عناصر
- موسیر 1 کیلوگرمی
- نمک دریایی کریستال درشت 140 گرم
- برای سرکه ترشی
- 1 قاشق غذاخوری دانه های فلفل سیاه
- 1 قاشق غذاخوری دانه گشنیز
- 1 قاشق غذاخوری دانه خردل زرد
- 10 میخک
- چند قطعه تیغه گرز
- خرج کردن تکه های چیلی خشک (اختیاری)
- 2 برگ بو
- سرکه شراب سفید 700 میلی لیتر ، به علاوه 2/3 قاشق غذاخوری
- 100 گرم شکر نرم قهوه ای روشن
روش
مرحله 1
روز قبل از ترشی ، موسیر را در یک کاسه بزرگ بریزید و روی آن را با آب جوش بپوشانید. بگذارید تا خنک شود ، سپس پوست آن را آبکش کرده و پوست آن را جدا کرده و انتهای ریشه را مرتب کنید.
گام 2
در یک کاسه بزرگ ، نمک دریای کریستال درشت را با 300 میلی لیتر آب جوش مخلوط کرده و اجازه دهید تا حل شود تا یک محلول شور کننده تولید شود. 1.2 لیتر آب سرد و سپس موسیر را اضافه کنید. روی آن را بپوشانید و بگذارید تا یک شب خیس بخورد. روز بعد ، آبکش کنید ، آبکشی کنید سپس دوباره تخلیه کنید. موسیر را درون شیشه های استریلیزه بسته بندی کنید (به نکته زیر مراجعه کنید).
مرحله 3
برای تهیه سرکه ترشی ، کل ادویه ها را در یک قابلمه متوسط بریزید. با حرارت ملایم نان تست کنید تا زمانی که بوی معطر آنها شروع شود. پوسته های چیلی خشک را به آخر اضافه کنید ، زیرا این مواد به راحتی گیر می کنند.
مرحله 4
خلیج را اضافه کنید ، تمام سرکه و شکر را داخل آن بریزید ، اجازه دهید حل شود و بگذارید تا دم بکشد.
مرحله 5
سرکه داغ را روی موسیرها بریزید و در حالی که گرم است مهر و موم کنید. اگر دوست دارید 1 ماه یا بیشتر بخورید.
بازدید: