی تاریک و خنک نگهداری شود تا زمانی که آماده استفاده شود.
بازدید: